• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin saçı(başı)kokuyır

asdasdws

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
1.543
987
38
29
Kızlar merhaba bebeğim 47 günlük çok sükür . Geçenlerde kafasını öperken farkettim keskin bi koku oluyor. Neden olabilir bu? Çok mu yıkıyoruz(2 günde 1 şampuanla) şampuanı değiştirdim ama hala aynı. Başınıza geldi mi fikri olan var mı?

terlediği için kokuyordur. benim oğlumu doğduğu günden beri her gün yıkıyoruz ama terlediği zamanlar kafası kokuyor hala daha

Kızlar merhaba bebeğim 47 günlük çok sükür . Geçenlerde kafasını öperken farkettim keskin bi koku oluyor. Neden olabilir bu? Çok mu yıkıyoruz(2 günde 1 şampuanla) şampuanı değiştirdim ama hala aynı. Başınıza geldi mi fikri olan var mı?
Normal.
Bebeğin daha küçük hala daha doğum kalıntısı kalmış olabilir.

Saç diplerini kazıyarak yıkayın tırnaklayın konak da olmaz o koku da geçer

Saç diplerini kazıyarak yıkayın tırnaklayın konak da olmaz o koku da geçer
Ne 😦 kazıyarak mı 😧 su gibi tenleri öyle yıkanır mı hiç?
Henüz yok. Konak neden oluyor acaba bilginiz var mı neyi yanlıs yapıyorum
benim bebeğimde de oldu olabiliyor çok önemli bir şey değil zeytinyağı sürün geceden sabah nazikçe tarayın sonra duş aldırın bir iki yıkamaya geçiyor tamamen. Bu arada yazın benim kızımın da kafası kokuyordu bence de terlediğinden süt içiyorlar ve süt keskinliği oluyor bir de eğer sizde terliyorsanız sizin ter kokunuz da siniyor benim öyle oluyordu.

Ne 😦 kazıyarak mı 😧 su gibi tenleri öyle yıkanır mı hiç?

benim bebeğimde de oldu olabiliyor çok önemli bir şey değil zeytinyağı sürün geceden sabah nazikçe tarayın sonra duş aldırın bir iki yıkamaya geçiyor tamamen. Bu arada yazın benim kızımın da kafası kokuyordu bence de terlediğinden süt içiyorlar ve süt keskinliği oluyor bir de eğer sizde terliyorsanız sizin ter kokunuz da siniyor benim öyle oluyordu.
Canım sıcak biyerdeyim çocuk terliyor olabilir ben görmesemde. Çok küçük daha 2 aylık bile değil 🥹zeytinyağını bir deneyeyim ben. Ama aksam dus aldırıyorum esim gelince. Sabah sürüp aksam yıkasam olur heralde

Back
X