bebeğimin peşine arı takılıyor

Marje

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
47
1
98
Diğer
Arkadaşlar bu konuyu nerede açacağımı bilemediğim için bir derdim var bölümünde açtım.Bebeğimi ne zaman dışarıya bebek arabasıyla gezdirmeye çıkarsam peşimize arı takılıyor.Bebeğimde reflü var ve çok kusuyor acaba bunun için mi yoksa başka bi sebepten mi diye merak ediyorum ve bebeğimi sokarsa diye çok korkuyorum.Bebeğimin arıya karşı alerjisi var mı yok mu bilmiyorum da.Sizce neden arılar bebeğimin arabasının etrafında dolanıyordur

öncelikle bebeğinizin reflüsü için geçmiş olsun...
demekki bebeğiniz ballı çiçek :1:
biryre gitmiştik kızımı yatırmam gerekiyoru kucakta uyumuyor ağlıyor her yer karınca dolu kvm dua öğretti 11kez oku haşere böcekler yılanlar akrepler uzak durur,zarar vermezler hergün oku demişti.bende o an okudum ve ggerçeten bol olan karıcalardan 1-2 tane kaldı onlarda kzızıma yaklaşmadılar.

Eûzü bi-kelimâtillahittâmmâti min şerri ma haleka
evden çıkmadan önce 11 kez okuyun

Son düzenleme:
bazi kan gruplari arilari,sinekleri ceker diye biliyorum ozellikte B pozitife cok gelirler,hic olmicak yerlerde ari sokar beni ,o kadar kisinin arasindan gelir beni bulur,ayrica sivrisinek de cok isirir,annem ile ya da kuzenimle ayni odada yatardik ben sabaha kadar sinek kovalardim ki heryerim isirilmis olurdu,onlara gelmezdi..

siz yine de dikkatli olun,ari alerjisi ciddi bir durumdur,nefes almayi engelliyor,ari alerjisi var mi diye test yaptirabilirsiniz

Başlığı görünce Demekki çok tatlııııı dedim kendi kendime: )

Sebebini bilmiyorum ama umarım sokmaz gerçekten çok can acıtıyolar çünkü...

Canım böyle devamlı olan bir şeyse istersen biraz daha maneviyatla ilgili şeylere yönel derim. Belki bir şey yapmıştır, kin tutmuştur arılar da karga gibi olabilirler. :59:

biryre gitmiştik kızımı yatırmam gerekiyoru kucakta uyumuyor ağlıyor her yer karınca dolu kvm dua öğretti 11kez oku haşere böcekler yılanlar akrepler uzak durur,zarar vermezler hergün oku demişti.bende o an okudum ve ggerçeten bol olan karıcalardan 1-2 tane kaldı onlarda kzızıma yaklaşmadılar.

Canım çok teşekkür ederim bunu kesinlikle deneyeceğim zaten evden çıkmadan birsürü dua okuyorum bu duayıda eklerim :)

bazi kan gruplari arilari,sinekleri ceker diye biliyorum ozellikte B pozitife cok gelirler,hic olmicak yerlerde ari sokar beni ,o kadar kisinin arasindan gelir beni bulur,ayrica sivrisinek de cok isirir,annem ile ya da kuzenimle ayni odada yatardik ben sabaha kadar sinek kovalardim ki heryerim isirilmis olurdu,onlara gelmezdi..

siz yine de dikkatli olun,ari alerjisi ciddi bir durumdur,nefes almayi engelliyor,ari alerjisi var mi diye test yaptirabilirsiniz

evet canım bir de en kısa zamanda test yaptırmalıyım

Aa çok enteresan. Hakikaten bana da çok arı gelir. Hiç olmayacak yerlerde kimseye gitmezler, gelir bana yapışırlar herkes de şaşırır kalır. Ve bu dediğim denizin ortasında bile oldu birçok kez. Bende hep düşünüyordum giydiğim renkten mi, yediğim birşeyden mi yoksa bende şeker mi var diye =)) Hiç muvaffak olamadılar şimdiye dek sokma konusunda o yüzden alerjim olup olmadığını da bilmiyorum ve iki kat tedirgin oluyorum. Kan grubum B pozitif. Dediğiniz doğru olabilir gerçekten =))

Konu sahibi arkadaşım, bebeğin şekerini ölçtürdünüz mü hiç? Çok rahatsız edici boyuta geldiyse durum, bebekler için beyaz tüller satılıyor kumaşçılarda. Onlardan alıp pusetin üzerine örtebilirsin dışarı çıkarken.

Aa çok enteresan. Hakikaten bana da çok arı gelir. Hiç olmayacak yerlerde kimseye gitmezler, gelir bana yapışırlar herkes de şaşırır kalır. Ve bu dediğim denizin ortasında bile oldu birçok kez. Bende hep düşünüyordum giydiğim renkten mi, yediğim birşeyden mi yoksa bende şeker mi var diye =)) Hiç muvaffak olamadılar şimdiye dek sokma konusunda o yüzden alerjim olup olmadığını da bilmiyorum ve iki kat tedirgin oluyorum. Kan grubum B pozitif. Dediğiniz doğru olabilir gerçekten =))

Konu sahibi arkadaşım, bebeğin şekerini ölçtürdünüz mü hiç? Çok rahatsız edici boyuta geldiyse durum, bebekler için beyaz tüller satılıyor kumaşçılarda. Onlardan alıp pusetin üzerine örtebilirsin dışarı çıkarken.

yok canım şekerle ilgili bi sorunumuz yok çok şükür

bebeğinize sürdüğünüz bir krem, yağ, ıslak mendil vs gibi bir şeyin kokusuna geliyor olabilirler. buna dikkat ettiniz mi? belki de giysilerini yıkadığınız farklı bir deterjan ya da yumuşatıcı varsa onun kokusuna geliyorlardır.

Bebek arabasının üzerine ince örtü filan örtün.Hava almasını sağlayacak şekilde.Ya da kokusuz böcek ilaçları var evden çıkmadan önce bebek arabasının tekerlerine filan biraz sıksanız yararı olur mu acaba ?
Allah korusun meleğinizi :nazar:

Canım sana deneyeceğimi söylemiştim ya o günden sonra 2 kere dışarıya çıktık ve ikisindede duayı okudum sana da özellikle teşekkür etmek istedim.Peşimize arı takılması şöyle dursun çok şükür yanımıza bile gelmedi.Çok saol canım.

Back
X