- 25 Aralık 2024
- 1.543
- 987
- 38
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam yıkıyorum mesala sabah bile koku oluyor ya normal mi anlayamadımterlediği için kokuyordur. benim oğlumu doğduğu günden beri her gün yıkıyoruz ama terlediği zamanlar kafası kokuyor hala daha
Normal.Kızlar merhaba bebeğim 47 günlük çok sükür . Geçenlerde kafasını öperken farkettim keskin bi koku oluyor. Neden olabilir bu? Çok mu yıkıyoruz(2 günde 1 şampuanla) şampuanı değiştirdim ama hala aynı. Başınıza geldi mi fikri olan var mı?
gece uyurken terliyordur. uyurken veya emerken kafası çok ıslanıyor mu?Akşam yıkıyorum mesala sabah bile koku oluyor ya normal mi anlayamadım
Canım ilk doğduğu zamanlat yoktu. Birkaç haftadır varNormal.
Bebeğin daha küçük hala daha doğum kalıntısı kalmış olabilir.
Çok değil evet ondan olabilir canım bir önerin var mıgece uyurken terliyordur. uyurken veya emerken kafası çok ıslanıyor mu?
Acaba konak mı oluyor?Canım ilk doğduğu zamanlat yoktu. Birkaç haftadır var
Henüz yok. Konak neden oluyor acaba bilginiz var mı neyi yanlıs yapıyorumAcaba konak mı oluyor?
Başında kızarıklık kabuklanma falan var mı?
Genelde kafası çok terlerse olur. Sürekli şapka takıyorsa kafası terler. Sonra kepek kepek olur.Henüz yok. Konak neden oluyor acaba bilginiz var mı neyi yanlıs yapıyorum
NeSaç diplerini kazıyarak yıkayın tırnaklayın konak da olmaz o koku da geçer
benim bebeğimde de oldu olabiliyor çok önemli bir şey değil zeytinyağı sürün geceden sabah nazikçe tarayın sonra duş aldırın bir iki yıkamaya geçiyor tamamen. Bu arada yazın benim kızımın da kafası kokuyordu bence de terlediğinden süt içiyorlar ve süt keskinliği oluyor bir de eğer sizde terliyorsanız sizin ter kokunuz da siniyor benim öyle oluyordu.Henüz yok. Konak neden oluyor acaba bilginiz var mı neyi yanlıs yapıyorum
Canım sıcak biyerdeyim çocuk terliyor olabilir ben görmesemde. Çok küçük daha 2 aylık bile değilNekazıyarak mı
su gibi tenleri öyle yıkanır mı hiç?
benim bebeğimde de oldu olabiliyor çok önemli bir şey değil zeytinyağı sürün geceden sabah nazikçe tarayın sonra duş aldırın bir iki yıkamaya geçiyor tamamen. Bu arada yazın benim kızımın da kafası kokuyordu bence de terlediğinden süt içiyorlar ve süt keskinliği oluyor bir de eğer sizde terliyorsanız sizin ter kokunuz da siniyor benim öyle oluyordu.