- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.287
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Cok tsk ederim peki verdikten sonra bebegin kusuyomu bnmki kusuyoBende kullanıyorum aynı şekilde günde 3 kez 5 damla. Aç karnına veriyorum ama tokta verdiğim oluyor hiçbir sıkıntı olmaz, o köpükte tükürüktür içiniz rahat olsun. Aç vermeye çalışırsanız daha etkisi olur tabi ama tok verdiniz diyede telaş yapmayın.
Hergun yapiyorum bebe yagiyla masaj yapiyorum karnina bacaklarina makatinaAyaklarını bacaklarını oynatarak karın kaslarının bagırsakların hareketlerine destek oluyorsunuz değil mi
Cok tsk ederim peki verdikten sonra bebegin kusuyomu bnmki kusuyo
Normalde bnmkide cok yapardi ama iki gundur bikere yapinca korktum ya kabizmi die dusunmeye basladimAyrıca 15 damla günlük tüketim miktarı sizde 3 sefer 5 er damla vererek 15 damla vermiş oluyorsunuz. Kakası da büyüdükçe azalıyor ilk zamanlar 6-7 kere dışkılama olduğundan bizler çok kakaya alıştık ama günde 1 kere bile yapsa hiç yapmamasından iyidir.
Makatla çok uğraşmayın hem tembelleşebilir hem de doktorlar psikolojik olarak önermiyorlar. Belki mevsimseldir sıkıntısı inşallah duzene girerHergun yapiyorum bebe yagiyla masaj yapiyorum karnina bacaklarina makatina
Yok herzaman kusmuyo ilac vermesemde emzirdikten sonra kustugu oluyoHer defasında mı kusuyor? Hayır bebeğim kusmuyor. Kusma ilaçtan sonra mı oluyor yoksa ilaç harici emzirdikten sonra da oluyor mu?
Dr gosterdim ilaci cnm bna kullananilirsn dediBence bi doktorla görüş derim bebek sonuçta doktor gormeden gaz damlası bile olsa kullanma
Normalde bnmkide cok yapardi ama iki gundur bikere yapinca korktum ya kabizmi die dusunmeye basladim
Yok herzaman kusmuyo ilac vermesemde emzirdikten sonra kustugu oluyo
Insallah internette gaz sorunu 3 ayda biter diolar 3 ayi bkliyorum.bu makatla masaj ypmayida en fazla 3 ay yaparim die dusunuyodum bebek anlarmikiMakatla çok uğraşmayın hem tembelleşebilir hem de doktorlar psikolojik olarak önermiyorlar. Belki mevsimseldir sıkıntısı inşallah duzene girer
Haklisn aslinfa bnm hatam farkediyorumda cok emzirmedigimde kusmuyo :) arada sutu fazla kaciriyoruzKusan çocuk iyidir derler eskiler:) Genelde fazla aldıkları besini dışarı atarlar ama içinizin rahat etmesi açısından doktorunuza görünmekte fayda var her bebek bir olmuyor çünkü.
Ay cok minik dahaaa yerim onu.Insallah internette gaz sorunu 3 ayda biter diolar 3 ayi bkliyorum.bu makatla masaj ypmayida en fazla 3 ay yaparim die dusunuyodum bebek anlarmiki
Aynen cok kucuk bnm bebegim :))Ay cok minik dahaaa yerim onu.
Aci elma yağı ile karnına ve ayak altlarına masaj yap canim o çok rahatlatiyoDr gosterdim ilaci cnm bna kullananilirsn dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?