Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba anneler.
Benm oğlum 75 günlük oldu 2740 gr doğdu. Hastane çıkışı 2550di. Şimdi ise 6 kilo fazla diyo herkes emzirme sık sık diyo ne yapacağımı şaşırdım.
Herkesin dediğine bakmayın doktorunuz ne diyor o önemli.. ilk aylar çok alırlar sonra yavaşlar zaten. Ve anne sütü ile alınan kilolar genelde sağlık sorunu yapmaz obezite gibi.. boyu nasil.?Merhaba anneler.
Benm oğlum 75 günlük oldu 2740 gr doğdu. Hastane çıkışı 2550di. Şimdi ise 6 kilo fazla diyo herkes emzirme sık sık diyo ne yapacağımı şaşırdım.
Çok teşekkür ederim ben kilolu bi anneyim kendine benzetme diyorlar.rabbim.anali babali buyutsun canim takma kafana herkes herseyi soyluyo anne sutu alan bebek kilosu varsin fazla olsun sonrasinda zayifliyolar zaten benim kizimda 7aylikken 10kiloydu yuz goz masallah yanaklar asilirdi ilk iki ay ikiser kilo alirdi boyuda 55 cm dogdu goren bu nasil bebek derdi saglik sıkıntısı olmasin emsin bol.bol sifa olsun minigime gule gule buyut.yavrunu
57 cm 48 cm doğdu.Herkesin dediğine bakmayın doktorunuz ne diyor o önemli.. ilk aylar çok alırlar sonra yavaşlar zaten. Ve anne sütü ile alınan kilolar genelde sağlık sorunu yapmaz obezite gibi.. boyu nasil.?
Doktorumda saat başı emiyo deyince emzirme kilosu fazla gidiyo dedi.57 cm 48 cm doğdu.
Dogum kilosuna gore fazla gibi ama bir sure sonra normale doner belki cunku ayina gore normal. Takip edin boyu ve kilosu orantiliysa sorun yoktur.Merhaba anneler.
Evet ayına göre normal doğumda küçük doğdu benm beslenmem etkiledi diyet yaptım kilomu kontrolde tutmak için. İlk çocuğum 3350 doğmuştuDogum kilosuna gore fazla gibi ama bir sure sonra normale doner belki cunku ayina gore normal. Takip edin boyu ve kilosu orantiliysa sorun yoktur.
Oyle sey mi olur tabikide emzirmeye devam et. Benim yegenim 5.5 kilo dogdu, cocuk 1 yasindayken en fazla 12 kilo olur ama o 16-17ydi goruntu olarakta cok kiloluydu 9. Aya kadar kafasini dik tutamadi, oturamadi. halbuki 2. Aydan itibaren bebekler kafasini tutabilir. Fazla kilo boyle olurDoktorumda saat başı emiyo deyince emzirme kilosu fazla gidiyo dedi.
Çok teşekkür ederim ben kilolu bi anneyim kendine benzetme diyorlar.
Bilmiyorum birde elini ayağını fazla tutunca morarma yapıyo sonra düzeliyo doktor kilo yapıyo deyince de korkttumOyle sey mi olur tabikide emzirmeye devam et. Benim yegenim 5.5 kilo dogdu, cocuk 1 yasindayken en fazla 12 kilo olur ama o 16-17ydi goruntu olarakta cok kiloluydu 9. Aya kadar kafasini dik tutamadi, oturamadi. halbuki 2. Aydan itibaren bebekler kafasini tutabilir. Fazla kilo boyle olur
Çok saolun inş emer ilk çocuğum da böyle olmadı normal gitti ve 2 sene emdi. Zor bıraktı maşallah.bende.kiloluyim.canim en zayif halim 58 oda evlendigim donemdi çocukluğumda kiloli gecti o daha bebek anne sütü aliyo ek.gidaya gecsen de hic durmadan yese tamam derdin hani azaltiyim anne sütü bolken emsin sütün sifa olsun emin ol kalmayacak benim.kizimi goren zayif diyo suan eski halinden eser kalmadi
Maşallah kuzuya.. küçük doğan bebeklerin gelişimleri daha hızlı oluyor genelde. Sizden 2buçuk aylık bebeğinizi diyete sokmanızı istemişler resmen. Kimseye kulak asmayın bence ilerleyen yaşlarda sorun olursa o zaman önlem alırsınız. Bebeğinizin neye ihtiyacı olduğunu siz daha iyi bilirsiniz. Sağlıkla büyüsün minik:))57 cm 48 cm doğdu.
Doktorumda saat başı emiyo deyince emzirme kilosu fazla gidiyo dedi.
Öyle tabiki kilo benm için hep sorun oldu oğullarım için olsun istemiyorum.Maşallah kuzuya.. küçük doğan bebeklerin gelişimleri daha hızlı oluyor genelde. Sizden 2buçuk aylık bebeğinizi diyete sokmanızı istemişler resmen. Kimseye kulak asmayın bence ilerleyen yaşlarda sorun olursa o zaman önlem alırsınız. Bebeğinizin neye ihtiyacı olduğunu siz daha iyi bilirsiniz. Sağlıkla büyüsün minik:))
Bunu yazdıktan sonra gördüm. O zaman biraz emzirme aralarını açabilirsiniz..Doktorumda saat başı emiyo deyince emzirme kilosu fazla gidiyo dedi.
1 haftadır uğraşıyorum onun için gece uykusu bile kalmadı emmeye uyanıyo saat başı almıyom sonra uykusu açılıyo uyumuyoO zaman onu dinleyin
Emzirme aralıklarını kademeli arttirin
Bende aynıyım kilom normalin üzerindedir. Eşimde iri yapılı. Kızım 3.800 doğdu. İlk aylar kilo alımı da güzeldi. Ama hareketlenince kalmadı birşey şimdi 17 aylık boyuna göre normal bir kiloda..Öyle tabiki kilo benm için hep sorun oldu oğullarım için olsun istemiyorum.
Çok saolun inş emer ilk çocuğum da böyle olmadı normal gitti ve 2 sene emdi. Zor bıraktı maşallah.
Maşallah sizinkinede. Allah nazardan saklasın.Bende aynıyım kilom normalin üzerindedir. Eşimde iri yapılı. Kızım 3.800 doğdu. İlk aylar kilo alımı da güzeldi. Ama hareketlenince kalmadı birşey şimdi 17 aylık boyuna göre normal bir kiloda..