Çocuk Hastalıkları Bebeğimin kilosu sizce fazla mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
insallah canim rabbim sağlık versin her cocuk farkli kafaya takmamak.onemli ama yapamıyoruz sana dedigime.bakma benim kizimada diyolar alismislar ya kilolu haline kiloluyken cok kilosu var derlerdi simdi zayif diyolar doktorumuza sordum iki gun once 14kilo 96 cm kizim gelisimi nasil doye kilosunu duyunca fazla yasina gore dedi iki bucuk yasinda 12-12.5 civari oluyo dedi simdi zayif diyenleremi.doktora mi inanayim dedim ki kendime sus kizin saglikli ve yemedigi birsey yok cok şükür neyini takiyosun tika kulaklarini ( inşallah basaririm :) )
Onu başarmak bi anne için zor oluyo. Maşallah evladınıza nazar değmesin. Normale döner illa ki işte biraz evhamlı biriyim ben. Aslında haddinden fazla evhamlıyım. 😄

Onu başarmak bi anne için zor oluyo. Maşallah evladınıza nazar değmesin. Normale döner illa ki işte biraz evhamlı biriyim ben. Aslında haddinden fazla evhamlıyım. 😄

sorma canim bende.oyleyim.diyenlere caktirmasamda icten ice takilirim acabalar baslar ya aslında birazda cekememek sanirim bunu bana diyenin oglu.oglumdan büyük ama yarisinda boyu ve cok zayif simdi kalkmis kizima laf ediyo kiyasliyo dedigin gibi anneler.icin takamamak mümkün olmuyo ama.keske biraz cenelerini kapatsalar ben birkere olsun soyle.demedim oglunun zayifligindan.bahsederken onun.yapısı o annesi uzulme diye teselli ederdim ama.herkes cok kolay candan vuruyo rabbim.sabir veriyo susuyorum.da bakalim nereye kadar

sorma canim bende.oyleyim.diyenlere caktirmasamda icten ice takilirim acabalar baslar ya aslında birazda cekememek sanirim bunu bana diyenin oglu.oglumdan büyük ama yarisinda boyu ve cok zayif simdi kalkmis kizima laf ediyo kiyasliyo dedigin gibi anneler.icin takamamak mümkün olmuyo ama.keske biraz cenelerini kapatsalar ben birkere olsun soyle.demedim oglunun zayifligindan.bahsederken onun.yapısı o annesi uzulme diye teselli ederdim ama.herkes cok kolay candan vuruyo rabbim.sabir veriyo susuyorum.da bakalim nereye kadar
Öyle oluyo evet ilk oğlum 5 yaşında 20 kilo 110 cm oda zayıf diyolar. Sağlıklı olsun canı içinde olsun yeter demiyo kimse. Hep bi kıyas peşindeyiz.

Bunu yapan da anne olunca insan daha çok üzülüyor. Benim kızımın da yanakları çok tombik ama kilosu normal. Yanakları gören laf ediyor. Ben takmıyorum hiç.. önemli olan sağlığı. Benim içim rahatsa kimseyi duymuyorum.
Konuya dalıverdim öyle kusura bakmayın 🤭

Bunu yapan da anne olunca insan daha çok üzülüyor. Benim kızımın da yanakları çok tombik ama kilosu normal. Yanakları gören laf ediyor. Ben takmıyorum hiç.. önemli olan sağlığı. Benim içim rahatsa kimseyi duymuyorum.
Sıkıntı yok benm için kilo her anne için sorun anladığım kadarıyla. Bide venm 2.çocuk tecrübesiz de değilim ama hep evhamdan işte

Sıkıntı yok benm için kilo her anne için sorun anladığım kadarıyla. Bide venm 2.çocuk tecrübesiz de değilim ama hep evhamdan işte
Her kafadan bir ses çıkmasa evham falan olmazda.. millet olarak herşeye bir yorumumuz var maalesef.. dediğim gibi ben kimseyi duymuyorum üzülmüyorum böylece:)

ayy Estağfurullah canim :) cok haklisin aslinda takmamaya calisiyorum ama sonra kendimi düşünürken ve acabalarda buluyorum kendi kendime başlıyorum :110::KK200:konusmaya

Öyle oluyo evet ilk oğlum 5 yaşında 20 kilo 110 cm oda zayıf diyolar. Sağlıklı olsun canı içinde olsun yeter demiyo kimse. Hep bi kıyas peşindeyiz.

neye gore kime gore kiyasliyoruz dimi oysaki cok cok cok şükür sagliklilar mutlular yiyolar iciyolar rabbime bin şükür rabbim yokluklarini gostermesin aminnn

Kucuk dogan bebekler aradaki farki kapatmak icin daha hizli kilo aliyorlar. Benim oglum 49cm 2980 gr dogdu. 2 aylikken 6kg olmustu, boyunu hatirlamiyorum ama 0-3 kiyafetleri olmuyordu, onu hatirliyorum. 1 yasina 12kg girdi.

Anne sutu kilosuysa doktorumuz korkma emzir hic sorun yok dedi. Anne sutu obez yapmaz dedi.

Simdi 4 yasinda. 19-20 kg civarlarinda, boyu 106 cm di en son. 5-6 yas kiyafetleri giyiyor. Obez filan da degil, gayet saglikli ve orantili.

Korkmayin siz de. Emzirin, daha cok kucuk.

Valla hiç kulak asmayın yesin büyüsün benim oğlan mamayla buyudu. İlk üç ay doktor kilosu fazla bu kadar besleme dedi sonra çocuk daha zayıf bir halegelince kilosu geriden geliyo diye konuşmaya başladı. Benim gordugum sizin döneminizde bebek kilolu da olsa hareketlenince kilosu gidiyor zaten. Yesin içsin minik. Şifa olsun kismanyin bence.

Bilmiyorum birde elini ayağını fazla tutunca morarma yapıyo sonra düzeliyo doktor kilo yapıyo deyince de korkttum
Beyaz tenli mi bebeginiz benimkide oyle kucakta tasirken bi sure sonra bacaklari morariyor birakinca geciyor. Ki benim bebegim suan 3 aylik 6 kilo

Drnuzun dediği önemli insanların değil
Benim kızım 4100 gr dogdu 9.5 aylık 9300 falan kilosu.
Hercocık bir değil sonucta
Ama sanki kilosu fazla gibi.

Beyaz tenli mi bebeginiz benimkide oyle kucakta tasirken bi sure sonra bacaklari morariyor birakinca geciyor. Ki benim bebegim suan 3 aylik 6 kilo
Evet beyaz tenli burda başka bi soruda onu sormuştum. Biri lösemiyle ilgili bişey söyledi oda korkuttu beni.

Saat bası mı?
Aboww ona can mı dayanır?
Yeni doganda bile 2 saatte bir kaldırın dedi dr bize.
2.5 aylık saat bası emzirmek neden?
Benim ilk oğlumda öyleydi ben uyandırmıyorum kendileri kalkyo gece veya gündğz fark etmiyo hiç şaşırmazlar saatlerini. Dayanmıyo ama yapcak bişey yok uyku problemimiz çok

Back
X