• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bebeklerin hepsimi böyle?

Maşallah ya ne güzel ben hiç görmedim. ama söyleyenleri duydum 😂
Var var şehir efsanesi değilmiş öyle bebekler 🙈
Biraz da mizaç meselesi bence. Benim büyük oğlum hep öyleydi. Küçük oğlum daha sakin mesela. Tabi istediklerini de yaptığımız sürece 😁
Şansımıza böyle bi bebek denk geldi bir an önce büyüsün diye bekliyorum hiç bir anın tadını çıkaramıyorum sadece temel ihtiyaçlarını görmeye çalışıyorum gücüm yok 🤦🏼‍♀️

Var var şehir efsanesi değilmiş öyle bebekler 🙈

Şansımıza böyle bi bebek denk geldi bir an önce büyüsün diye bekliyorum hiç bir anın tadını çıkaramıyorum sadece temel ihtiyaçlarını görmeye çalışıyorum gücüm yok 🤦🏼‍♀️
Daha iyi olacaktır mutlaka, haklısınız yaşarken çok zor oluyor ama büyüdükçe rayına oturur merak etmeyin💐

49 günlük bebeğim tam da bu haldeyim. Doğduğu gece bile hastanede sabaha kadar ağladı. Her hafta 2 3 gün mutlaka ağlama krizi geçiriyor. Yıpranmış durumdayım. Ne gaz ne açlık keyfi ağladığını düşünüyorum doğalı kaç farklı doktora götürdüm. Sürekli diken üstündeyim ne zaman krize girecek diye. Hiçbir anın tadını çıkaramıyorum bi an önce günler geçsin büyüsün istiyorum. Tüm aile doğacağı günü bekledik gün saydık ama kucağımıza alıp sevmiyoruz bile 😔

Daha iyi olacaktır mutlaka, haklısınız yaşarken çok zor oluyor ama büyüdükçe rayına oturur merak etmeyin💐
Evet biliyorum hepsi geçicek ama yaşarken çok zor gerçekten resmen tüm fonksiyonlarımı durdurdum kendimde ve bu durumun geçmesini bekliyorum sadece nefes alıyor gibiyim dondurdum kendimi hayattan keyif alamıyorum
49 günlük bebeğim tam da bu haldeyim. Doğduğu gece bile hastanede sabaha kadar ağladı. Her hafta 2 3 gün mutlaka ağlama krizi geçiriyor. Yıpranmış durumdayım. Ne gaz ne açlık keyfi ağladığını düşünüyorum doğalı kaç farklı doktora götürdüm. Sürekli diken üstündeyim ne zaman krize girecek diye. Hiçbir anın tadını çıkaramıyorum bi an önce günler geçsin büyüsün istiyorum. Tüm aile doğacağı günü bekledik gün saydık ama kucağımıza alıp sevmiyoruz bile 😔
Son cümleniz 😔 aynen o durumdayız uyanıkken ağladığı için hep sussun diye uğraşmaktan sevemiyor insan şaka gibi çünkü durmuyor ağlıyor mızırdanıyor memnuniyetsiz hep. Kocam diyorki konuş onla sohbet et 😬 yahu bebek durmuyorki neresine konuşcam bi sussa belki banada sevimli gelcek konuşmaya enerjim olcak ama ağlaması tüm enerjimi alıyor sadece hayatta tutmak üzere tüm enerjimi harcıyorum ona karşı, besle uyut altını değiştir ağlarken kucakta gezdir bu kısır döngüden çıkamıyoruz. Allahım bize yardım etsin çabuk geçsin 🌸

İşin kötüsü dışarı çıksada durmuyor pusete asla koyamıyorum kucakta gidicek ama kucaktada aynı mız mız yada ağlıyor 😔

Oooff ilk çocuğum 8 yaşında şuan o mızırtılar bi beş yaşa kadar sürüyor maalesef🤦🏼‍♀️ bu çocuğumdamı böyle olcak 😭

Acaba biziimki gazdanmı durmuyor. pırtınıda yapıyo kakasınıda ama yani bu gaz denen şey hiçmi mol vermiyor full time mı gaz sancısı çekiyor yani 24 saatin içinde hepmi uyanıkken ağlar mızırdanır bebekler 😬
Valla bu kolik denen şey çok kötü bişey evet bebeğim uyanık kaldığı sürece ağlıyordu gazını masajla çıkarıyorduk felaket gaz çıkarıyordu ama beş dakika sonra yine gaz doluyordu diyorlar ki bebek büyüdükçe zorlaşıyor valla benim bebeğim tam tersi büyüdükçe kolaylaşıyor en azından o anlamsız ağlaması kesildi bu zor günleriniz geçecek sabırla bekleyin allahım size sabır bebeğinize de şifa versin inşallah

