Bebek Beslenmesi Bebeğimin poposundan sarı akinti

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

muzeyyenmf

Küçük mucizem küçük bir prensmiş :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
662
266
23
32
Merhaba anneler 33 günlük bir oğlum var. Gaz problemi yaşıyoruz. Bugün bebeğim gazını çıkarırken farkettim gazıyla beraber sarımsi bu akıntı geldi poposundan. Bikac kez tekrarladı. Böyle bisi yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen. Bu akıntı telaşlandırdı beni :(

Telaşlanacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Akıntı dediğiniz kakadır sarı elşi kokulu kaka yapıyorsa zaten gazla arada pırtlatır basınçtan ötürü. Hiç korkma. Ama çocuk huzursuzlanır kakada sümüksü şeyler görürsün emmesi azalır vs o zaman doktora gidersin.

Merhaba anneler 33 günlük bir oğlum var. Gaz problemi yaşıyoruz. Bugün bebeğim gazını çıkarırken farkettim gazıyla beraber sarımsi bu akıntı geldi poposundan. Bikac kez tekrarladı. Böyle bisi yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen. Bu akıntı telaşlandırdı beni :KK43:
Benim de 58 günlük oğlm var. Gazını çıkarırken genelde çıkıyor. Her bezde olur genelde. Korkulacak bişey yok. Sarı akıntı değil o aslında birazcık kaka çıkıyor gazını çıkaırken

Sağolun içimi rahatlattınız biran enfeksiyon falan mı acaba diye çok korkmuştum

Back
X