Arkadaslar.benim.9.aylik.bebegim var ve 15 500 kilo doktor.obez.diyor ama genelde anne.sutu aliyor 1saat de bir emiyor nerdeyse gece benimle uyuyor sabaha kadar meme agzinda ek gida olaraj gic ozel bise yapmiyorum evde sevsmdigi yemek piserse yer pismezse beni emer. Ama sevdigi corba falan.olursa benim yedigim.poraiyon.kadar yer.bama.akil verin ne yapayim kilosu cidden xok.fazla boyu 80.cm
yaşadığınız şehirde üni varsa endokrin bölümüne başvurabilirsiniz. ailede obezite sorunu yaşayan varsa genetik olabilir.
ama benim bir aile dostum çocukları hep küçükken iri oluyor ama 3 yaş sonrası normal kiloda oluyorlar. 2 .çocuğunda dr size söylenenleri söylemiş üni ye göndermiş bütün tetkikler yapıldı sıkıntı çıkmadı.
bir kaç hastalığa, obeziteye ve kemik yaşına bakılıyor sanırım. endişe etmeyin sıkıntı yoktur inşaallah
Arkadaslar.benim.9.aylik.bebegim var ve 15 500 kilo doktor.obez.diyor ama genelde anne.sutu aliyor 1saat de bir emiyor nerdeyse gece benimle uyuyor sabaha kadar meme agzinda ek gida olaraj gic ozel bise yapmiyorum evde sevsmdigi yemek piserse yer pismezse beni emer. Ama sevdigi corba falan.olursa benim yedigim.poraiyon.kadar yer.bama.akil verin ne yapayim kilosu cidden xok.fazla boyu 80.cm
ahh ne güzel. benimki de iki yaşında 11 kilo oldu diye seviniyordum.tekrar hastalıkla birlikte 10 kiloya düştü.üstelk o da emiyor çok sık.sütten kesemedim hala.ben de bu durumdan şikayetçiyim.ama aynı olan emerken kilolu olan tanıdık çocukları vardı.emmeyi bırakınca zayıflaadı gitti.
öncelikle maşallah yavrunuza boyu uzun oldugundan kilosu iyi geldi bana sonucta hareketlendiğinde veriyolar hem ilk ilk aylara göre aylık alınan gramlarda farklı oluyo yavasıyo bence 1 2 ay daha kontrl edın kilo alımı devam ederse götürün yakın zamanda yürüme emekleme işlerine başladıgında ya verır yada boyuna gider üzülmeyin benim oğlum içinde kilolu diyolar ama 8 ayından sonra alımı cok azaldı suan 11 ayının içinde 11 kilo boyuda 73 benımkı kısa bıraz :)
Merhaba merak etmeyin zamanla düzene girecektir bende aynı şeyi yaşadım 6-7 aylıktı 13 kiloydu oğluşum obez teşhisi koymuştu Dr ve d vitaminini kesmemizi söylemişti
Çok yanlış yönlendirdi beni Dr daha sonra Demir eksikliği sorunları yaşadım başka bi Dr asla onaylamadı d vitamini kesmesini
Ve bu dönemde oğluşum sürekli emerdi beni gece gündüz saat başı 45 dk boyunca emiyordu
Yaşına girince kilosu durdu memeyi de azaltmıştı artık bazı anne sütleri Yağlı oluyormuş Buda kilo aldırıyormuş
Şuan oğlum 3.5 Yaşında 104 cm ve 20 kilo
Kilosu biraz fazla ama hiç kilolu görünmüyor kalıplı iri bi çocuk maşallah
Önemli olan can sağlığı Allah'ım evlatlarımızı bize bağışlasın âmin
Sağlıcakla büyütün bebişinizi