Bebeğimin tekmeleri neden bu kadar güçsüz ve aşağıda:(

İn
Sağol canım aslında çok mantıklı niye hiç aklıma gelmedi bu çok sağol canım:))
insan annelik telaşına düşünemiyor bazen bende 32 haftalık gebeyim göbeğim acıyor diye sızlanıyorum günlerdir sonra komşum karnın büyüyor geriliyor ondandır dedi bende dedim ben bunu Nasıl düşünememişim :eek::anneadayı:

Nekadar dogru nekadar yanlis bilemem ama benim kuzenim hamilelik doneminde esinle cok tartisma yasadi ve bana anlatirdi demistiki birgun biz tartistigimiz zaman karnimdaki bebegi hissetmiyorum kendi kabuguna cekiliyor hissediyor resmen demisti o aklima geldi suan

Cnm valla aynı korkuyu yaşadım o haftalarda.doktor dediki plesentaya yaslanmış tekmeler hareketler onun üstünde oyüzden hissetmemen normal.aslında acile gidip kalp atışını dünleyebilirsin..beklemene gerek yok.korkma Allahın izniyle bişey olmaz
Yarın gidicem inşallah canım
Bu arada bebişini sana bağışlasın Allah acısını göstermesin inşallah

Ben de daha başlarda 1 hafta boyunca sabah akşam midem bulanıp da bir gün bulanmadı diye panik olmuştum, buraya konu açmıştım :)

Midem bulanmazsa ben onun orda olup olmadığını nerden anlayacağım diye ağlayıp durmuştum :)

Normal.
Gün günü tutmaz.
Ahh canım ahhh bu başka bi duygu biz kendimizden geçmişiz bebişlerimiz için.
Sanırım bu evhamlılık ömür boyu devam edecek;)
Ne yapalım sağlıklı olsunlarda

İn

insan annelik telaşına düşünemiyor bazen bende 32 haftalık gebeyim göbeğim acıyor diye sızlanıyorum günlerdir sonra komşum karnın büyüyor geriliyor ondandır dedi bende dedim ben bunu Nasıl düşünememişim :eek::anneadayı:
Allah sizlerden ve bu platformdan razı olsun. Akıl akıldan üstün derler ya tam da bu söz buray göre Akıllım:)))

Nekadar dogru nekadar yanlis bilemem ama benim kuzenim hamilelik doneminde esinle cok tartisma yasadi ve bana anlatirdi demistiki birgun biz tartistigimiz zaman karnimdaki bebegi hissetmiyorum kendi kabuguna cekiliyor hissediyor resmen demisti o aklima geldi suan
Kesinlikle doğrudur canım inan 3 güne kadar pıt pıtları olan bebek yok artık:(
Korktu yavrum korkuttuk onu:((*

ona bol bol muzik dinletmeye calis karninda herseyi hissetigine inaniyorum ben nesesi yerine gelsin allahin izniyle biseycik olmaz canim positif dusunmeye calis
Sağol canım oda aklıma geldi bugün klasik müzik dinlettim ben uyudum telden açtım 2 saat falan açık durdu.
Klasik müzik beyin gelişimini olumlu yönden etkiliyor diyorlar.
İnşallah faydası olur yarın sağlık ocağına gidecem yazarım burdan canım

Bebek nasıl etkilenecek dersiniz kızlar benim arkadaşımın bebegini gördügüm günden beri hep huysuz ya mız mızlanıyor ya da ağlıyor sürekli huzursuz bebek. Hamilelik dönemini cok stresli gecirmiş sürekli esiyle tartışmıs kv kp derdi bi de. O yüzden ben hamileligimi sakin gecirmeye calısıyorum

Sağol canım oda aklıma geldi bugün klasik müzik dinlettim ben uyudum telden açtım 2 saat falan açık durdu.
Klasik müzik beyin gelişimini olumlu yönden etkiliyor diyorlar.
İnşallah faydası olur yarın sağlık ocağına gidecem yazarım burdan canım

rica canim evet bende duymustum oyle biseyi hayirlisi olsun canim bebisini saglikli saatli kucagina alirsin insallah biran once

Bebek nasıl etkilenecek dersiniz kızlar benim arkadaşımın bebegini gördügüm günden beri hep huysuz ya mız mızlanıyor ya da ağlıyor sürekli huzursuz bebek. Hamilelik dönemini cok stresli gecirmiş sürekli esiyle tartışmıs kv kp derdi bi de. O yüzden ben hamileligimi sakin gecirmeye calısıyorum

cok haklisin valla senin buraya yazdiginin aynisini bende gercektende gordum kuzenim stresli bir hamilelik donemi yasadi hergun kavgalar gurultuler esinle suanda ayrildilar esimin calistigi yere yemek yeme gelmisler ve cocuk masadan herseyi yere indirmis esimin anlatigina gore cok akresif bir cocukmus cok agliyormus istedigi olmayinca yerlerde surunuyor cocuk

Evet canım etrafımdaki herkes öyle söylüyor uyku yemek düzensizliği oluyormuş.Aşırı agresif ve hiperaktif oluyorlarmış.Canım nacizane önerim klasik müzük dinlet böyle rahatlatıcı müzikler falan

Evet canım etrafımdaki herkes öyle söylüyor uyku yemek düzensizliği oluyormuş.Aşırı agresif ve hiperaktif oluyorlarmış.Canım nacizane önerim klasik müzük dinlet böyle rahatlatıcı müzikler falan
Evet canım mozart dinletiyorum beyin gelişimi etkiliyormuş.

Normal ozamanlar ben gaz gibi hissediyordum 3 gun hareketsiz olduğu oluyordu doktora gidiyordum normaaaal 28 haftadan sonra sayacaksin diyor yani sakin ol stres de mahvediyor bebegi sakin olacaz mutlu olacaz bebisi korkutmadan bekliyecez:S

Korkma canim bende 3 4 gun once ayni korkuyla kivrandim ama sonra artti yani anladimki bazi gun cok az bszi gun cok etkili hateketleri var değişebiliyor

Amin canım cümlemizinkini bağışlasın inşallah.
Canım ev kira olduğu için evde hiçbir oynama yapamıyorum zaten çamaşır ipide tel çok zor olur en iyisi kurutmalık alıyım:)
Çok sağol canım

İnşallah cnm amin. He evet o da olur en azından doğuma kadar :anneadayı:

Back
X