Bebegimin neyi var :(

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.287
548
29
Iyi aksamlar bebegim 55 gunluk.normalde çok kaka yapardi iki gundur bikere yapiyor ve gazi var damla kullaniyorum sab simplex rahatlatiyo uyuyo bebegim.recedede emzirmeden once verin dio genelde unutuyodum emziriyodum sonra aklima geliyodu emzirdikten 10.15 dk sora damlayi veriyodum.az once unutmadim uykudan uyanir uyanmaz damlayi verdim bebegim coookk agladi agzi hafif kopuklu gibi oldu tukurukte olabilir bilmiyorum ama cok korktum suan iyi rahatladi damla etkisini verincce.aranizda bu damlayi kullanan varmi varsa gunde kac kez kac damla veriyosunuz .eczaci bna 5 damla gunde 3 kez dedi.ama ac tok mu blmirum recedede emzrmeden once 15 damla yaziyo ben 5 damla veriyorum.kacgundur hava cok soguk ve surekli yagmur yagiyor dr gidip soramiyorum ben bu damlayi dogrumu kullaniyorum yardimci olun bana lutfen

Bende kullanıyorum aynı şekilde günde 3 kez 5 damla. Aç karnına veriyorum ama tokta verdiğim oluyor hiçbir sıkıntı olmaz, o köpükte tükürüktür içiniz rahat olsun. Aç vermeye çalışırsanız daha etkisi olur tabi ama tok verdiniz diyede telaş yapmayın.

Ayrıca 15 damla günlük tüketim miktarı sizde 3 sefer 5 er damla vererek 15 damla vermiş oluyorsunuz. Kakası da büyüdükçe azalıyor ilk zamanlar 6-7 kere dışkılama olduğundan bizler çok kakaya alıştık ama günde 1 kere bile yapsa hiç yapmamasından iyidir.

Kabiz mı oldu cnm? Çok geçmiş olsun kiyamam kuzuya. Bi yerde okumuştum bi bebek günde 7 kez yapması veya 7 günde bir kez yapması normal diye. Biz çay kaşığı ile zeytinyağı vermiştik. Çok geçmiş olsun cnm

Cok tsk ederim peki verdikten sonra bebegin kusuyomu bnmki kusuyo

Bence bi doktorla görüş derim bebek sonuçta doktor gormeden gaz damlası bile olsa kullanma

Normalde bnmkide cok yapardi ama iki gundur bikere yapinca korktum ya kabizmi die dusunmeye basladim

Normalde bnmkide cok yapardi ama iki gundur bikere yapinca korktum ya kabizmi die dusunmeye basladim

Doktorlar kabız teşhisini bebek en az 8 gün yapmazsa d koyuyor diye biliyorum. O yüzden günde 1 kere yapması bile iyidir. Ama yukarıda arkadaşında dediği gibi çok az hakiki zeytinyağı verebilirsin.

Makatla çok uğraşmayın hem tembelleşebilir hem de doktorlar psikolojik olarak önermiyorlar. Belki mevsimseldir sıkıntısı inşallah duzene girer
Insallah internette gaz sorunu 3 ayda biter diolar 3 ayi bkliyorum.bu makatla masaj ypmayida en fazla 3 ay yaparim die dusunuyodum bebek anlarmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…