Bebeğimin kilosu

Ragin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
217
63
98
34
merhabalar
30.haftamdayım.Bebeğim 1300 kg muş. Dr bu hafta biraz az kilo aldı dedi üzüldüm;(. Birde kasılmalarım var Adalat başladık.
Aranızda böyle sorunlar yaşayan oldu mu?
bu süreç nasıl geçti,geçiyor? :(

Merhaba canım ben 35 haftayı 2 gün geçerken doğurdum 30. Haftada benim.kizim 1700 du 5 haftada 1 kilo geçkin aldık 2800 doğdu. Bu son haftalarda çok kil9 alımı oluyor güzel beslenirse.birde ben gebelik zehirlenmesi yaşamıştım o olmasa daha çok alırdı kızım kilo.kasilmalarin arada oluyorsa normal rahim kendini doğuma hazırlıyor

merhabalar
30.haftamdayım.Bebeğim 1300 kg muş. Dr bu hafta biraz az kilo aldı dedi üzüldüm;(. Birde kasılmalarım var Adalat başladık.
Aranızda böyle sorunlar yaşayan oldu mu?
bu süreç nasıl geçti,geçiyor? :(
kaşar peynir ve muz bebege iyi kilo aldiriyor bir de kelle paça icebilirsen eger miden kabul ederse ic haftada ya sa 1.5 haftada bi bende 1 hafta geriden gelen kizim öne bile gecmisti kizim 3500 gr ikinci bebegim oglum 3850 gr dogdu

Balık yağı kullan canım hem kilosuna hem sağlıklı gelişimine iyi gelir ben eaysfishoil marka kullanıyorum tavsiye ederim

Merhabalar rutin kontrollerim için NST ye bağlandığımda 60 ın uzerinde düzenli sancım çıktı . Doktorum eğer 37. Hafta olsaydı hemen şuan seni sezeryana alcaktim çünkü doğum başlıyor dedi ve bir hafta daha doğum olmasın diye bana adalat adnda bir ilaç verdi .Bu ilacın rahim açılmasını engellediğini ve kasilmalari azalttgini söyledi. ( Bu arada bebeğim 3 kg ve gelişimini tamamlamış durumda ) . Yani aslında doğal yollarla oluşacak doğum eylemini engellemiş olduk. 37 . Haftada çatı muayenesi olup duruma göre karar verip ya bebeği alocak yada normal için beklicez.
Buna benzer bir durum yasaya var mı yada bu ilacı icmesem doğum eylemi baslasa bebeğim de sıkıntı olur mu kuveze girer mi ?

Merhabalar rutin kontrollerim için NST ye bağlandığımda 60 ın uzerinde düzenli sancım çıktı . Doktorum eğer 37. Hafta olsaydı hemen şuan seni sezeryana alcaktim çünkü doğum başlıyor dedi ve bir hafta daha doğum olmasın diye bana adalat adnda bir ilaç verdi .Bu ilacın rahim açılmasını engellediğini ve kasilmalari azalttgini söyledi. ( Bu arada bebeğim 3 kg ve gelişimini tamamlamış durumda ) . Yani aslında doğal yollarla oluşacak doğum eylemini engellemiş olduk. 37 . Haftada çatı muayenesi olup duruma göre karar verip ya bebeği alocak yada normal için beklicez.
Buna benzer bir durum yasaya var mı yada bu ilacı icmesem doğum eylemi baslasa bebeğim de sıkıntı olur mu kuveze girer mi ?
Baska bir doktordan gorus alabilirsiniz Instagramdan falan yazsaniz biri cevap verir..

Ciğer geliştirici vurundunuz mu? Bence normal doğum yapabilirsiniz yani haftanızda normal

Back
X