O ocaliptus Guru Kayıtlı Üye 28 Haziran 2007 68 0 286 39 İsviçre 12 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ocaliptus #1 Arkadaslar cocuklarinizi nasil uyutuyorsunuz?benim kizim emerek uyumaya alisti.fakat 1 ay sonra bakiciya birakmak zorundayim.uyku seklini degistiremiyorum.bana yardimci olun fikirleirnizi bekliyorum
Arkadaslar cocuklarinizi nasil uyutuyorsunuz?benim kizim emerek uyumaya alisti.fakat 1 ay sonra bakiciya birakmak zorundayim.uyku seklini degistiremiyorum.bana yardimci olun fikirleirnizi bekliyorum
Y Yusram Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2014 60 1 26 35 İstanbul 15 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ocaliptus #2 ocaliptus .!.: Arkadaslar cocuklarinizi nasil uyutuyorsunuz?benim kizim emerek uyumaya alisti.fakat 1 ay sonra bakiciya birakmak zorundayim.uyku seklini degistiremiyorum.bana yardimci olun fikirleirnizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... keşke benimkide emerek uyusa sadece gece emerek uykusuna devam edio gündüz asla uyumaz emerek bizim uyku derdimiz kabus gibi her gece ağlayarak yatıyor nasıl hallettin tecrübenden faydalanalım bizde Son düzenleme: 15 Mart 2014
ocaliptus .!.: Arkadaslar cocuklarinizi nasil uyutuyorsunuz?benim kizim emerek uyumaya alisti.fakat 1 ay sonra bakiciya birakmak zorundayim.uyku seklini degistiremiyorum.bana yardimci olun fikirleirnizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... keşke benimkide emerek uyusa sadece gece emerek uykusuna devam edio gündüz asla uyumaz emerek bizim uyku derdimiz kabus gibi her gece ağlayarak yatıyor nasıl hallettin tecrübenden faydalanalım bizde