Bebeğimin ultrason resmiyle dalga geçiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mervem3399

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
36
2
16
38
Merhaba arkadaslar 2 gundur cok üzgünüm gerçekten ilk hamileliğim haliyle kaygılı oluyor insan...
14 haftalık gebeliğim önceki gün ultrason resmi aldık ama resimde burnu aşırı buyuk nasıl olursa olsun o benım bebeğim ama 2 hafta onceki ultrasonda da oyle idi. Arkadaslarım dalga geçiyorlar şaka yollu burnu burdan fizana yol olur gibi daha bir sürü... bende üzülüp ağlıyorum ailemizde büyük burunlu yok tabiki de önce sağlıklı olsunda insan ilk gebeliğinde hassaslaşıyor... sizınle resmi paylasacağım benimle fikirlerinizi paylasırmısınız? Gerçekten bebek uzun bırınlumu yoksa ultrasonda mu böyle cıktı simdiden tesekkurler...

Ona bakarsaniz ust dudagi da uzantili çıkmış, o anda hareket ediyor olabileceğini gosterir bu. Ya ne sacma muhabbet, bos verin lütfen, burnu büyük olsa ne olmasa ne. Saglikli olsun, kafaniza da takmayın. Bu şekilde davranacak kisilere de bsy gostermeyin, konusurlarsa da cevabını verin, senin burnun kucuk de noluyo her şeye sokuyosn deyin mesela 🤣

Ona bakarsaniz ust dudagi da uzantili çıkmış, o anda hareket ediyor olabileceğini gosterir bu. Ya ne sacma muhabbet, bos verin lütfen, burnu büyük olsa ne olmasa ne. Saglikli olsun, kafaniza da takmayın. Bu şekilde davranacak kisilere de bsy gostermeyin, konusurlarsa da cevabını verin, senin burnun kucuk de noluyo her şeye sokuyosn deyin mesela
Gerçekten bilimsel yaklasmısınız ben dusunememiştim hareket halinde oldugu için oyle cıkmıs olması muhtemelen ses dalgalarıyla çalıştıgı için cihaz... ama buraya hemen insan bozmaya gelmişler kisiler o dalga geçen insanlardan ne farkı var... değilmi?

Fazla hassas değil misiniz sizce de?
Ultrasonlar zaten tuhaf tuhaf çıkar hep
Kaldı ki bu zaten siyah beyaz

Bizim renkli de burnu komik çıkmıştı
Ben herkesten önce dalga geçtim bu nasıl burun diye
Komik görünüyor çünkü
Ve gerçek hayatta öyle olma ihtimali yok
O kadar komik çıkmıştı
İnsanın hayatla barışık olması çok önemli

Böyle herkesin her dediğine stres olursanız bebeği de stres edersiniz bence
Azcık rahat olun
Sağlıklı olsun da burnu nasıl olursa olsun

Şimdiki görüntüsü net değil. Son haftalarda konuşursunuz bunu. Daha uzun bir yolunuz var. Ama hadi diyelim ki burnu büyük. Karninizda sağlıkla büyüyen bir bebek var. Bunun hiç mi kıymeti yok? Hamilelik ve lohusalığın insana yaptirmayacagi saçmalık yok heralde :) Beylik laflar ettiğime bakmayı . Ben de kizim hep babasına benziyor diye ağlamıştım hamileyken :)

Şaka gibi ne kadar degisik insanlar var daha dogmayan bebeğin ultrasonuyla akıllarınca dalga geçiyorlar bunlara selam bile vermeyin ve mumkunse cevapsiz bırakmayın daha dogmamis bile çok sekillenir o
Ayrıca uzuleceginize cevabinizi verseydiniz keske
Fazla hassas değil misiniz sizce de?
Ultrasonlar zaten tuhaf tuhaf çıkar hep
Kaldı ki bu zaten siyah beyaz

Bizim renkli de burnu komik çıkmıştı
Ben herkesten önce dalga geçtim bu nasıl burun diye
Komik görünüyor çünkü
Ve gerçek hayatta öyle olma ihtimali yok
O kadar komik çıkmıştı
İnsanın hayatla barışık olması çok önemli

