- 12 Şubat 2018
- 115
- 50
- 28
- 35
- Konu Sahibi mavi_seyir
-
İnsallah inşallahAmin. İnşallah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah.
Doktor yada hastane bulursanız haber edin ben araştırıyorum.İnsallah inşallah
Tamm kardesim.yarindan sonra istanbulda olacagim.allahin.izniyle haber veririmDoktor yada hastane bulursanız haber edin ben araştırıyorum.
Perşembe günü bizde çapa ya gitmeyi düşünüyoruz. İnşaah hayırlısı diyelim.Tamm kardesim.yarindan sonra istanbulda olacagim.allahin.izniyle haber veririm
Gittim, zaten yazdıklarıma bakarsan ilk önce kanuni den başladık. Çapa yani İstanbul Tıp Fakültesi burada hem doğum hemde çocuk kalp cerrahisi var. Ama ilk gittiğinde bütün herşeye tahlilleri falan yeniden yaptırıyorlar. Dışarıdan götürdüğün hiç birşeyi kabul etmiyorlar. İstersen profesör doktorlar var, özel randevu alabiliyorsun. Ama konu hakkında yazdıklarımı baştan tekrar bir oku derim.Çapa da çocuk kalp cerrahisi var mi siz ne yapmayi dusunuosunuz benim burada tadigim fazla yok eşim bile yanimda değil oradan oraya suruklemeseler bari sen kadin doguma muane olmuşmu ydun kanunide
Doktor yada hastane bulursanız haber edin ben araştırıyorum.
Benimde bebeğim 1 hafta önce kalp damarları ters doğduğundan ameliyat oldu çok doktor araştırdım ve medicana hastenesinde prof Mehmet salih bilale ameliyat yaptırdık şuan bebeğim yoğun bakımda zor bir süreç inşallah geçicek
Merhaba24 haftalık ikiz gebeyim. Ayrıntılı ultrasonda bebeklerden birinde büyük arter transpozisyonu yani kalbe giden temiz ve pis kanı taşıyan iki ana damar yerleri tersmiş. Doğumdan hemen sonra ameliyat olacakmış. En yakın devlet hastanesi olarak küçükçekmece'de Mehmet Akif kalp ve damar eğitim araştırma hastanesi var. Doktor ve hastane tavsiyelerinizi bekliyorum.
24 haftalık ikiz gebeyim. Ayrıntılı ultrasonda bebeklerden birinde büyük arter transpozisyonu yani kalbe giden temiz ve pis kanı taşıyan iki ana damar yerleri tersmiş. Doğumdan hemen sonra ameliyat olacakmış. En yakın devlet hastanesi olarak küçükçekmece'de Mehmet Akif kalp ve damar eğitim araştırma hastanesi var. Doktor ve hastane tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhabalar yazınızın üzerinden zaman geçmiş ama şuan bizde o durumdayız hangi hastaneyi tercih ettiniz acabaHic cocuk.kardiyologuna muane oldunuz mu ben oldum cocuk kardiologuna gore benim bebegimin hemen ameliyat olmasina gerek yok kadin.dogumdaki doktoruma gore hemen ameliyat olmasina gerek var bizde ne yapacagimizi şaşırdık o yüzden riske atmamak.icin dogumu istanbulda yapacağım ama hastane ayarlayamadim kanuni sultan hastanesini ariyorum randevular dolu hep çapa yi denemedim hic
Üye aktif değil. C CiNNET NUR da kızı kalp hastası yardımcı olabilir belki.Merhabalar yazınızın üzerinden zaman geçmiş ama şuan bizde o durumdayız hangi hastaneyi tercih ettiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?