biz de bu gün 24. haftaya girdik benim kızım da öyle yapıyor tam göbeğimin sol yanında top gibi bükülüp kalıyor.herhalde orda uyuyor canım.
ben hiç anlamıyorum sağdamı soldamı toplandığını yaaa bu kadar acemilik olurmu offf offf((
bi tarafa toplanınca göbek şeklinde değişiyor mu canım... ay ne güzel bişeymiş öyle ben burdayım diyor sanki dimi :ecrin_bebek:
ilk gebeliğimde kızım da hep sağ tarafımda toplanırdı. ama hep benim yorgun olduğum ve uzandığım zamanlarda yapardı ben de çok korkardım. hatta ilk kez 3 aylıkken yaptı. düşünün bebek hissedilmeyecek kadar küçük. ki 5 aylıkken kızımı hissettik. sağ tarafım bir kütle gibi kalktı öyle kaldı. doğana kadar da aynı yeri kullandı kızım.
ay o çok rezil ediyo insanı. ben de kimse görmüyor diye sakin sakin otururdum ta ki bir arkadaşım durmayan çocuğunu durdurmak için o an eline geçirdiği pet şişeyi masaya ritimli vurmaya başlayana kadar bizimki ya rahatsız oldu ya hoşuna gitti bilmem ama çocuk o vurdukça döndü oynadı durdu herkes de gördü kendimi çok rahatsız hissetmiştimhamileligin ilerleyen zamanlarında dışardan bakıncada görebilio insan hareketlerini 33 haftamdayım dışardan bakan biri dödü dödü dio komigime gigio önceleri sadece ben hissesdiyorum sanıodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?