bebeğimin saç ve göz rengi

_MaaVi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
461
39
98
Kızlar tabii ki önemli olan sağlıklı olması ama insan saç rengi ne olacak,ay göz rengi o mu bu mu diye incelemekten alamıyor kendini.Oğlum 2 aylık,ten rengi beyaz,saçları doğduğunda siyaha yakındı ama şimdi dökülüyor tabii ama yerine çıkanlar daha bi açık sanki.Kaşları da sarımtrak.Göz rengi doğduğunda öyle koyu bi lacivertti ki biz siyah sandık.Sonra açıldıkça lacivertleşiyor şimdi.Ama hala mavi değil.O lacivert neye döner acaba?Tecrübeli anneler ve etrafında bu değişimlere şahit olanlara soruyorum:))
Bu arada eşim açık kumral saçlı mavi gözlü,ben siyah saçlı ve ela gözlüyüm.İkimiz de beyaz tenliyiz.Oğlum da tip olarak bana benziyor ağzı burnı gözlerinin yapısı aynı ben:))

benim yeğenimde doğduğunda mavi gözlüydü sonradan döndü rengi yeşil oldu anne babasınında gözleri ela.gözleri halasının gözüne benziyo tip olarakta amcasına.oğlumda babasına hiç benzemiyo her gören dedesine benziyo diyo yani babama.ilerde değişirmi bilmem

lacivert gözler genelde renkli olurlar sonrasında yada ela. benimde lacivertmiş ela gözlüyüm
bu arada 15 günlük yeğenim var gözleri zümrüt yeşili beyaz tenli saçları baya koyu renk. demek saçta açılabiliyo

doğduğunda mavi olan gözler genellikle yeşil oluyor, kardeşimin ve benim öyleymiş şimdi yeşil, oğlun da mavi gözlü doğdu şimdi 1 yaşında ve yeşile böndü. mavi gözlü doğan bebeklerin göz rengi ancak 4-5 yaşlarında oturuyor her an herşey olabilir, eşinde yada sende göçmenlik varsa genetik yapı itibariyle yeşilde kalır griye de kayabilir. tecrübeme güveniyorum :34:

evet eşimde göçmenlik var,onun tüm ailesi ve kendisi mavi gözlü,bizim ailede göçmenlik yok ama bizde de renkli gözlü olmayan bi babam var,gerisi dedeler,nineler,amcalar,teyzeler hep renkli,bakalım merakla bekliyorum :)))ama sanki yeşil olacakmış gibi çünkü hala lacivert yani maviye dönük değil.

benim kızımında gözleri ööle koyuyduki şimdi açılıyo gibi bazen açık gözüküyo bazen koyu eşimin tüm ailesi renkli gözlü ama işin garip tarafı göçmen olan benim ama benim ailemde de çok fazla açık renkli var saçlarda biraz açılıyo sanki haa bu arada kaşlar sap sapır o nasıl iş anlamadım :;))

benim kızımında gözleri ööle koyuyduki şimdi açılıyo gibi bazen açık gözüküyo bazen koyu eşimin tüm ailesi renkli gözlü ama işin garip tarafı göçmen olan benim ama benim ailemde de çok fazla açık renkli var saçlarda biraz açılıyo sanki haa bu arada kaşlar sap sapır o nasıl iş anlamadım :;))

evet ya o kaş durumu bizde de öyle canım,saçları koyu doğdu şimdi açılıo gibi geliyo bana ama belki de döküldüğünden bana öyle geliyodur,kaşlarıysa sarı,ben de anlamadım kaş ve saç farklı renk olan var mı başka bu ne demek ki şimdik:))

Kızlar tabii ki önemli olan sağlıklı olması ama insan saç rengi ne olacak,ay göz rengi o mu bu mu diye incelemekten alamıyor kendini.Oğlum 2 aylık,ten rengi beyaz,saçları doğduğunda siyaha yakındı ama şimdi dökülüyor tabii ama yerine çıkanlar daha bi açık sanki.Kaşları da sarımtrak.Göz rengi doğduğunda öyle koyu bi lacivertti ki biz siyah sandık.Sonra açıldıkça lacivertleşiyor şimdi.Ama hala mavi değil.O lacivert neye döner acaba?Tecrübeli anneler ve etrafında bu değişimlere şahit olanlara soruyorum:))
Bu arada eşim açık kumral saçlı mavi gözlü,ben siyah saçlı ve ela gözlüyüm.İkimiz de beyaz tenliyiz.Oğlum da tip olarak bana benziyor ağzı burnı gözlerinin yapısı aynı ben:))

Bebeklerin dogumdan iki gun sonra esmerlesmesi neden acaba benim bebegim beyaz digdu sonradan esmerlesti neden acaba

Back
X