Doğuma Hazırlık bebeğimin kalp atışını kaçıncı hafta duyarım kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
6.haftada kese 8.haftada kalp atışını 12.haftada da cinsiyetini öğrenmiştik %90 demişti ama doğru çıktı belki erkek olduğu için bu kadar kolay tahmin etti maşallah bizimki her gittiğimizde gösteriyor yüzünü de göreydik iyiydi sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Oncelikle hayirli olsun saglikla gelsin bebis :)) Degisiyor canm.
6. Haftada duymustuk biz kalp atisini, 12.haftada cinsiyetini soylemsti benm dr um ama genelde 16.haftada netlesir :))

7. haftada duymuştuk kalp atışını. Cinsiyetini 12. haftada büyük ihtimalle erkek olarak söylemişti.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Peki erkek mi cinsiyet bana da 12 de erkek gibi dedi ama %50 dedi .
Doktorların tahmin ettiği gibi oğlumuz oluyor inşallah. Ay valla sağlıklı olsun da gerçekten hiç önemli değil. Biz eşimle 8 yıllık evliyiz. 2005'ten beri sevgiliyiz. Hep kızımız olacağını düşündük. İsmi bile belliydi. Ama bebek haberini öğrendiğimizde kızmış erkekmiş ikimizde düşünmedik bile. Doktora bile biz sormadık kendisi söyledi. :) Ben epilepsi hastasıyım 2 yıldır. Onun için sağlıklı doğmasından başka bir dileğim yok. Ona bir zarar vermeden hamileliğim geçsin, doğsun yeter ki.

Hikayemiz benziyormuş. Benim de esim epilepsi hastasıydı 3 yil once yendik cok şükür .Evlendigimizde tedavisi bitmisti .Rabbim size de sifa versin insallah .Bizim icin de cinsiyet onemli degil sadece yarin gostermesini cok istiyorum o da alışveriş isteginden kaynakli :)

Umarım öğrenebilirsiniz. Alışveriş için hiç acele etmeyin diyeceğim fakat bende kimseyi dinlemedim bu konuda ufak ufak başlamıştım. :) Daha önümde uzuun haftalar var giysileri tamamladım gibi. Artık güzel giysiler gördüğümde bile alamıyorum çok olacak diye. Zamana yayın siz en iyisi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…