Örgü Bebeğimin patik ve yelekleri...

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="PasakliMinikTanrica" data-source="post: 5826379" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5826379" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5826379">PasakliMinikTanrica .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b><span style="color: Green">inşallah hürremcim<br /> Rabbim her şeyin doğrusunu herşeyin zamanını bilir, sorgulamak bize düşmez. Hayırlısıyla bereketiyle hoş gelsin sefa getirsin inşallahh :Saruboceq:</span></b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><u><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: DarkOrchid">AMİNNNNNNN tanrıçam aminnnnnnn....:Saruboceq:</span></span></span></u></b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="Sersoy79" data-source="post: 5827751" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5827751" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5827751">Sersoy79 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> benim gözum bunları bi yerden ısırıyo ama nerden :jeyyar:<br /> ellerine sağlık aşkım çok guzeller </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><u><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: Indigo">sersoyum senin gördüğün yelekler tatılm....anca vakit buldum da koydum.. a.s.</span></span></span></u></b></div>

<div class="bbWrapper">bacım super olmuslar ellerıne saglık gule gule gıysın bebısımız</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="qusel" data-source="post: 5855405" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5855405" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5855405">qusel .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> bacım super olmuslar ellerıne saglık gule gule gıysın bebısımız </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><u><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: Magenta">çok teşekkürler güselim benim...beğenmene çok sevindim....elimden geldiği kadar bişiler yapmaya çalışıyorum .. karınca kararınca....a.s.</span></span></span></u></b></div>

<div class="bbWrapper"><b>hürremim teyzesi yer onun patiklerini yeleklerini:asigim:<br /> artık bebişe giydirir fotolarını koyarsın bugün ne giydik topiine:lepi:</b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="whiterose" data-source="post: 5858005" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5858005" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5858005">whiterose .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b>hürremim teyzesi yer onun patiklerini yeleklerini:asigim:<br /> artık bebişe giydirir fotolarını koyarsın bugün ne giydik topiine:lepi:</b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><u><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: DarkGreen">hihihihi yer tabi ... ben o teyzeyi kocaman öpprim ......<br /> vallahi ne güzel olur dimi topikte :ecrin_bebek:.. benim küçük mucizem .. bu gün ne giydi.. yorumlara açık....kaydirigubbakcemile3</span></span></span></u></b></div>

<div class="bbWrapper"><b><span style="color: DarkRed"><i>Allah sağlıkla sıhhatla bebeğine giydirmek nasip etsin inşallah...çok güzeller...</i></span></b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="hürrem 2000" data-source="post: 5857976" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5857976" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5857976">hürrem 2000 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b><u><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: Magenta">çok teşekkürler güselim benim...beğenmene çok sevindim....elimden geldiği kadar bişiler yapmaya çalışıyorum .. karınca kararınca....a.s.</span></span></span></u></b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> superler bacım superler ellerıne saglık gule gule gıyer ıns. fıstıgımız :ecrin_bebek:</div>

<div class="bbWrapper">hürremiim neaddek datlı bunlar hepsi harika sağlıcakla giysin inşallah kuzum bunları teyzesinin meleği:asigim:</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="yesilgosluMELEK" data-source="post: 5859108" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5859108" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5859108">yesilgosluMELEK .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b>ayy ben onun patiklerini yerim ya Şeniz<br /> <br /> giydirmek nasip olur inş.:Saruboceq:</b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><u><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: DarkOliveGreen">teşekkürler meleğim... beğenmene sevindim .. aminnn işnallah giydirmek nasib olur.. hayılısıyla....:Saruboceq:</span></span></span></u></b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="lostsun" data-source="post: 5859393" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5859393" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5859393">lostsun .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b><span style="color: DarkRed"><i>Allah sağlıkla sıhhatla bebeğine giydirmek nasip etsin inşallah...çok güzeller...</i></span></b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><u><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: Indigo">çoook teşekkürler canım benim....amin sağlıklı günlerde inşallah ...:Saruboceq:</span></span></span></u></b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="qusel" data-source="post: 5862480" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5862480" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5862480">qusel .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> superler bacım superler ellerıne saglık gule gule gıyer ıns. fıstıgımız :ecrin_bebek: </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><u><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: DarkSlateBlue">İNŞALLAH güselim benim ya... inşallah...:Saruboceq:</span></span></span></u></b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="zeynep215" data-source="post: 5862817" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5862817" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5862817">zeynep215 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> hürremiim neaddek datlı bunlar hepsi harika sağlıcakla giysin inşallah kuzum bunları teyzesinin meleği:asigim: </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><u><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: Green">canımsın zeynebim......inşallah bitanem benim ya.... RABBİM sağlıklı günler nasib etsin inşallah.. bizde güle güle giydirelim....:Saruboceq:</span></span></span></u></b></div>

<div class="bbWrapper"><b><span style="color: Green">hürremcim hani devamı nerede şarjım dolsun ekliycem dedin 20 Marttan beri topicte bekliyorum ağaç oldum :roflol: <br /> şaka şaka a.s. Şeniz</span></b></div>

Son düzenleme:
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="PasakliMinikTanrica" data-source="post: 5920582" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5920582" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5920582">PasakliMinikTanrica .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b><span style="color: Green">hürremcim hani devamı nerede şarjım dolsun ekliycem dedin 20 Marttan beri topicte bekliyorum ağaç oldum :roflol: <br /> şaka şaka a.s. Şeniz</span></b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> devamı.. başka bir topikte tatlım....açtım aslında ....bayağı oldu ....kaydirigubbakcemile3</div>

<div class="bbWrapper"><b><span style="color: Green">yaaaa ben görmemişim hemen bakıyoruuum kaydirigubbakcemile5</span></b></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="PasakliMinikTanrica" data-source="post: 5924192" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=5924192" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-5924192">PasakliMinikTanrica .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <b><span style="color: Green">yaaaa ben görmemişim hemen bakıyoruuum kaydirigubbakcemile5</span></b> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <b><u><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: Navy">tamam tanrıçam...kaydirigubbakcemile2</span></span></span></u></b></div>

<div class="bbWrapper">Sevgili hanımlar; sohbet ,beğeni ve teşekkür mesajlarını lütfen özelden, profillerden yada rep lerle yapınız..<br /> Kolaylıklar..<br /> <br /> Hürrem hanım, iki konunuz aynı sanırım..Onları birleştirsek nasıl olur?</div>

<div class="bbWrapper">ellerinize sağlık,sağlıkla giyinsin işalah:))örneğin açıklamasını yazabilir misiniz çok kolay görünüyor:))prinç değil di mi,ben kolay örnekleri yapabiliyorum:))tekrar ellerinize sağlık:))</div>

Back