bebegimin kalp atışları yok.....

Bekle arkadasim.
Ben 2 kez kurtaj oldum.
Ilkinde yogun kanama oldu..hastanede dustugunu ogrendim.
Ikincide 6+2de dr iyi dedi.kalp atisini soylemedi. 8+1 de yine kanama oldu. Gittim. Bebek gelismemis. Mecbur kurtaj.
Yani anormal bir agrin, kanaman vs yoksa bekle. Bi arkadasa da aynen senin haftanda kalp atisi yok dendi. Bekle dedik..dr tatiline gitgel kurtaj dedi. Aman dedik.bekle.
Meger ikizmis..suan kucaginda ve kocaman oldular bile.

Sukur bende aldim oglumu kucagima. 3.5 aylik oldu bile.

Yok ne ağrım var ne kanama m bende o yüzden beklemek istiyorum allahtan biliyorum hepsi ama dayanmak o kadar zor geliyor geçen sene kimyasal gebelik yasadim bu senede bu allah diyorum sabır

Zaten suan bebekte sorun varsa emin ol vucudun sinyal verir. O nedenle sakim aldirma. Ben de ankaradayim. En son çağ hastanesinde Erol Bayraktar çare oldu bana. Ultrasonu ve bilgisi mukemmel..daha iyisini gormedim inan..3 gebelikte gormedigim dr ve hastane kalmamisti. Istersen ona git yarin. Sgk li hastane. 62 tl ucreti. Bilerek yazdim, bazen soruluyr cunku. Ek ucret alinmiyr.

Benim sağlık guvencem yok ama bir bakayım. Çok sagol burda yardım edenlerin hepsinden allah razı olsun bebeği olmayanlar bebeklerinikucagina aalsın olanlarda allah ömür versin

Benim sağlık guvencem yok ama bir bakayım. Çok sagol burda yardım edenlerin hepsinden allah razı olsun bebeği olmayanlar bebeklerinikucagina aalsın olanlarda allah ömür versin
Hastaneyi arayip sigortasiz ucreti ogren istersen cnm.ona gore gidersin. Yoksa o detayli ultrason ceken drm biliyrmm 400 tl den asagi para almiyr diye biliyrm. eyup ekiciy di.sanirim.

Dün vajinal Ultrason a girdim.simdi biraz öncebiraz kanla kakarışık jel gibi birsey geldi.vajinal ultrason dan mi acaba arkadaşlar. Iyice korkmaya başladım allahım yardım et bana ve benim gibi olanlara

merhaba
benim 5+1 ya da 5+2 de 10 mm dedi
daha dün muayene oldum hatta
şimdi küçük mü olmuş oluyor allah allah
kesenin kaç mm olması gerekiyomuş ki bu haftalarda

ben mesajını okumamışım çok çok geçmiş olsun

Sağol. Bekliyorum bakalım seninki normaldir herhalde benimki 4+2 de 12 mm şimdi116 mm inş kalbi atarsa baya büyük demişti dün doktor. Bende burda yazanlar dan şüpheye düştüm ikizmi diye acaba ama şimdi tek olsun yetrki kalbi atsin

Nmeltos senin bebeğin kaç haftalik
Canım benim bebeğim şu an 7 haftalık ama ultrasonda 6 gözüktü. Aslında benim çok karışık. Sat tarihim 18 haziran. Ama geç döllenme olmuş o yüzden 2 hafta geriden gözükmüştü ultrasonda. Geçen hafta gittik 7 haftalık olması gerekirken gelişmemiş dedi önceki hafta gibi 6 haftalık. Ama ben beklemek istedim. 2 hafta koydum araya. Haftaya cumartesi gideceğim. İnşaallah bebeğimizi sağlıkla görürüz.

Ins görürsün bende senin gibiyim benim sat da 17 haziran benim adet dongum 26 günde bir banada ilk gittiğimde geç döllenme dediler gebelik belirtilerimde devam ediyor hatta bugün sabahtan beri midem bulanıyor inş bebeklerimiz bizi birakmaz

Konuyu değiştirdim çünkü bebegimin kalbinin atmadim ini söylediler benimki bunu yaşayanlar gelin buraya konuşalım. ..

Ben de aynı şeyi yaşayana kadar bir tek benim başıma gelmiş gibi hisssederdim... Gerçekten de çoğu gebelikte yaşanıyormuş bunlar.. Ben de aralıkta kürtaj oldum.. Benim de bebeğimin kalbi atmıyordu.. 9 haftalık aldılar... Büyük bir çöküntü oluyor unutulmuyor ama alışılıyor... Korunma süreci biraz zor geçiyor sabırsız oluyorsun çünkü.. Ama Rabbim nasip ediyor... İnşallah hayırla sağlıkla gelir minişin... Tek olduğunu düşünme bir çok kadın bunu yaşıyor...

Tek olmadığımı biliyorum ama gelde bunu kalbime anlat.birsey sorabilirmiyim bu süreçte hamilelik belirtilerin kaybolmaya baslamismiydi

7.haftalarda bebeğinin kalp atışını duyamayip daha sonra duyanlar yazarmisiniz lütfen yardımcı olun cuma günü de gittim doktora haftasını tam bildi ama yine duyulmadi yine kürtaj dediler...Salı günü 8.hafta tekrar gidicem inş duyarım bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…