- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
ben 6 sene yaşadım sizin yaşadıklarınızı.her türlü lafı işittim en çok ta yakınlarım daha doğrusu yakınım sandıklarım incitti beni.en başta eltiden nefret ettim hep laf soktu hamile kaldı höbeğini sevdi bana göstererek ya daha bir sürü şeyler yaşadım sayfalarca anlatabilirim işittiğim lafları..şuan hamileyim tüp bebekle.ama insanların ağzı kapanmıyor bu kezde bunca sene olmadı şimdi nası oldu gibi saçma sorula rsoruyor sen ne yaparsan yap yaranamazsın insanlar hep birbiriyle yarış içerisinde hep laf sokma içerisinde.bana diyolar tüp bebekmiş eşindenmi koydular gel işte gelde kavga çıkarma.tabi eşimden koydular kimden koycaklar diyorum insnlar tüp bebk olunca başkasının sanıyolar..cahile laf anlatamazsın sen ne dersen de insanlar anlamak istedeiklerini inanmak istedeiklerini anlayacaklar.. o yüzden hiiç canını sıkma zamanı gelince seninde bebeğin olur canım..herşeyin zamanı var rabbim sanada sağlıklı evlat nasip etsin
canım kesınlıkle bu ınsanlar nasıl cahıller nasıl kafasızlar yaslıları gecıyorum benım 3. denememde oldu bebegım vay efendım nıye sımdıydmıs neden ılk denemelerde degılmıs yahu ben nerdeden bıleyım hep ıma
yok efendım bu tup bebekler benım gebe kaldıgım donem bırde hademelerden sperm alınmıs yapılmıs cıktı
o baska bır ton
hanı dayakmı yedım hamılelıkmı gecırdım anlamadım
dogurdum bu seferde basladırlar sonradan gorme ay bılmem ne ben ogluma tam 3 bebek arabası aldım vay efendım sonradan gormusum boyle yaparsam olmazmıs anladınmı hıc bıtmedı konusmaları
sımdı dogal yollardan hamıle kaldım
pekı bu nasıl olurmus Aman Allahım o yuzden kımseyle muhattap olmuyorum