bebegımın kesesı görünmedi ayrdım!!!

tabiyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
438
1
46
Kırıkkale
kızlar 5 haftalık gebeyım. adetımın ustunden daha bu gun 5 gun gecti ama 4. haftada keseyı görenler var. yardım edın ne zaman bellı olur sızınkıler ne zaman göründü

bı de cok fazzla bel agrılarım var. ara ara sancılar ve kıramplar da gırıyo. dıs gebelık mı dersınız... sızlerde de bu sekılde sancılar olmus muydu.

benimbuçuk haftalıkken kese görünmüştü kiminde geç görünebiliyo doktorun ne diyo peki

kızlar 5 haftalık gebeyım. adetımın ustunden daha bu gun 5 gun gecti ama 4. haftada keseyı görenler var. yardım edın ne zaman bellı olur sızınkıler ne zaman göründü

bı de cok fazzla bel agrılarım var. ara ara sancılar ve kıramplar da gırıyo. dıs gebelık mı dersınız... sızlerde de bu sekılde sancılar olmus muydu.

canım doktorun ve hastanenin ultrasonun kaliteside etkiler benim doktorun ki bozuktu ve başka biyerde çektirdik 5 buçukken kesem 4buçuk çıktı öncekinde ne doktorda ne renkli de gözükmemişti kürtaj için özel 1hastaneye çıkınca kesede içinde bebişte ben bile anlamıştım daha çok erken senin inşallah bu hafta görülür kesen nezaman randevun
bi,de ben 19 undayken 28inde 9gün sonar görmüşüz senin daha 5günlük bide düzensiz yumurtluyorsan daha da geç gözükebilir stress yapmaki bebiş tutunsun annesi

Son düzenleme:

kuzum benım 5+4 KEN KARINDAN gözuktu ttalım am acele etme bi haftalık gec döllenem bıle tum gidişatı gecıktırıyo 4 hafta cok ereken bi dönem o arkadaşlarımız erken yumurtluyo olab,lir

canlarım tesekkür edrım cvplar ıcın... benım kese göründü allaha sükür... ama hala bel agrılarım var... bulantı falan yok.. sımdıkı sorunum bu:) hıç hamıle gıbı degılım

Benimki de erken gorunmustu. Doktorum erken yumurtlamis oldugumu soyledi. Her kadinda farkli oluyor hersey. Belirtiler de oyle. Ablamda hiic mide bulantisi vs. Olmamisti bende var mesela.
Keseyi gorunce de kalp atisini bekliyorsun, duyunca bebek sekli gormek istiyorsun ultrasonda. Bunun sonu yok maalesef. 9 ay boyle :)

Back
X