- 9 Mart 2016
- 233
- 144
- 53
- 33
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
7 8 de duyarsın cinsiyeti de 16 da net ogrenirsin .bide cinsiyet ne zmn belli olur ki :)
6+3 de gittim doktora ve kalp atışını gördüğünü henüz duyamayacağımızı söyledi. Siz nasıl duydunuz vajinal ultrasonla mı?6+5 de duydum
Hem alttan hem üstten ikisinde de duyuldu makina yeni olabilir devlete mi gittiniz6+3 de gittim doktora ve kalp atışını gördüğünü henüz duyamayacağımızı söyledi. Siz nasıl duydunuz vajinal ultrasonla mı?
Peki erkek mi cinsiyet bana da 12 de erkek gibi dedi ama %50 dedi .7. haftada duymuştuk kalp atışını. Cinsiyetini 12. haftada büyük ihtimalle erkek olarak söylemişti.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Doktorların tahmin ettiği gibi oğlumuz oluyor inşallah. Ay valla sağlıklı olsun da gerçekten hiç önemli değil. Biz eşimle 8 yıllık evliyiz. 2005'ten beri sevgiliyiz. Hep kızımız olacağını düşündük. İsmi bile belliydi. Ama bebek haberini öğrendiğimizde kızmış erkekmiş ikimizde düşünmedik bile. Doktora bile biz sormadık kendisi söyledi. :) Ben epilepsi hastasıyım 2 yıldır. Onun için sağlıklı doğmasından başka bir dileğim yok. Ona bir zarar vermeden hamileliğim geçsin, doğsun yeter ki.Peki erkek mi cinsiyet bana da 12 de erkek gibi dedi ama %50 dedi .
Hikayemiz benziyormuş. Benim de esim epilepsi hastasıydı 3 yil once yendik cok şükür .Evlendigimizde tedavisi bitmisti .Rabbim size de sifa versin insallah .Bizim icin de cinsiyet onemli degil sadece yarin gostermesini cok istiyorum o da alışveriş isteginden kaynakli :)Doktorların tahmin ettiği gibi oğlumuz oluyor inşallah. Ay valla sağlıklı olsun da gerçekten hiç önemli değil. Biz eşimle 8 yıllık evliyiz. 2005'ten beri sevgiliyiz. Hep kızımız olacağını düşündük. İsmi bile belliydi. Ama bebek haberini öğrendiğimizde kızmış erkekmiş ikimizde düşünmedik bile. Doktora bile biz sormadık kendisi söyledi. :) Ben epilepsi hastasıyım 2 yıldır. Onun için sağlıklı doğmasından başka bir dileğim yok. Ona bir zarar vermeden hamileliğim geçsin, doğsun yeter ki.
Evet devlete siz özele mi gittiniz?Hem alttan hem üstten ikisinde de duyuldu makina yeni olabilir devlete mi gittiniz
Hikayemiz benziyormuş. Benim de esim epilepsi hastasıydı 3 yil once yendik cok şükür .Evlendigimizde tedavisi bitmisti .Rabbim size de sifa versin insallah .Bizim icin de cinsiyet onemli degil sadece yarin gostermesini cok istiyorum o da alışveriş isteginden kaynakli :)
ÖzelEvet devlete siz özele mi gittiniz?
6+6 DA KALP ATIŞI VAR DEDİ DOKTOR ŞUAN 8E GİRDİM YARIN YİNE GİDECEĞİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?