Bebeğimin kalp atışları durmuş

esrahayal

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.736
35
358
İstanbul
Arkadaşlar ben ben 2 aylık hamileydim ama kalbi falan durmuş ve kürtaj oldum. Ilk duyduğumda dünyam başıma yıkıldı sonradan hayırlısı buymuş dedim. Benim sorum şu doktor ban 3 ay bebek yapma dedi ve elevit diye itamin ilacı verdi sürekli kullanacakmışım hamile liğimded kullanacakmışım sizden kullanan varmı ve kilo aldırırımı biraz kilom var zayıflamak istiyorum kısmetse 2.hamileliğime yani hazılık yapmak istiyorum bu benim ilk hamileliğimdi. Acaba 2. Ciye kolay hamile kalırmıyım. Cevap yazın..

cnm öncelikle geçmiş olsunn bnm annemde düşük yaptığında dr bu ilacı verdi ama kilo falan almadıııı

hakkında hayırlısı canım rızkı yokmus allh sana vede ısteyen herkese ıcı sırada bana hayırlı evlatlar versın

Canım bir arkadaşım bütün hamileliği boyunca elevit kullandı ve hiç kilo almadı..Elevit kilo aldırmıyor..Bazı vitaminlerin içinde B12 vitamini vardır genelde hamilelere verilen multivitaminler bütün vitaminleri içerdiği için B12de vardır ve B12 vitamini iştah açar..Hiçbir vitamin direk kilo aldırmaz..

mrb çok geçmiş olsun bende kullanıyorum yeni başladım ama keşke yardımcı olabilseydim

Son düzenleme:
geçmiş olsun
hayırlısı buymuş demekten başka çare gelmiyor elden :(
ben de elevit kulllanıyorum 19. haftamdayım yani 5 aya girdik
ve sadece 1.5 kilo aldım
folik asit kullanımı önemli hamile kalmadan önce elevitte de var folik asit ayrıca tablet olarak da veriliyor ve 3. ayın sonuna kadar kullanılıyor
bebğin sinir sisteminin gelişmesi için önemli
inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ve zaman senin için su gibi akıp gider

Arkadaşlar ben ben 2 aylık hamileydim ama kalbi falan durmuş ve kürtaj oldum. Ilk duyduğumda dünyam başıma yıkıldı sonradan hayırlısı buymuş dedim. Benim sorum şu doktor ban 3 ay bebek yapma dedi ve elevit diye itamin ilacı verdi sürekli kullanacakmışım hamile liğimded kullanacakmışım sizden kullanan varmı ve kilo aldırırımı biraz kilom var zayıflamak istiyorum kısmetse 2.hamileliğime yani hazılık yapmak istiyorum bu benim ilk hamileliğimdi. Acaba 2. Ciye kolay hamile kalırmıyım. Cevap yazın..

elevit vitamn ilacı cnm 3.ayımda içecem bn.bebegn için kiloyu göze alcaksın ne demk kilo yaparmı ilk folik asitle basladım bn onu içiyorum 3.ayımdan sonrada elevite baslıycam.demekki vitamn eksikliği var sende verdi.3ay bebek ypma düzenli beslen hormon kan testi yptr bir sorun varsa onlr tedavi ol öyle kal gebeliğe.üzülme hayırlısı neyse o olur

gecmiş olsun canım hayırlısı boyleymiş.. ben de 2 aylıkken düşük yapmıstım sonra baska rahatsızlıgımdan dolayı 2 sene tedawi gordum bebek yasaktı korunduk 2 sene korunmayı bıraktıgım ay hamile kaldım.. hatta doktorum düşük yaptıgımda 3 aydan soonra tekrar deneyebilirsiniz cabuk oolur demişti.. ama baska hastalık cıktı.. yani hiç kafana takma Allah izin verirse 2.sine de hemen hamile kalırsın Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahh :Saruboceq:

Merhaba canım geçmiş olsun, bende 5 nisanda kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuş. Aynı duyguları bende yaşadım Rabbim hayırlısını versin bana da 3 ay korun dedi doktorum. Folik asit verdi bir de demir verdi günde 1 tane 3 ay kullancam onları da kısmetse. Temmuz gibi de korunmayı bırakırım hayırlısı..

merhaba öncelikle geçmiş olsun moralini sakın bozma tabiki kolayca hamile kalabilirsin sonuçta sende ve eşinde hamile kalmana engel bir durum yok olsa hiç hamile kalamazdın bende elevit kullanıyorum kilo değilde iştah açma özelliği var ayrıca şişirdi beni su topladım sanki birde canım bence folik aside başla ben hamile kalmayı planlamadım ama planlayan arkadaşlarım 3 ay önce folik asite başladı birde doktorunun tavsiye ettiği sürece korun yoksa hamileleiğinde sorun yaşayabilirsin dış gebelik gibi

birde elevit 900 kalori dedi benim doktorum günlük kalori 2000 i geçerse kilo alırsın ama hamilelerde 2500lük dietler uygulanıyo dikkate alıp ayarlarsan problem olmaz tekrar geçmiş olsun iyi akşamlar

Back
X