bebegimin kol agrisi

bebegimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
281
0
66
İngiltere
Herkese merhabalar sizlere sormak istedigim bisey var belki sizinde basiniza gelmis olabilir diye, yaklasik 2 saat once 20 aylik kizimin bileginden tutup yurutuyodum kizim hemen hemen bir adim arkamdaydi tuttugum gibi KİT sesi geldi basladi aglamaya ve hic bi sekilde o koluna dokundurtmuyo agliyo ve sabit bi sekilde duruyo o kolu:-) ben yurtdisinda yasiyorum trdeki gibi hastaneye gidemiyosun bende aile doktoruna gittim ve bi agri kesci verdi gonderdi hic biseyden anlamiyolar malesef. birde belirteyimki bundan oncede ayni sey 2 kere daha basima geldi sizce agritmismiyimdir ama bukadarcik seyden hemen neden agrisinki? saolun okudugunuz icin arkadaslar

canim neden gidemeyesin hastaneye,gidebilirsin

hangi ülkedesin yani ievdoktoru sadece ilac verir ..unfalla git ya da simdi herhangi bir hastaneye git..

sanirim bilegi cikmis eklem yerinden..hastaneye acile götürsene canim yazik degilmi yavruna nekadar aci cekiyodur simdi..bende yurtdisindayim, acil yok deme sakin..hatta rettungu ara ambulan cagir, hemen aninda alirlar acile.olayi yeni olmus gibi anlatin telefonda ambulansi arayip..hemencecik gelirler..

Kuzeniminde kucukken surekli bilegi kolu cikiyordu
Daha ncede olduysa oyle birsey olmus olabilir
O kadar alismislardi ki dayim tutup kendi takiyordu :-)

ingilteredeyimde kaldigim yerde bi tane hastane var doktor yazmadan gidemiyosun yani filme filan giremiyosun acile gotursem bir gun ordayim demektir yani bakmazlar bile oyleki saglik konusunda cok berbat bi ulke . o yuzden sizlere danismak ustedim cikmis filan olamaz degilmi?

ambulans cagir o zaman mecbur gelecek kimse hafta sonu ya da aksamlari hastalanmiyor mu orada...

ingilteredeyimde kaldigim yerde bi tane hastane var doktor yazmadan gidemiyosun yani filme filan giremiyosun acile gotursem bir gun ordayim demektir yani bakmazlar bile oyleki saglik konusunda cok berbat bi ulke . o yuzden sizlere danismak ustedim cikmis filan olamaz degilmi?

Ya hu götürsene hastaneye yine de. Evde durunca ne geçecek eline?

Acile götür bir gün geçecek diye gitmemek nedir?

Yazık bebeğine.

sanirim bilegi cikmis eklem yerinden..hastaneye acile götürsene canim yazik degilmi yavruna nekadar aci cekiyodur simdi..bende yurtdisindayim, acil yok deme sakin..hatta rettungu ara ambulan cagir, hemen aninda alirlar acile.olayi yeni olmus gibi anlatin telefonda ambulansi arayip..hemencecik gelirler..

arkadasim acil varda kac kez basimiza bisey geldiyse gidiyoruz bekliceksiniz yapicak bisey yok diyolar ve bekleki baksinlar ilgilenmiyolarki, bir keresinde babannem cok kotu olmusdu goturduk 7 saaat sonra acilde tane olarak bir tane dil hapi verip gonderdiler yani diyecegim ilgilenmiyolar ki simdi agri kesici verdim gece koyu olursa mecbur gidicem

geçmiş olsun canım inş sadece eziktir sonuçta o daha bebek hassas bir yapısı var siz nazik tuttum sanırsınız onun canı yanar
acaba aglması devam ediyormu çıkma olsa acısı öyle ağrı kesiciyle falan geçmez
bide koskoca ingiltere nasıl hastanede ilgilenmiyorlarki anlamadım

yurtdisinda nerde yasiyorsun???? cok ilgimi cekti olur mu öyle sey , kardesimin kucukkken basina benzeri gelmisti , kol yerinden cikmisti zavallim cok cekmisti , daha yasinda bile degildi , hemen hastane rontgeneeeeee ...hangi ulkede boyle tuhaf kural olurki :27:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım inş sadece eziktir sonuçta o daha bebek hassas bir yapısı var siz nazik tuttum sanırsınız onun canı yanar
acaba aglması devam ediyormu çıkma olsa acısı öyle ağrı kesiciyle falan geçmez
bide koskoca ingiltere nasıl hastanede ilgilenmiyorlarki anlamadım

saol canim insallah kotu bisey degildir sadece o kolunu tutunca agliyo belkide eziktir dedigin gibi. evet oyle kotuki bu saglik konusunda o yuzden yazlari geldigimizde heryerimizden bakiliyoruz :-(

yurtdisinda nerde yasiyorsun???? cok ilgimi cekti olur mu öyle sey , kardesimin kucukkken basina benzeri gelmisti , kol yerinden cikmisti zavallim cok cekmisti , daha yasinda bile degildi , hemen hastane rontgeneeeeee ...hangi ulkede boyle tuhaf kural

malesefki oyle londra disinda kaliyorum bizim burda bu sekilde gercekten biride bana dese sasirtici gelir ama oyle iste:-(

bugün bekleyin ağrı kesiciyi verip ama ihmal etmeyin bebeklerin eli kolu çok hassas incinme çıkma olabilir

kizlar malesef Türkler hep saglik sistemini eli$tirselerde, avrupa batmi$ bu konuda, acilde 1 gün bekliyorsun resmen!! benim karde$iminde ba$ina böyle bir olay gelmi$ti küçükken :
2-3 ya$indaydi oynarken karde$im acitmi$ kolunu gece vakti yakinimizdaki hastaneye gittik almadilar pediatri yok dediler, ba$kasina gittik yarin gelin dediler $u an dr yok dediler eee karde$im sizlansinmi yarina kadar? pesss dedik ba$ka hasteneye götürdük 4-5 saat beklettikten sonra film çektiler bir$ey çikmadi sonra çikmi$tir dediler ve dokto eliyle kolunu çevirir gibi yapti karde$im feryat etti resmen :( sonra birde baktik oyuncaklarla oynuyor :)

belki senin bebi$in koluda çikmi$tir, bir gün acilde beklemeyi göze alip götür her ne kadar avrupada saglik sistemi berbat olsada mecburuz

hepinize tesekkur ederim cok sukur artik hareket ettiriyo agrisida yok fakat anlamadigim sadece bilegini tutmakla niye agrisinki anlayamadim neyse artik turkiyeye gelince ilk yapacagim sey guzel bi hastaneye goturup bastan assagi kontrol ettirmek olucak. Allah hepimizin yavrularini korusun . Tekrar saolun KK'nin guzel insanlari:-)

Back
X