Toksik derken?
Bakın kavga dövüş bir evliliğe çocuk getirmek sizin kötü kararınız buna bir şey diyemem. Bile bile bu evliliği sürdürmek seçiminizse sizler katlanırsınız. Ama çocuğun seçme şansı yok. Madem iyi ya da kotü çocuk dünyaya geldi ona adam gibi bir hayat sunmak zorundasınız, kapiş? Dövüşecekseniz de gidin diğer odada dövüşün çocuğun önünde yapmayın.
Diğer yorumcular ne dediyse yerine oturtmşuş anladığım kadarıyla ki başkasının konusunda da bana bunu dediler yazmışsınız. Sizin gibi, konu sahibesi gibi insanlar zaten ne kendilerini düzeltir, ne evliliklerini düzeltmeye çabalar anca kavga dövüş yapar haa bir de gelir bana laf eder niye böyle yazdın diye. Amma velakin masum, günahsız sabiyi düşünen çıkmaz ben bu çocuğa nasıl iyi bir aile tablosu veririm diye kimse düşünmez. Varsa yoksa kavgacı, saygısız adamlara yapışıp kalır öyle yuvarlanırsınız. Şahsen sizin başınıza gelenler benim için fifi dediğim gibi yetişkin insansınız seçtiğiniz hayatı yaşayın. Benim yaptığım yorum, insanlar kendilerine gelsinler de çocuğu da düşünsünler diye yapılmış bir yorum. Kapiş?