bebeğimin uyku sorunu var :(

benim kızım hala aynı seninki düzeldimi

Şuan 2 uyutma yöntemi buldum artık battaniyede uyumuyor kucağıma oturtuyorum yani koluma yanağını yanağıma koyuyorum müzik açıyorum ben ayakta yürüyerek hafif zıplatarak uyutuyorum ve 3 şarkıya girmeden uyuyor şuan belimi incittim bebek arabasına yatırıyorum oturur şekilde güneşliğini yarım kapatıyorum beni görmicek şekilde yine müziği açıyorum oturduğum yerde arabayı bir arkaya bir öne sürüyorum 3 şarkı girişinde uyuyor müziği tamamen tesadüf keşfettim çok ağlıyordu telefondaki müziği açtım anında sustu. Bu arada ninni hiç sevmiyor müzik kadar yatıştırıcı olmadı. Çok ilginç ki yatarak uyumuyor oğlum oturur pozisyonda olacak beşikte doğduğunda bu yana uyutamadım çığlık atıyor beşiğinde. Ve şuan oğlum bebek arabasında uyudu beşiğine koyacam. Bazen arkadaşlarım başında nasıl alıştırırsan öyle oluyor diyorlar alakası yok benim oğlum çok gaz sancısı çekti sakin bir bebek değildi benim oğlum başlarda da uyusaydı da ben her şekilde uyutmaya razıydım

benim kızım hala aynı seninki düzeldimi

Şuan 2 uyutma yöntemi buldum artık battaniyede uyumuyor kucağıma oturtuyorum yani koluma yanağını yanağıma koyuyorum müzik açıyorum ben ayakta yürüyerek hafif zıplatarak uyutuyorum ve 3 şarkıya girmeden uyuyor şuan belimi incittim bebek arabasına yatırıyorum oturur şekilde güneşliğini yarım kapatıyorum beni görmicek şekilde yine müziği açıyorum oturduğum yerde arabayı bir arkaya bir öne sürüyorum 3 şarkı girişinde uyuyor müziği tamamen tesadüf keşfettim çok ağlıyordu telefondaki müziği açtım anında sustu. Bu arada ninni hiç sevmiyor müzik kadar yatıştırıcı olmadı. Çok ilginç ki yatarak uyumuyor oğlum oturur pozisyonda olacak doğduğunda bu yana beşikte uyutamadım çığlık atıyor beşiğinde. Ve şuan oğlum bebek arabasında uyudu beşiğine koyacam. Bazen arkadaşlarım başında nasıl alıştırırsan öyle oluyor diyorlar alakası yok benim oğlum çok gaz sancısı çekti sakin bir bebek değildi benim oğlum başlarda da uyusaydı da ben her şekilde uyutmaya razıydım

nedir tavsiyelerin lütfen çok ihtiyacım var 7. aya girdik hala aynı sorun akşam oldumu bi haller oluyo ve uyumuyor ancak elimizde sallıyoruz başka çözüm yok ve ben her akşam ağlıyorum üzüntüden

canım oncelıkle bebegın gece ıle gunduzu ayırsın gece yattıgında kesınlıkle ısık olmasın gunduz uyuyuncada karanlık ortam yaratma oturdugun odana kucuk bır yatak yap onun oynadıgı yere yanı yorganı 4 katla bebek kılıfına gecır kucuk yatak olsun yastıgını battanıyesınıde koy gunduz gun ıcınde orda uyumaya alıssın kendı kendıne gece ıse yataıgına bırak ve sakın sallama ısıkları kapat ve kapının kenarına otur ve sessızce bekle uzun bır sure aglayacak belkı 1 saat sabret zor ama sabret bu her gecen gun saatı azalacak 1 den 45 dk 30 dk derken sen yatagına yatırdıgında kendılıgınden uyumayı ogrenecek benım oğlum 5 bucuk aylıktı odasını ayırdım ve hıc sallamadım yatagına yatırdım kendı uyudu sımdık 2,5 yasında yanımda yatırınca odasında yatmak ıstıyor ve yataga koyuyorum kendı uyuyor sana tavsıyem bıraz aglayacak ama sabredersen sonucunu alacaksın emın ol

canım oncelıkle bebegın gece ıle gunduzu ayırsın gece yattıgında kesınlıkle ısık olmasın gunduz uyuyuncada karanlık ortam yaratma oturdugun odana kucuk bır yatak yap onun oynadıgı yere yanı yorganı 4 katla bebek kılıfına gecır kucuk yatak olsun yastıgını battanıyesınıde koy gunduz gun ıcınde orda uyumaya alıssın kendı kendıne gece ıse yataıgına bırak ve sakın sallama ısıkları kapat ve kapının kenarına otur ve sessızce bekle uzun bır sure aglayacak belkı 1 saat sabret zor ama sabret bu her gecen gun saatı azalacak 1 den 45 dk 30 dk derken sen yatagına yatırdıgında kendılıgınden uyumayı ogrenecek benım oğlum 5 bucuk aylıktı odasını ayırdım ve hıc sallamadım yatagına yatırdım kendı uyudu sımdık 2,5 yasında yanımda yatırınca odasında yatmak ıstıyor ve yataga koyuyorum kendı uyuyor sana tavsıyem bıraz aglayacak ama sabredersen sonucunu alacaksın emın ol

Çok güzel ya benim oğluma denemediğim şey kalmadı:( o kadar zor ki onu uyutmak en kolayı bu oldu. Ben uyanık ken beşiğe dahi koyamıyorum. Bi ara deneyelim dedik yalnız uyusun o kadar çok ağladı ki dayanamıyoruz ama fikir çok güzel bende bugün itibariyle deneyeceğim ama benim oğlum sakin bir bebek değil umarım başarabiliriz.

ya doğru diyosun ama ben ağlatamaıyorum ki ağladığı zaman öksürmeye başlıyor ve boğulacak gibi oluyor korkuyorum diyorum ki bebeğime bişe olmasında ya nefesine bişe olursa naparım ben ...o yüzden her geçen gün sabrederek büyümesini bekliyorum işte belki yaşına girince düzelir die umut ediyorum korkmasam ağlatırdım ama yapamam onu :(

Back
X