Evet biliyorum hepsi geçicek ama yaşarken çok zor gerçekten resmen tüm fonksiyonlarımı durdurdum kendimde ve bu durumun geçmesini bekliyorum sadece nefes alıyor gibiyim dondurdum kendimi hayattan keyif alamıyorum

Son cümleniz 😔 aynen o durumdayız uyanıkken ağladığı için hep sussun diye uğraşmaktan sevemiyor insan şaka gibi çünkü durmuyor ağlıyor mızırdanıyor memnuniyetsiz hep. Kocam diyorki konuş onla sohbet et 😬 yahu bebek durmuyorki neresine konuşcam bi sussa belki banada sevimli gelcek konuşmaya enerjim olcak ama ağlaması tüm enerjimi alıyor sadece hayatta tutmak üzere tüm enerjimi harcıyorum ona karşı, besle uyut altını değiştir ağlarken kucakta gezdir bu kısır döngüden çıkamıyoruz. Allahım bize yardım etsin çabuk geçsin 🌸
Çok zor gerçekten. Sosyal medyada bakıyorum insanlar 40 günlük bebekleriyle neler yapıyorlar ben ise tüm gün sadece susturmaya çalışıyorum çok üzülüyorum gün sonunda vicdanım sızlıyor ama hicbisey yapamıyorum 😪 20 günlük olsun 40 günlük olsun 2 aylık olsun diyerek hergün kendimi avutuyorum ama hicbisey değişmiyor 😔

Valla bu kolik denen şey çok kötü bişey evet bebeğim uyanık kaldığı sürece ağlıyordu gazını masajla çıkarıyorduk felaket gaz çıkarıyordu ama beş dakika sonra yine gaz doluyordu diyorlar ki bebek büyüdükçe zorlaşıyor valla benim bebeğim tam tersi büyüdükçe kolaylaşıyor en azından o anlamsız ağlaması kesildi bu zor günleriniz geçecek sabırla bekleyin allahım size sabır bebeğinize de şifa versin inşallah
Gaz belasına çözümde yok katlanmak zorundayız 3 veya 4 ayda geçiyo diyorlar iple çekiyorum o ayları
Çok zor gerçekten. Sosyal medyada bakıyorum insanlar 40 günlük bebekleriyle neler yapıyorlar ben ise tüm gün sadece susturmaya çalışıyorum çok üzülüyorum gün sonunda vicdanım sızlıyor ama hicbisey yapamıyorum 😪 20 günlük olsun 40 günlük olsun 2 aylık olsun diyerek hergün kendimi avutuyorum ama hicbisey değişmiyor 😔
Sosyal medya insanı iyice bunalıma sokuyor bakmıyorum kendimi çok kötü hissediyorum baktığımda. Yani 40 günlük bebe hiçmi ağlamaz sen o tatillere falan gidip nasıl gülüp oynuyorsun ben susturcam bir kaç dakika bile ağlamadan vakit geçireyim diye uğraşıyorum . Hiç öyle etkinlikler falanda yapmıyorum çünkü durduğu an yokki mızırdanmadan olmuyor yani bebek arabasına koyup gezeyim desem ondada durmuyo mızır mızır bi kucağında bebek bi elimde bebek arabası kalıyorum dışarda en iyisi evde oturmak çilemi evde çekerim diyorum

Ben de öyleyim geçenlerde bir çılgınlık yapıp avm ye gittik ağlama krizine girdi nasıl susturup eve geleceğimizi bilemedik. Bir akşam da çok ısrar üzerine misafirliğe gittik burnumuzdan geldi 1 dk dahi susmadı sürekli mizirdandi

Merhabalar. Bebeğim 45 günü geçti ve uyku haricinde sürekli mızırtı ağlama halinde yani merak ediyorum hepsimi böyle asla sakin zamanı yok full böyle uykudan hep ağlayarak uyanır fix.
İlk oğlumda böyledi hatta daha beter ikinci olmadan önce ama ben kendi kendime diyordumki ben heralde birinci bebeğime bakamadığım için böyle ağlıyor sürekli. Ama buda öyle durmuyor susmuyor yani uykunu almışsın karnın tok altın temiz mesela neden hala ağlıyorsun gün boyunca uyanık olduğun” sürece böyle. Anlıyorum gazı var ama hepmi hergünmü her saatmi böyle olması gerekiyor.

Uzun lafın kısası bebeklerin hepsimi böyle yoksa benmi bakamıyorum bebeğime biraz teselliye ihtiyacım var😔
Eltimin bebeği uyumadığı sürece-ki zaten doğru düzgün de uyumuyor🤣- sürekli huysuz etini cimciklemişiz gibi ağlayıp duruyor🤣🤣
Bakamıyor değilsiniz bazı bebekler huysuz olur yapacak bi'şey yok 🥰

Back
X