Bebegimin neyi var :(

Bnde metsil kullandim basta ama hicbi ise yaramadi

Bnde tafsiye uzerine yapmistim .popu uyarilinca kaka yapiyomus die bidaha yapmam

Cok tesekur ederim :) bnde 3 ayi sabirsizlikla bekliyorum.bebegimin gazi olmazsa karni tok olsa okadar mutlu oluyoki bnde onu oyle grunce cok mutlu oluyorum ama agladiginda cok strese griyorum nerdeyse oturup bnde onunla aglicam boyle bisi iste :)
Inanki yalniz degilsin canim. O gaz sancisi cekerken canimdan can gidiyor. InsAllah sagliklari yerinde olsun da gaz sancilarinin gectigi gunler de gelecek Allahin izniyle..

Yorumlari tek tek okuyamadim kusura bakma
Ben sabah 15 damla veriyordum butun gun uyuyordu
Sabah 8 aksam 8 verdim uykusu duzene girdi
Verdikten bir sure sonra kusuyordu
Zaten kusma yaparmis ama zamanla azaliyor
Bebegin haftada bir bile kaka yapmasi normal mudahale etmene gerek yok

Canim mudahale ettigim halde agliyodu ikinip duruyodu.dun hic uyumadi fitil katiyim dedim katmamla beraber fitili kakasiyla cikardi.rahatladi bebegim.iki gune yakin kaka yapamadigi icin aglayip durdu caninin acisindan 1 hafta kaka yapmasa parcalar kndini demekki.
oyuzden degil bi hafta 1 gun bile mudahale etmeden bebegimi o halde birakamam

Ve 15 damla recetede yaziyo dedigin gibi ama eczaci 5 damla vericeksin dedi.zaten gunde 3 ogun veriliyor 3 kere verdiginde 15 damla ediyo.burdaki arkadaslarda oyle dio.sen bebegine cok fazla veriyosn sanirim cnm.yazik gunah 5 damla vermeye basla hemen.bebegine zarar verir ALLAH korusun

Cok sukur bitti bizim o gunlerimiz
Buyuk kizim haftada bir yapardi kakasini
Hic sikintisi olmazdi
kendimin gibi sandim sizinkinide herbebek ayni degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…