Doğuma Hazırlık Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ama...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam kızlar..34 haftalık hamileyim bebegımın cantasını hazırlamaya baslıyayım dedım tavsiye üzerıne hacı şakir lavanta aldım çamasırlarını yıkadım....ama hiç lavanta kokusu olmadı yumuşak ama kokusu yok...dalinmi alsam acaba....

bende omo baby ve yumoş baby ile ile yıkadım cok hafif koku var zaten agır kokmaz ya dalin nasılmış acaba

dalinın kokusu cok güzel markette bakmıstım ben burdada haftalarca mis gibi kokuyor diye yazanlar olmus aklıma takıldı ondanda alıcam ben bu hafta...

deterjanını bilmem ama yumuşatıcısı mis gibi dalan roxy %100 bitkisel çokta güzel kokuyo buarada

dalinin yumuşatıcısından bahsettim buarada kızlar

Yumuşatıcı benim bebeğimde alerji yaptı anne ya da baba da alerji durumu varsa sabundan başka birşey kullanmamak gerekiyor.

ben de dalin sıvı bebek deterjanı ile 30. haftam bttiğinde bebşimin eşyalarını yıkamıştı. şuan 38. haftam bitiyor. ve dolabını açtığımda halen miss gibi kokuyor cicileri..
sevgiler..

Bende omo ile yıkadım.Ütüleyince mikrobu kırılıyor zaten hepsinin...

bende dalinin deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkıyorum..harika bi koku...çekmeceleri açınca misler gibi kokuyo...

bende bir kısmını hacı şakirle yıkadım ama gerçekten hiç kokmuyo yumuşatıcı kullanmadım sonra dalan roxy aldım bundan memnunum hacı şakirden daha iyi

zaten bebegin kiyafetlerinin kokmasi gerekmiyo koku onlarin burunlarina iyi gelmiyomus
bende yumos un yumusaticisini kullaniyodum hatta özellikle dogumdan sonrasi icin yumossoft aldim ama evime gelen ebe yumusatici kullanma dedi..hem ciltlerine hemde kokulari agri olduklari icin burunlarina ii gelmiyo dedi..
daLIN in deterjaninida arkadaslarim kullandi onlarda memnun kalmadilar

koku olmamasi bebek icin bence cok daha iyi... burnu cok hassas agir gelir koku

yaa kızlar bu bebekler ıcın olan deterjan ve yumusatıcılar her markette varmı. ben bazı marketlere baktım ama baby yazan yokkkkkkkk

Bende hacı şakir lavanta almıştım. Kokusu bi tuhaf ve kötü. bebeğimin elbiselerini tekrar yıkamayı düşünüyorum. ama roxy mi yoksa dalinmi karar veremedim.

ben roxy aldım ama henüz yıkamadım.yumuşatıcı kullanmıcam.hatta artık kendi kıyafetlerimizede kullanmayayım diyorum.malum durulama suyuna karışıyor.özellikle iç kıyafetler için sakıncalı.roxy hem bitkisel hemde çok ucuz.

arkadaşlar
dalan roxy nerelerde satılıyor her markette bulabileceğimiz bir ürün mü? yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum,bence de kokmaması daha iyi yıkanan giysilerin zaten bebişlerimiz giyince onları misler gibi kokacaklar.

dalan roxy aldim bitkisel ablam cok iyi oldugunu soyledi..daha yikamadim ama cok da guzel kokuyormus..(kokmamasi daha iyi ama ) annem aldiklarini dalinle yikamis cok guzel koktugunu soyledi.. bende bu hafta bendekileri yikayip bakicam artik hihoyyyt

Son düzenleme:

ben bitek migrosta gordum... :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…