Bebeğimin kalp damarları tersmiş. Acil doktor tavsiyesi lazım.

Ben geldim.istanbula medipol sefaköy hastanesine bir bayan doktora gittim durumu izah ettim dogumu kanuni sultanda yapmami onerdi yeni dogan unitesi yoknuse o hastanenin yarin da kanuniden randevu aldım bakalim orasi ne diyecek sen nasılsın mavi seyir kardesim bugun çapaya gidecektin nedir durumun

Gittik çapa ya tahlilleri ve tetkikleri tekrardan yaptırıyorlar. Şuan o aşamadayız. Yani heryerde sıkıntı yeni doğan yoğun bakım. Çapa da yoğun bakım dolu oluyor ama bakacağız diyor. Özel düşünüyorsanız yani durumunuz varsa, Acıbadem Atakent te pediatrik kalp cerrahı prof dr. Ersin Erek var. Yada Acıbadem Bakırköy e gidin orada da iyi cerrahlar var. Acıbadem de sıkıntı yok.

Kanuni ye ben gittim hatta burada yazdım okumadın galiba şimdi seni perinatoloji ye gönderecek sonra çarşamba tekrar gel diyecek çünkü heyet çarşamba oluyor. Heyet doğumu çocuk kalp cerrahisi olan bir hastanede yapması uygundur diyecek. Yakınlarda öyle bir yer olmadığından sorarsan Mehmet akif e gidin derler sormazsan bir tavsiye vermiyorlar. Gideceksin Mehmet akif e doğum yok ama kanuni de doğum yapar der doktor ama burada ve kanunide yeni doğan yoğun bakım dolu oluyor diyecekler

Kafam cok.karıştı ne yapmam gerekio evet perinatolojiye sevk ettiler pazartesi gunu oraya gideceğim tahlil filan aldilar koca hastanede yeni dogan icin yer mi bulamayacaklar offf rabbin yardımcımız olsun

Çapa da çocuk kalp cerrahisi var mi siz ne yapmayi dusunuosunuz benim burada tadigim fazla yok eşim bile yanimda değil oradan oraya suruklemeseler bari sen kadin doguma muane olmuşmu ydun kanunide

Çapa da çocuk kalp cerrahisi var mi siz ne yapmayi dusunuosunuz benim burada tadigim fazla yok eşim bile yanimda değil oradan oraya suruklemeseler bari sen kadin doguma muane olmuşmu ydun kanunide
Gittim, zaten yazdıklarıma bakarsan ilk önce kanuni den başladık. Çapa yani İstanbul Tıp Fakültesi burada hem doğum hemde çocuk kalp cerrahisi var. Ama ilk gittiğinde bütün herşeye tahlilleri falan yeniden yaptırıyorlar. Dışarıdan götürdüğün hiç birşeyi kabul etmiyorlar. İstersen profesör doktorlar var, özel randevu alabiliyorsun. Ama konu hakkında yazdıklarımı baştan tekrar bir oku derim.

Şu an 6 aylık hamileyim. Kan grubu değişmesi normal mi? Yıllardan beri B Rh- ti, şimdi B Rh+ çıktı. Tekrar ölçtürdük yine B Rh+ çıktı. Daha önceden 2 defa hamilelik geçirdim. Eşimle kan uyuşmazlığı bile vardı. Şimdi eşimle aynı kan grubu olmuşuz. Yanlış olma ihtimali bile yok. Nasıl oluyor bilgisi olan var mı

Merhaba bebeğiniz ne durumda acaba benimde bebegimde ayni durum sozkonusu doktor araştırıyorum yardım ederseniz sevinirim

Merhaba

merhaba sizinle mümkün olan en kısa süre içerisinde iletişime geçebilmem mümkün mü? Bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var. Cok tesekkürler simdiden

Merhaba sonuclariniz nasil acaba uzun bi sure gecmiste.suan bende hamileyim ayni durum soz konusu yardimci olabilecek biri var mi?

Merhabalar yazınızın üzerinden zaman geçmiş ama şuan bizde o durumdayız hangi hastaneyi tercih ettiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…