Böyle herkesin her dediğine stres olursanız bebeği de stres edersiniz bence
Azcık rahat olun
Sağlıklı olsun da burnu nasıl olursa olsun
Çok tesekkurler öncelikle... arkadaslarım yorum yapmasa ben cok takılmamıstım aslında daha cok kucuk cunku rontgen filmi gibi birşey bir kaç kişi aynı seyi soyleyince etkılendim

Daha burnu,kası,gözü için çok erken değil mi🙄hem büyük olsa nolur bunun için aglanır mi?

Şimdiki görüntüsü net değil. Son haftalarda konuşursunuz bunu. Daha uzun bir yolunuz var. Ama hadi diyelim ki burnu büyük. Karninizda sağlıkla büyüyen bir bebek var. Bunun hiç mi kıymeti yok? Hamilelik ve lohusalığın insana yaptirmayacagi saçmalık yok heralde :) Beylik laflar ettiğime bakmayı . Ben de kizim hep babasına benziyor diye ağlamıştım hamileyken :)
Kıymeti olmaz olurmu? Herzaman sukur halindeyim ... belki ben cevrem baskılamasa farkında bile olmayacaktım... bir kaç kişi aynı sekılde soyleyince etkısınde kaldım sanırım

Çok tesekkurler öncelikle... arkadaslarım yorum yapmasa ben cok takılmamıstım aslında daha cok kucuk cunku rontgen filmi gibi birşey bir kaç kişi aynı seyi soyleyince etkılendim
Valla burnu büyük olsa sanırım en çok ben gülerim 🙈
Zaten babasının burnu çok şekilsiz
Sürpriz olmaz komik burunlu olması 😬
Bu sevmemek anlamına gelmiyor bence
Tabi her baktığımda ay ne biçim koca burunlu çocuk demem ama arada koca burunlum diye sevebilirim gayet de 😬
Sanırım söyleme tarzıyla da alakalı olabilir

Merhaba arkadaslar 2 gundur cok üzgünüm gerçekten ilk hamileliğim haliyle kaygılı oluyor insan...
14 haftalık gebeliğim önceki gün ultrason resmi aldık ama resimde burnu aşırı buyuk nasıl olursa olsun o benım bebeğim ama 2 hafta onceki ultrasonda da oyle idi. Arkadaslarım dalga geçiyorlar şaka yollu burnu burdan fizana yol olur gibi daha bir sürü... bende üzülüp ağlıyorum ailemizde büyük burunlu yok tabiki de önce sağlıklı olsunda insan ilk gebeliğinde hassaslaşıyor... sizınle resmi paylasacağım benimle fikirlerinizi paylasırmısınız? Gerçekten bebek uzun bırınlumu yoksa ultrasonda mu böyle cıktı simdiden tesekkurler...
Arkadaşlarınız boş işlerde çalışıyorlar herhalde . Sizde gereksiz yere kendinize kuruntu yapmayın ve ne kadar boş salak olduklarını bildirin ,o burun uzunluğu için dualar eden insanlar var . Zannediyorum nedenini anlamanız lazım ,2li testte burun ölçümü uzunluğu önemli ne kadar uzun o kadar iyi. Allah akıl fikir versin ne diyim

Kıymeti olmaz olurmu? Herzaman sukur halindeyim ... belki ben cevrem baskılamasa farkında bile olmayacaktım... bir kaç kişi aynı sekılde soyleyince etkısınde kaldım sanırım
Boşverin siz onları. Benim kızımın da büyük görünüyordu burnu. Doğdu mercimek kadar burnu vardı. Hala çok küçük ve kibardır. Sağlıkla doğsun yeter :)

Yahu siz de dönüp ''karnımdakiyle alay edeceğinize dönün de kendinize bakın. Siz daha komiksiniz'' diyiverin. O insanların da doğmamış bebekle ne dertleri var anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X