- Konu Sahibi bebegimyagmur
-
gEÇMİŞ OLSUN ÜZÜLDÜM BEBİŞİN KOLUNA. İNŞALLAH BİŞEYİ YOKTUR
Kuzeniminde kucukken surekli bilegi kolu cikiyordu
Daha ncede olduysa oyle birsey olmus olabilir
O kadar alismislardi ki dayim tutup kendi takiyordu
ingilteredeyimde kaldigim yerde bi tane hastane var doktor yazmadan gidemiyosun yani filme filan giremiyosun acile gotursem bir gun ordayim demektir yani bakmazlar bile oyleki saglik konusunda cok berbat bi ulke . o yuzden sizlere danismak ustedim cikmis filan olamaz degilmi?
sanirim bilegi cikmis eklem yerinden..hastaneye acile götürsene canim yazik degilmi yavruna nekadar aci cekiyodur simdi..bende yurtdisindayim, acil yok deme sakin..hatta rettungu ara ambulan cagir, hemen aninda alirlar acile.olayi yeni olmus gibi anlatin telefonda ambulansi arayip..hemencecik gelirler..
geçmiş olsun canım inş sadece eziktir sonuçta o daha bebek hassas bir yapısı var siz nazik tuttum sanırsınız onun canı yanar
acaba aglması devam ediyormu çıkma olsa acısı öyle ağrı kesiciyle falan geçmez
bide koskoca ingiltere nasıl hastanede ilgilenmiyorlarki anlamadım
yurtdisinda nerde yasiyorsun???? cok ilgimi cekti olur mu öyle sey , kardesimin kucukkken basina benzeri gelmisti , kol yerinden cikmisti zavallim cok cekmisti , daha yasinda bile degildi , hemen hastane rontgeneeeeee ...hangi ulkede boyle tuhaf kural
malesefki oyle londra disinda kaliyorum bizim burda bu sekilde gercekten biride bana dese sasirtici gelir ama oyle iste:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?