Bunun hormonal bir şey olduğunu okumuştum. Doğumdan önce sizden gelen hormonların doğumdan sonra dengelenmesi sonucu saçlar dökülür, seyrekleşir ve bir süre sonra tekrar kendi saçları çıkar. 6-7 aylık olana kadar bekleyin, yeni saçları çıkmazsa doktora bir hormon testi yaptırırsınız. Çok telaşlanmayın, anormal bir durum değil.
canım niye telas ediyorsun ki,cok normal bu,cogu bebegın sacları dokulur,hele ki saclı dogduysa.Benim kızım dcok saclı dogdu ve 6-7 aylık olana kdara da sureklı dokuldu,7 aylıkken resmen kel adamlar gibiydi :)) tepe parlak yanlarda ince ve uzun saclar ,cok komik gorunuyordu gercekten ama ben hic bir sey yapmadım,sıfıra vurdurmaya ben sahsen cesaret edemezdim henuz cok kucuk annesi.
Çocuğunuz saçlarını yutabilir. Bence saçını kestirin. Hem daha güzel çıkar hemde şimdi sağlık açısından iyi olur. Saç felan olmaz çocuğun etrafında
haklısınız... ilk bebişim kıyamıyorum kestırmeye:) ama bu dökülme canımı sıkıyor
kızlar aklıma geldi okuyunca yeni doğan bebeğin sacları kesilir tartılır kızsa gümüş erkekse altın hesaplamasını bilmiyorum ama verilirmiş ya sizler biliyor musunuz? nedir nasıldır nasıl hesaplanır ??
kızlar aklıma geldi okuyunca yeni doğan bebeğin sacları kesilir tartılır kızsa gümüş erkekse altın hesaplamasını bilmiyorum ama verilirmiş ya sizler biliyor musunuz? nedir nasıldır nasıl hesaplanır ??
merhaba canım eğer kestirmemişsen kestirmenin tam zamanı çünkü bende kızımın saçlarını 4 aylıkken makineye vurmuştum.........şimdi daha düzgün ve sağlıklı çıktı.........bu arada ben kızımın saçını kestirdiğimde altın değilde karşılığında ihtiyaç sahibi birine para vermiştim.....bazıları anlamsız olduğunu düşünüyor ama bu olay sünnettir
evet canım düşünüyorum şu sıralar,az önce banyo yaptırdım boynu vucudu heryerı kıl,sünnet oldugunu bende duydum,nasıl hesaplanıyor pekı??
hesaplaması gr oluyor saçın gr mı kadar altın veya para ben tartamadığım için 1 buçuk yıl önce 50 lira vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?