Amin . Bütün bebişleri korusun RabbimMaşallah sizinkinede. Allah nazardan saklasın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin . Bütün bebişleri korusun RabbimMaşallah sizinkinede. Allah nazardan saklasın.
Onu başarmak bi anne için zor oluyo. Maşallah evladınıza nazar değmesin. Normale döner illa ki işte biraz evhamlı biriyim ben. Aslında haddinden fazla evhamlıyım.insallah canim rabbim sağlık versin her cocuk farkli kafaya takmamak.onemli ama yapamıyoruz sana dedigime.bakma benim kizimada diyolar alismislar ya kilolu haline kiloluyken cok kilosu var derlerdi simdi zayif diyolar doktorumuza sordum iki gun once 14kilo 96 cm kizim gelisimi nasil doye kilosunu duyunca fazla yasina gore dedi iki bucuk yasinda 12-12.5 civari oluyo dedi simdi zayif diyenleremi.doktora mi inanayim dedim ki kendime sus kizin saglikli ve yemedigi birsey yok cok şükür neyini takiyosun tika kulaklarini ( inşallah basaririm :) )
Onu başarmak bi anne için zor oluyo. Maşallah evladınıza nazar değmesin. Normale döner illa ki işte biraz evhamlı biriyim ben. Aslında haddinden fazla evhamlıyım.![]()
Öyle oluyo evet ilk oğlum 5 yaşında 20 kilo 110 cm oda zayıf diyolar. Sağlıklı olsun canı içinde olsun yeter demiyo kimse. Hep bi kıyas peşindeyiz.sorma canim bende.oyleyim.diyenlere caktirmasamda icten ice takilirim acabalar baslar ya aslında birazda cekememek sanirim bunu bana diyenin oglu.oglumdan büyük ama yarisinda boyu ve cok zayif simdi kalkmis kizima laf ediyo kiyasliyo dedigin gibi anneler.icin takamamak mümkün olmuyo ama.keske biraz cenelerini kapatsalar ben birkere olsun soyle.demedim oglunun zayifligindan.bahsederken onun.yapısı o annesi uzulme diye teselli ederdim ama.herkes cok kolay candan vuruyo rabbim.sabir veriyo susuyorum.da bakalim nereye kadar
Bunu yapan da anne olunca insan daha çok üzülüyor. Benim kızımın da yanakları çok tombik ama kilosu normal. Yanakları gören laf ediyor. Ben takmıyorum hiç.. önemli olan sağlığı. Benim içim rahatsa kimseyi duymuyorum.sorma canim bende.oyleyim.diyenlere caktirmasamda icten ice takilirim acabalar baslar ya aslında birazda cekememek sanirim bunu bana diyenin oglu.oglumdan büyük ama yarisinda boyu ve cok zayif simdi kalkmis kizima laf ediyo kiyasliyo dedigin gibi anneler.icin takamamak mümkün olmuyo ama.keske biraz cenelerini kapatsalar ben birkere olsun soyle.demedim oglunun zayifligindan.bahsederken onun.yapısı o annesi uzulme diye teselli ederdim ama.herkes cok kolay candan vuruyo rabbim.sabir veriyo susuyorum.da bakalim nereye kadar
Sıkıntı yok benm için kilo her anne için sorun anladığım kadarıyla. Bide venm 2.çocuk tecrübesiz de değilim ama hep evhamdan işteBunu yapan da anne olunca insan daha çok üzülüyor. Benim kızımın da yanakları çok tombik ama kilosu normal. Yanakları gören laf ediyor. Ben takmıyorum hiç.. önemli olan sağlığı. Benim içim rahatsa kimseyi duymuyorum.
Konuya dalıverdim öyle kusura bakmayın![]()
Her kafadan bir ses çıkmasa evham falan olmazda.. millet olarak herşeye bir yorumumuz var maalesef.. dediğim gibi ben kimseyi duymuyorum üzülmüyorum böylece:)Sıkıntı yok benm için kilo her anne için sorun anladığım kadarıyla. Bide venm 2.çocuk tecrübesiz de değilim ama hep evhamdan işte
Bunu yapan da anne olunca insan daha çok üzülüyor. Benim kızımın da yanakları çok tombik ama kilosu normal. Yanakları gören laf ediyor. Ben takmıyorum hiç.. önemli olan sağlığı. Benim içim rahatsa kimseyi duymuyorum.
Konuya dalıverdim öyle kusura bakmayın![]()
Öyle oluyo evet ilk oğlum 5 yaşında 20 kilo 110 cm oda zayıf diyolar. Sağlıklı olsun canı içinde olsun yeter demiyo kimse. Hep bi kıyas peşindeyiz.
Amin Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasınneye gore kime gore kiyasliyoruz dimi oysaki cok cok cok şükür sagliklilar mutlular yiyolar iciyolar rabbime bin şükür rabbim yokluklarini gostermesin aminnn
Beyaz tenli mi bebeginiz benimkide oyle kucakta tasirken bi sure sonra bacaklari morariyor birakinca geciyor. Ki benim bebegim suan 3 aylik 6 kiloBilmiyorum birde elini ayağını fazla tutunca morarma yapıyo sonra düzeliyo doktor kilo yapıyo deyince de korkttum
60 günlükken 6.2 kg gelmişti kimsede emzirme demediMerhaba anneler.
Benm oğlum 75 günlük oldu 2740 gr doğdu. Hastane çıkışı 2550di. Şimdi ise 6 kilo fazla diyo herkes emzirme sık sık diyo ne yapacağımı şaşırdım.
Saat bası mı?Doktorumda saat başı emiyo deyince emzirme kilosu fazla gidiyo dedi.
aminnnnnnnn canim aminnnnnAmin Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın
Evet beyaz tenli burda başka bi soruda onu sormuştum. Biri lösemiyle ilgili bişey söyledi oda korkuttu beni.Beyaz tenli mi bebeginiz benimkide oyle kucakta tasirken bi sure sonra bacaklari morariyor birakinca geciyor. Ki benim bebegim suan 3 aylik 6 kilo
Benim ilk oğlumda öyleydi ben uyandırmıyorum kendileri kalkyo gece veya gündğz fark etmiyo hiç şaşırmazlar saatlerini. Dayanmıyo ama yapcak bişey yok uyku problemimiz çokSaat bası mı?
Aboww ona can mı dayanır?
Yeni doganda bile 2 saatte bir kaldırın dedi dr bize.
2.5 aylık saat bası emzirmek neden?
Yook bee, her soylenene inanma canimEvet beyaz tenli burda başka bi soruda onu sormuştum. Biri lösemiyle ilgili bişey söyledi oda korkuttu beni.