- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim o güzel ellerine emegine sagklik cok sekerler ya bayildim
ellerin dert görmesin
allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin ve güle güle giysin prensesin insallah:Saruboceq:![]()
sen ekle ben aksam yine bakarim gözüm gönlüm aciliyo vallahi hele söz konusu kücücük bi melekse cocuklarin herseysi güzel cünkü
oyyyyyyyyy ne kadar şekerlerrrrrrrrrrrrr
yerim ben onu yelegini patigini sevsinlerrrrrr kuzumun :ecrin_bebek:
Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş ablam a.s.
güzel günlerde giysin yegenimmmmmmmm inş :lepi:
cnm hepsi birbirinden seker yaaaaaa
Allah saglikla giydirmek nasip etsin ben bayildim walla hepsine
keske bende örebilseydim( massallah cok beceriklisin cnm :))))))
Hürrreem ay deli oldum çok güzel bunlar yaa :asigim:
resmen içim kıpırdadı yaa hiç bu kadar heyecanlanmamıştım
Rabbim sağlıcakla meleğine kavuşmayı nasip etsin sana
vallahi heyecanla bekliyorum yaaa
ben ne zaman hamiş olcam acabaa?
daha önce hiç düşünmemiştim bak![]()
oyy tanrıcam .. sen hamiş ol...:CüvCüv:
bak biz sana neler yaparız.. göndeririz.. küçücük küçücük.. ay nası tatlı oluyor, yapaması bilşe çok heyecan verici.. hele yaparken o yumuk ellerin ,pamuk bedenin yapılan cicileri giydiğini hayal etmesi bile mütiş...
RABBİM zamanını kararlamıştır ...ve dilerim o zaman yakındır .. ve burada senin hamişliğini kutlar sevinçle ilan ederiz herkese..:teytey:.
ayyy bitaneciiim kısmet zamanını biliyor benim meleğim :asigim:
tabii ki de buradan ilan edicemm herkeslereee
biz bi kaç sene düşünmüyoruz ben benim yaşım daha küçük diyoruz hem borcumuz harcımız var biraz zorlanıyoruz malum kriz
o yüzden erken dedik ama dün akşam eşim göbişime bakıp bebeğimiiiz diye sevdi göbişimi bi tuhaf oldum
sanırım o yüzden etkilendim çokk bu yeleklerden patiklerden
maalesef bugüne kadar bi zincir bile çekmediğim için ne nası yapılır bilmiyorum annemden öğreneceğim artık ileride :asigim:
canım çok güzeller ellerine sağlık güzek günlerde giysin bebişin canım.:ecrin_bebek: