bebegimin kalp atışları yok.....

yasemingdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
123
55
98
42
Merhaba bu konuyu açtım burda okudukları mla kafam karıştı çünkü ben 7+1 günlük hamileyim 4+2 kesem gozuktu vajinal muayene de boyutu 12 mm di burda okuduğum yazılarda herkesin ki benimkide n küçük ikiz olabilirmi yada bir sıkıntı mi var acaba .....

Vajinal muayene de 4.haftadan sonra görülebiliyor ama bir önemi kalmadı sağolun arkadaşlar bugün doktora gittim kalp atışı yok kürtaj dedi ben 1 hafta daha beklicem zaten hiç birşey anlamadım bugün 2 doktora gittim biri diyor ki 7+5 hamile sin diğeri 8 haftalik diyor benim hesabina görede 7+1 haftalik. Bu nasıl is anlamadım hayırlısı allahtan sabır diyorum.

Hc bi zaman senn haftanla doktorun tutmaz benmde normalde 28 hafta olmam gerekio doktrda 26 cikiyrm iki hafta geriden gelio gec dollenme normaldede 1 haftaya kdr oynayabliyor

Geçmiş olsun hakkında hayırlısı .. Rabbim gönlüne göre versin.. Eğer kalp atışları durduysa yani eminseniz dr unla sen, bekleme bir hafta.. Zararlı olabilir :/

Bilmiyorum anlayamıyorum ama beklemek istiyorum araştırdım netten 12.haftada bile kalbi atanlar var..hayırlısı allahtan ama inaninddünden beri bir ruyada yim uyaninca bitecek ve bebegim in kalbi atıyorolcak sanki...

Eğer kanama veya sancı şikayetin yoksa bekle canım benim. Doktora kalsa tıp fakültesinde öğrendiğiyle hemen kürtaj diyor. Ben de şu an bekliyorum. Bebeğim sadece vajinal ultrasonda gözüküyor ve kalp atışları henüz gözükmedi. Ben bekliyorum. Haftaya cumartesi gideceğim tekrar. 3 aya kadar gözükmeyen kalbi duyulmayan bebişler biliyorum hepsi de doğdu. Sen duanı et bol bol dinlen. Forumu detaylı incelersen herkesin genel kanaati beklemek. Sakın doktorun acelesine gelme.

Gelmicem beklicem bende okudum onları ankarada yim ben bir doktor buldum 4 boyutlu ultrason u filan var.bu Ultrason lar en ince ayrıntıyı gösteriyor Muş. Sanada banada allah kolaylik versin dayanmak zor güç versi aallahım ikimizede

Konuyu değiştirdim çünkü bebegimin kalbinin atmadim ini söylediler benimki bunu yaşayanlar gelin buraya konuşalım. ..

bebeğinizin kalp atışları üstten ultrasonla bakılınca mı duyulmadı alttan da baktılar mı

bence kanama agri vs yoksa bekle.
burda 12 haftaya kadar ultrason bile yok.
olduyse de kaldiysa da birsey olmuyor demek ki 3 aylik olana kadar.

Çok geçmiş olsun kaçıncı haftaya kadar bolistin.allah sabır versin
Benim 9.haftada almislardi. Aonra hamile kaldim yine. Simdi oglum 2aylik
Allah yardimcin olsun umarim sende kurtaja gerek kalmaz ama eger olursa da kendini saliverme sakin. Saglikli bebekler annelerine tutunurlar.tutunamadiysa saglikli degildr.doktorum boyle soylemisti bana

Bende bekleyeceğim hemen zehirlemiyor demekki herkes bekliyor.zaten dün duyacagimen kkötü şeyleri duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…