- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi bebek_bebek
-
Arkadaşlar teşekkür ederim cevapladığınız için..Erkek diyenler çoğunluktaydı ve onlar bilmiş oldu cinsiyetiBugün başka bir hastanede 4 boyutlu ultrasona girdim, dr. erkek dedi.
Bu dr. daha net konuştu ve pipiyi gösterdi.Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin.Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize
iyi gözün aydın canım, gönlünden geçen erkekmiydi?
Gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin
Diğer resim de bu.. yandan görünen göbek kordonu mu pipi mi anlayamadık?
Eki Görüntüle 129643
Eki Görüntüle 129638 Eki Görüntüle 129638
16 haftalık hamileyim..Bu aşağıdan bacak arası ultrason görüntüsü..Deneyimli annelerden yardım istiyorum lütfen bu görünen pipi mi acaba?Farklı bir doktora gittim ama bu dr da hiç bir şey anlatmayanlardan malesef.
Yandan görünen resmi de aşağıda eklemeye çalışacağım bir de ona bakın lütfen.
..
Bence erkekkk:))Eki Görüntüle 129638 Eki Görüntüle 129638
16 haftalık hamileyim..Bu aşağıdan bacak arası ultrason görüntüsü..Deneyimli annelerden yardım istiyorum lütfen bu görünen pipi mi acaba?Farklı bir doktora gittim ama bu dr da hiç bir şey anlatmayanlardan malesef.
Yandan görünen resmi de aşağıda eklemeye çalışacağım bir de ona bakın lütfen.
..
bence erkeklar bızde 13+3 haftalığız doktor kontrolum bugundu yuksek ıhtımal erkek dedı ama net değil kız erkek farketmz ama merak işte sizce kız mı erkek mı ?Eki Görüntüle 1219442 Eki Görüntüle 1219442
bebişin kız gibi geldi bana hayırlı olsun13haftalık bebegime cinsiyet tahmini yapabilirmisinizEki Görüntüle 1676918
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?