- Konu Sahibi yasemingdk
-
Hastaneyi arayip sigortasiz ucreti ogren istersen cnm.ona gore gidersin. Yoksa o detayli ultrason ceken drm biliyrmm 400 tl den asagi para almiyr diye biliyrm. eyup ekiciy di.sanirim.Benim sağlık guvencem yok ama bir bakayım. Çok sagol burda yardım edenlerin hepsinden allah razı olsun bebeği olmayanlar bebeklerinikucagina aalsın olanlarda allah ömür versin
Merhaba bu konuyu açtım burda okudukları mla kafam karıştı çünkü ben 7+1 günlük hamileyim 4+2 kesem gozuktu vajinal muayene de boyutu 12 mm di burda okuduğum yazılarda herkesin ki benimkide n küçük ikiz olabilirmi yada bir sıkıntı mi var acaba .....
Vajinal muayene de 4.haftadan sonra görülebiliyor ama bir önemi kalmadı sağolun arkadaşlar bugün doktora gittim kalp atışı yok kürtaj dedi ben 1 hafta daha beklicem zaten hiç birşey anlamadım bugün 2 doktora gittim biri diyor ki 7+5 hamile sin diğeri 8 haftalik diyor benim hesabina görede 7+1 haftalik. Bu nasıl is anlamadım hayırlısı allahtan sabır diyorum.
Allahim yuzunu guldursun canim.Cutehearr çok sagol yazdıkların için destek olduğun icin
Canım benim bebeğim şu an 7 haftalık ama ultrasonda 6 gözüktü. Aslında benim çok karışık. Sat tarihim 18 haziran. Ama geç döllenme olmuş o yüzden 2 hafta geriden gözükmüştü ultrasonda. Geçen hafta gittik 7 haftalık olması gerekirken gelişmemiş dedi önceki hafta gibi 6 haftalık. Ama ben beklemek istedim. 2 hafta koydum araya. Haftaya cumartesi gideceğim. İnşaallah bebeğimizi sağlıkla görürüz.Nmeltos senin bebeğin kaç haftalik
Konuyu değiştirdim çünkü bebegimin kalbinin atmadim ini söylediler benimki bunu yaşayanlar gelin buraya konuşalım. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?