W whitebye Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2013 110 2 48 İzmir 27 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi whitebye #1 kızlar bugün brbegimin kalp atışını gördüm çok acayip bir duyguymuş içinizde sizden bir parca küçücük bir cannn
kızlar bugün brbegimin kalp atışını gördüm çok acayip bir duyguymuş içinizde sizden bir parca küçücük bir cannn
S simat81 gel artık minik meleğim Kayıtlı Üye 6 Nisan 2009 114 9 118 İstanbul 27 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi whitebye #2 çok güzel bir duygudur, daha yaşamadım ben. allah tamamına erdirsin, sağlıkla, mutlulukla kavuştursun bebeğine.
çok güzel bir duygudur, daha yaşamadım ben. allah tamamına erdirsin, sağlıkla, mutlulukla kavuştursun bebeğine.
W whitebye Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2013 110 2 48 İzmir 27 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi whitebye #3 simat81 .!.: çok güzel bir duygudur, daha yaşamadım ben. allah tamamına erdirsin, sağlıkla, mutlulukla kavuştursun bebeğine. Genişletmek için tıkla... saol tesekür ederim müthiş bir duyguyms Allah sanada nasip etsin
simat81 .!.: çok güzel bir duygudur, daha yaşamadım ben. allah tamamına erdirsin, sağlıkla, mutlulukla kavuştursun bebeğine. Genişletmek için tıkla... saol tesekür ederim müthiş bir duyguyms Allah sanada nasip etsin