Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğimin sol kaşında şişlik..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

bilgeninannesi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
7
0
16
35
Balıkesir
Arkadaşlar bebeğim 14 nisanda 2 ayını dolduracak..yaklaşık 1 hafta önce sol kaşında küçük bi şişlik farkettik ve başta sinek ısırığı sandık ancak 1 haftadır bir iyileşme olmayınca bugün doktora gittik.. Doktor bunun sinek ısırığı olmadığını yağ bezesi vb bişey olabileceğini ve bir beyincinin görmesini istedi.. Beyin doktoru da bunun yağ bezesi ya da hemanjiom olabileceğini söyledi ve şaşırdık kaldık.. Fotoğraflarınıda yükleyeceğim lütfen sol kaşına bakar mısınız.. Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan varsa, paylaşırsa çok sevinirim..

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 606
  • $image.webp
    $image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 790
Arkadaşlar bebeğim 14 nisanda 2 ayını dolduracak..yaklaşık 1 hafta önce sol kaşında küçük bi şişlik farkettik ve başta sinek ısırığı sandık ancak 1 haftadır bir iyileşme olmayınca bugün doktora gittik.. Doktor bunun sinek ısırığı olmadığını yağ bezesi vb bişey olabileceğini ve bir beyincinin görmesini istedi.. Beyin doktoru da bunun yağ bezesi ya da hemanjiom olabileceğini söyledi ve şaşırdık kaldık.. Fotoğraflarınıda yükleyeceğim lütfen sol kaşına bakar mısınız.. Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan varsa, paylaşırsa çok sevinirim..

Hiç görmemiştim çocuğunuzun tathili vs yaptılarmı

arkadaşlar bugün bu şişlik ile ilgili ultrason ile tarama yapıldı ve hemanjiom teşhisi konuldu..açıkcası gördüğüm hemanjiom teşhislerine ben hiç benzetemiyorum daha önce buna benzer bir durum yaşayan var mı acaba aranızda?

Back
X