Bebeğimin kalp damarları tersmiş. Acil doktor tavsiyesi lazım.

Çanakkale deyim tabiki

Eklentiler

• IMG20220608171143.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG20220608171032~2.webp
    77,7 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG20220614162210~2.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 118
Çanakkale deyim tabiki
Çok geçmiş olsun. Sizi daha da endişelendirmek istemem ama doktorunuz da muhakkak bilgi vermiştir. Tanılarınız gerçekten epey ağır..
Farklı tanılarımız ama ağırlığı denk diyebilirim. Benim kızım 2,5 yaşında. 2 kere açık kalp ameliyatı oldu ve sanırım 3. De var.
Doktorunuzu çok iyi seçmek durumundasınız. Görüşmek isterseniz doktorlarımız MEDİPOL Mega Üniversitesindeler. Kardiyologumuz Abdullah Erdem Cerrahımız Halil Türkoğlu.
Ben çok araştırdım arkadaşım.. Ne yazıkki İstanbul ve Ankara dışında güvenilir doktorlar yok özellikle bu alanda bilgili..

Maalesef ağır tanılar bizde bir cok doktor gezdik en iyisi Medipol şuan için Yılmaz Yozgat hocam bakıyor henüz anne karnında olduğundan, bizi de Abdullah hocama yonlendirdiler aslında ama fetal eko olunca Yılmaz hocamla başladık Rabbim hepimize şifa versin inşallah dualarımız yavrularımızlaSuanlik bir operasyon bir açık ameliyat dendi ama tabiki zaman gösterecek. özel olarak bu süreçte yaptığınız bir şey oldumu sizinkide hamilelikte mi belli oldu

Ne yazıkki sağlıklı sandığım yavrumun muayene için götürdüğümde 26 günlükken ağır kalp hastası olduğunu süpriz bir şekilde öğrendim. ve o gün de ameliyata alındı zaten

ağır sınavlar, Rabbim beterinden korusun ne diyelim dualarımız imkanlarımız evlatlarimizla Rabbim onlara bir an önce sifa versin SGK li misiniz peki ameliyatlarda ücretler ağır oluyor dendi bilgi alın öncesinde dendi bize ama

Sgklıyız evet. Valla ağırdı hemde epey ağırdı.. Ama sizin yerinizde olsam doğum gerçekleşmeden tamamlayıcı sigorta yaptırırım cocuga. Tüm masrafları sigorta karşılıyor mesela :) beni kimse uyarmamıştı o zamanlar bilmiyordum da tabi. Ceketimize kadar yatırdık hastaneye ama canı sağolsun hiç gözüme gelmiyor. Yine olsa yine veririm

İnşallah tekrar ameliyata gerek kalmadan bir an önce sağlığına kavuşur yavrunuz

Tabiki onlar iyi olsunda gerisi bir şekilde hallolur ama bizde tamamlayıcı sigorta ile devam etmeyi düşünüyoruz gebelik için karşılanıyor şuan ama sonrası için en azından. cok teşekkür ederim benimde size yardim edebileceğimiz bir şey olursa her zaman buradayim

Hayat başlı başına yorucu bir sınav Rabbim yardımcısı olsun hepimizin inşallah iyi olacaklar

Aynı şekilde teşekkür ederim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…