Ablacım seni tanımam, başkasına yazdığım cevabı üstüne alınıp alıntılayan sensin, üsteleyerek toksik ıvır zıvır yazan da sensin, beni tanımadığın halde üstün psikoloji bilginizle! berbat hayatım! hakkında çıkarımlarda bulunan da sensin. Cevap yazdım bırak orda, neden üsteleyerek alıntı yapıyorsun? Madem gittiniz ilişki terapistine peki git mutlu ol ailenle neden burda üyelerin peşinden koşup bir şeyler ispat peşindesin? Kim sana damızlık tuttun dediyse git hırsını ondan çıkar ben alakasız biriyim. Şu toksik lafından da baydım da iğrendim de artık, sosyal medyada 3. sınıf yaşam koçlarından öğrendiğiniz bir kelime var onu da her yere yazıyorsunuz aklınız ancak bu kelimeye yetiyor başka şey bilmiyorsunuz. Rica ederim alıntılamayın artık, güzel hayatınızda mutlusunuz madem beni rahat bırakın. Bir de ufak tavsiye kelime dağarcığınızı geliştirin.
Normalde üyelerin eski konularını kurcalamam buraya yazmam bilenler bilir yorumlarımı. Ama bunu hak ettiniz:
Sizin eleman psikopat çıkmış az biraz, adam sizi de çıldırtıp şiddete sürüklemiş. İlişki terapisti mi düzeltti şimdi bu adamı bırakın Allah aşkına, bu adamın psikiyatri doktoruna ihtiyacı var.
Bana sataştınız, üstünnnnnnnnnnn psikoloji bilginizle bana popüler çerçöp yazdınız peki üste çıktınız tebrik ediyorum. En başta da yazdım hatayı kendi seçimleriniz hariç herkeste arıyorsunuz, gerçeği yazınca ben kötü oldum yine.