Bebeğimin ultrason resmiyle dalga geçiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asla kimseye göstermem bebeğimin ultrason resmini. Eşim benden habersiz arkadas grubuna atmıs . Bir araya geldik kız demez mi at kafasına benzettim ben diye?!?! Pardon anlamadım dedim?
Ne şaka diyor ne dalga geçiyor ciddi ciddi söylüyor. Kötü bir amacı yoktu bunu söylerken ama benim garibime gitti yani. O yüzden kimseye göstermem annem kardeşim haricinde. Yorumlara da kulak asma. Kime ne neye benzediği?

Allah aşkına dert etmeyin, benim kızın ultrason görüntüsü de beş beterdi. Hatta arkadaşlar şeytana falan benzettiler de güldük geçtik. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bi doğacak ki melek gibi güzeller güzeli 🐣

Merhaba arkadaslar 2 gundur cok üzgünüm gerçekten ilk hamileliğim haliyle kaygılı oluyor insan...
14 haftalık gebeliğim önceki gün ultrason resmi aldık ama resimde burnu aşırı buyuk nasıl olursa olsun o benım bebeğim ama 2 hafta onceki ultrasonda da oyle idi. Arkadaslarım dalga geçiyorlar şaka yollu burnu burdan fizana yol olur gibi daha bir sürü... bende üzülüp ağlıyorum ailemizde büyük burunlu yok tabiki de önce sağlıklı olsunda insan ilk gebeliğinde hassaslaşıyor... sizınle resmi paylasacağım benimle fikirlerinizi paylasırmısınız? Gerçekten bebek uzun bırınlumu yoksa ultrasonda mu böyle cıktı simdiden tesekkurler...
Neden ultarason resmini başkalarına gösterilsin ki. Benim bebeğim de bı resimde uzaylı gibi falandı. İlk aylar biraz öyle oluo🤣🤣 detaylıya girdik sonra. Minicik ağzı burnu var dedi. Gerçekten de öyleymiş🥰. Normal ultrason çok gerçekçi görüntü vermez. Hızlıca bakarlar. Bizim ailede büyük burunlular var. Büyük burunlu olsa üzülmezdim yine. Fiziki özelikler anne kalbindeki sevgiyi etkilemez. Ayrıca daha doğmadan çocuğumla dalga geçen insana çocuğumu göstermem bile. Nefret ederim dalgacı insanlardan. Çok günah

Allah aşkına dert etmeyin, benim kızın ultrason görüntüsü de beş beterdi. Hatta arkadaşlar şeytana falan benzettiler de güldük geçtik. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bi doğacak ki melek gibi güzeller güzeli 🐣
Bizimki de uzaylı gibi korkun bı resmi var🤣🤣 halbuki çok yakışıklı bı oğlum var şimdi.

Merhaba arkadaslar 2 gundur cok üzgünüm gerçekten ilk hamileliğim haliyle kaygılı oluyor insan...
14 haftalık gebeliğim önceki gün ultrason resmi aldık ama resimde burnu aşırı buyuk nasıl olursa olsun o benım bebeğim ama 2 hafta onceki ultrasonda da oyle idi. Arkadaslarım dalga geçiyorlar şaka yollu burnu burdan fizana yol olur gibi daha bir sürü... bende üzülüp ağlıyorum ailemizde büyük burunlu yok tabiki de önce sağlıklı olsunda insan ilk gebeliğinde hassaslaşıyor... sizınle resmi paylasacağım benimle fikirlerinizi paylasırmısınız? Gerçekten bebek uzun bırınlumu yoksa ultrasonda mu böyle cıktı simdiden tesekkurler...
Şakamısın? Görmemiş gibi herkese göstermeseydin ultrasonu keşke insanlarda dalga geçmezdi. Daha 14haftalıkmış nasıl olmasını bekliyordunuz bebeğin.

Allah başka dert vermesin :) kıza benziyor bu arada büyük ihtimal kız. Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin ultrason fotosunu da kimseye göstermeyin madem bu kadar hassassiniz
Yok diyecegım bundan sonra... yaa bende hep içime kız doguyor ama cinsiyeti belli olmadı henuz 🥰 eger kız cıkarsa yazarım size

Şakamısın? Görmemiş gibi herkese göstermeseydin ultrasonu keşke insanlarda dalga geçmezdi. Daha 14haftalıkmış nasıl olmasını bekliyordunuz bebeğin.
Su bilip bilmeden onyargılarınızdan bir kurtulsanız burda asırı sivri yorumlar yapınca ne oluyor gundelik stresinizi mi atıyorsunuz esinizle veya işyerinizdeki stresi burada insanları azarlayarakmı azaltıyorsunuz sorarım size... onlar sordugu için gosterdim alın bakın benım bebeğımın ultrasonu diye pankart acmadım elbet... gormemişte olabilirim ki gormedim evet 38 ysındayım ilk defa anne oluyorum size mi kaldı eleştirisi kaygısı

Su bilip bilmeden onyargılarınızdan bir kurtulsanız burda asırı sivri yorumlar yapınca ne oluyor gundelik stresinizi mi atıyorsunuz esinizle veya işyerinizdeki stresi burada insanları azarlayarakmı azaltıyorsunuz sorarım size... onlar sordugu için gosterdim alın bakın benım bebeğımın ultrasonu diye pankart acmadım elbet... gormemişte olabilirim ki gormedim evet 38 ysındayım ilk defa anne oluyorum size mi kaldı eleştirisi kaygısı
Keşke yaşının hakkını verebilsen

Burnu buyuk olsa nolur 😁 estetik denen birsey var.buyuyunce yaptirir rahatsiz olursa. Hamilelik hormonu o aglamalar ben reklamda cikan bebege bile aglardim 🤣 oyuzden sizi yadirgamadim

Keşke yaşının hakkını verebilsen
Keske sizde biraz insan olabilseniz 10 sene oncede burada üyeliğim vardı sizin gibi erken menapoza girmiş millete saldırıp stres atan insanlar yuzunden kapamıs ve yıllarca ugramamstım hiçbirşey kaybetmemişim .neden insanlara saldırıyorsunuz insanlara hakaret edınce kendınızı mi tatmın edıyorsunuz acıyorum içler acısı hayatlarınıza cidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X