bebeğimin kilosu acil yardim

Fenerumm00

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2021
9
4
1
26
Kızlar selam lütfen yardım edin 32 haftalıkken hastaneye gittim 3 gün önce bebeğim 1 kilo 801 gr olduğunu öğrendim kilosu nasıl sizce çok tedirginim geriden gelicek diye doğuma kadar sizce kaç kilo doğar böyle devam ederse kilo alması için neler yemem lazım lütfen yardımcı olunnn32 hafta 1 kilo 801 gram nasıl bebeğim doğuma kadsr kaç kilo olur tahminen

Kilosu gayet iyi annesi stres yapma daha bi ay var neredeyse doğuma

Benim beneğim 32 haftalıkken kaç kiloydu hatırlamıyorum ama bana endişe verici bir durum gibi gelmedi çünkü bebeğiniz doğmasına daha çok var son ayda daha çok kilo alıyor. Hem çok kilolu doğmasına da gerek yok.. Ayrıca bir problem olsa size doktorunuz mutlaka derdi..

Bebeğe kilo aldırmak için her gün muz yeyin.. Ve çokça peynir.. Günde bir haşlanmış yumurta mutlaka yeyin.. Yulafda bebeğe çok kilo yapıyor.. Ama önemli olan bebeğim kilolu doğması değil sağlıklı doğmasıdır.. Sağlıkla kavuşun inşallah

Çok sağol canım benim yaa ilk gebeliğim benim korkuyorum bir sorun olur bir sorun çıkar diye kilosu boyu sağlığı her şeyini takıyorum geriden gelmesi beni korkutuyor fazla bir bilgim de yok ilk gebeliğim tecrübesizim daha o yüzden sürekli icimde bir tedirginlik var

31+2 de 1680 gramdı benim. Tam 2 hafta sonrası 33+2de 1980miş. Sizinki daha iyi ben de karın bölgesi 2 hafta geri yok bacak boyu 2-3 hafta geri derken çok kafaya takmıştım kilo aldırmaya çok uğraştım. Doktor o zamanlar 3 kg doğar daha yüksek olmaz pek demişti, ki bence 3-3.5 kg ideal olanı.. Ne olur ne olmaz daha da geriler diye korkumdan kaşar muz vs çok yedim. Faydası oldu mu emin değilim. Kızım neticede 3 kg doğdu. Dert etmeyin :)

Protein protein protein. Et balık tavuk yoğurt yumurta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…