bebeğimin uyku sorunu var :(

Yusram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2014
60
1
26
35
İstanbul
merhaba kızlar ya benim kızım 3.5 aylık ve 2 aylığından beri uyutmakta çok sıkıntı çekiyorum..gündüz maaşallah iyi ama akşam oldumu uykusu geldiği halde gözlerini açamıyor resmen ama ağlaya ağlaya zor uyutuyorum varmı böyle bir sıkıntısı olan ve önerisi olan var mı nasıl alıştırabilirim ben kendi kendine nasıl uyutabilirim ?

merhaba kızlar ya benim kızım 3.5 aylık ve 2 aylığından beri uyutmakta çok sıkıntı çekiyorum..gündüz maaşallah iyi ama akşam oldumu uykusu geldiği halde gözlerini açamıyor resmen ama ağlaya ağlaya zor uyutuyorum varmı böyle bir sıkıntısı olan ve önerisi olan var mı nasıl alıştırabilirim ben kendi kendine nasıl uyutabilirim ?

Canım gaz sorunu var mı ?

Gazdan dır cnm benim bebeğim de neredeyse üç buçuk aylık bi ara bitti sevindik aynı şekilde gece uyumamaya başladı milupa nın gece çayııı aldım doktoruma aldığımı ve kullanacağımı söyledim kullan bi zararı yok gaz sancıları hafifler rahatça uyur yaptırmadan bi saat önce 30 cc ver dedi bende öyle yapıyorum istersen bi sor doktoruna

Gazdan dır cnm benim bebeğim de neredeyse üç buçuk aylık bi ara bitti sevindik aynı şekilde gece uyumamaya başladı milupa nın gece çayııı aldım doktoruma aldığımı ve kullanacağımı söyledim kullan bi zararı yok gaz sancıları hafifler rahatça uyur yaptırmadan bi saat önce 30 cc ver dedi bende öyle yapıyorum istersen bi sor doktoruna
Tatlm bana herkes 4 aylikken gaz sorunu bitiyor sabret dedi bizde cokkk çektik gazdan ve tam 4 aylik oldu tamamen bitti smdi cok rahatiz bnm oqlumunda pek uykusu yok bu gece çayı nasıl bisey canim:34:

Tatlm bana herkes 4 aylikken gaz sorunu bitiyor sabret dedi bizde cokkk çektik gazdan ve tam 4 aylik oldu tamamen bitti smdi cok rahatiz bnm oqlumunda pek uykusu yok bu gece çayı nasıl bisey canim:34:

evet ya bu gaz problemi çok illet bişey birtürlü geçmek bilmedi bende bitti die sevindim bir ara ama yinede yediklerime dikkat ediyorum..ya benimkinin gazla alakası yok sanırım beşiğine koyduğum an ağlıyor ayağımda sallıyorum ağlıyor yatmayı istemiyor eşimle elimizde sallıyoruz öyle uyuyor nasıl bu alışkanlığından vazgeçireceğim bilmiyorum :(:43:

Karışık bitki çayı cnm içinde papatya rezene anason nane melisa ve kekik var. Ben hergün iciriyorum rahat uyusun diye. Bu gaz problemi bazı bebekler de altincı aya kadar kalıyomuş ben bitecek diye sevinmiştim bazı arkadaşlar ım altıncı aya kadar sürüyor dediler malesef :(

evet ya bu gaz problemi çok illet bişey birtürlü geçmek bilmedi bende bitti die sevindim bir ara ama yinede yediklerime dikkat ediyorum..ya benimkinin gazla alakası yok sanırım beşiğine koyduğum an ağlıyor ayağımda sallıyorum ağlıyor yatmayı istemiyor eşimle elimizde sallıyoruz öyle uyuyor nasıl bu alışkanlığından vazgeçireceğim bilmiyorum :(:43:

Hmm işin zor tatlum o zaman kokuna alismistir o senin:53:

gazını rahat rahat çıkarıo yok sanırım ben gaz yapıcı şeyler yedimmi o gün huysuzlanıyor nezaman gaz problemi bitio acaba gaz problemi bitince istediğimi yiyebilirmiyim acaba?

4. Ayda bitiyo tatlim gaz istediqi yiyebiliyosun gaz sorunu bitince:16:

Offf ayni sorun bizdede var cildirmama az kaldi allah cumlemize yardimci olsun tirnaklarina dahi zeval gelmesin kuzularin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm benim kızımda 3,5 aylık sana baZı tavsiyeler verebilirim ben 2 aylıktan beri uyguluyorm ve gayet bizim gibi uyuyo uyanıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah ahhh benim oğlumda 4 ay bir haftalık uyutmakta çok zorlanıyorum denemediğim şey kalmadı uykusu var ama hep ağlıyor ve bizde elimizde sallıyoruz başka şekilde uyumuyor ve çok ashabı bir oğlum var inşallah düzelir

Canm benim kızımda 3,5 aylık sana baZı tavsiyeler verebilirim ben 2 aylıktan beri uyguluyorm ve gayet bizim gibi uyuyo uyanıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nedir tavsiyelerin lütfen çok ihtiyacım var 7. aya girdik hala aynı sorun akşam oldumu bi haller oluyo ve uyumuyor ancak elimizde sallıyoruz başka çözüm yok ve ben her akşam ağlıyorum üzüntüden

Back
X