- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi mavi_seyir
-
Hangi şehirdesiniz? Eko raporunu atar mısın bana biEvet bende şimdi fark ettim çok teşekkürler
Çok geçmiş olsun. Sizi daha da endişelendirmek istemem ama doktorunuz da muhakkak bilgi vermiştir. Tanılarınız gerçekten epey ağır..Çanakkale deyim tabiki
Ne yazıkki sağlıklı sandığım yavrumun muayene için götürdüğümde 26 günlükken ağır kalp hastası olduğunu süpriz bir şekilde öğrendim. ve o gün de ameliyata alındı zatenMaalesef ağır tanılarbizde bir cok doktor gezdik en iyisi Medipol şuan için Yılmaz Yozgat hocam bakıyor henüz anne karnında olduğundan, bizi de Abdullah hocama yonlendirdiler aslında ama fetal eko olunca Yılmaz hocamla başladık Rabbim hepimize şifa versin inşallah dualarımız yavrularımızla Suanlik bir operasyon bir açık ameliyat dendi ama tabiki zaman gösterecek. özel olarak bu süreçte yaptığınız bir şey oldumu sizinkide hamilelikte mi belli oldu
Sgklıyız evet. Valla ağırdı hemde epey ağırdı.. Ama sizin yerinizde olsam doğum gerçekleşmeden tamamlayıcı sigorta yaptırırım cocuga. Tüm masrafları sigorta karşılıyor mesela :) beni kimse uyarmamıştı o zamanlar bilmiyordum da tabi. Ceketimize kadar yatırdık hastaneye ama canı sağolsun hiç gözüme gelmiyor. Yine olsa yine veririmağır sınavlar, Rabbim beterinden korusun ne diyelim dualarımız imkanlarımız evlatlarimizla Rabbim onlara bir an önce sifa versin SGK li misiniz peki ameliyatlarda ücretler ağır oluyor dendi bilgi alın öncesinde dendi bize ama
Allahım güç kuvvet versin hem yavrunuza hem size. Çok zor bir sınav ama inancınızı kaybetmeyin sakin kalabilmek bu noktadan sonra çok önemli. Umarım doğru hekimi bulursunuz ve yavrunuz sağlığına kavuşurÇanakkale deyim tabiki
İnşallah tekrar ameliyata gerek kalmadan bir an önce sağlığına kavuşur yavrunuzÇok geçmiş olsun. Sizi daha da endişelendirmek istemem ama doktorunuz da muhakkak bilgi vermiştir. Tanılarınız gerçekten epey ağır..
Farklı tanılarımız ama ağırlığı denk diyebilirim. Benim kızım 2,5 yaşında. 2 kere açık kalp ameliyatı oldu ve sanırım 3. De var.
Doktorunuzu çok iyi seçmek durumundasınız. Görüşmek isterseniz doktorlarımız MEDİPOL Mega Üniversitesindeler. Kardiyologumuz Abdullah Erdem Cerrahımız Halil Türkoğlu.
Ben çok araştırdım arkadaşım.. Ne yazıkki İstanbul ve Ankara dışında güvenilir doktorlar yok özellikle bu alanda bilgili..
Tabiki onlar iyi olsunda gerisi bir şekilde hallolurSgklıyız evet. Valla ağırdı hemde epey ağırdı.. Ama sizin yerinizde olsam doğum gerçekleşmeden tamamlayıcı sigorta yaptırırım cocuga. Tüm masrafları sigorta karşılıyor mesela :) beni kimse uyarmamıştı o zamanlar bilmiyordum da tabi. Ceketimize kadar yatırdık hastaneye ama canı sağolsun hiç gözüme gelmiyor. Yine olsa yine veririm
İnşallahİnşallah tekrar ameliyata gerek kalmadan bir an önce sağlığına kavuşur yavrunuz
Hayat başlı başına yorucu bir sınavAllahım güç kuvvet versin hem yavrunuza hem size. Çok zor bir sınav ama inancınızı kaybetmeyin sakin kalabilmek bu noktadan sonra çok önemli. Umarım doğru hekimi bulursunuz ve yavrunuz sağlığına kavuşur
Aynı şekildeTabiki onlar iyi olsunda gerisi bir şekilde hallolurama bizde tamamlayıcı sigorta ile devam etmeyi düşünüyoruz gebelik için karşılanıyor şuan ama sonrası için en azından. cok teşekkür ederim benimde size yardim edebileceğimiz bir şey olursa her zaman buradayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?