Bebeğimin uyku yeri orası olabilirmi??

farbetter

Canımın İçi....
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.201
5
116
Ağrı
hanımlar prensesimizi bekliyoruz bizde 18.haftadayız..

ben bişey farkettim acaba düşündüğüm gibimi yoksa banamı öyle geliyor..tecrübeli arkların yorumlarını bekliyorum

akşamları kızım karnımın sol tarafında bir yumruk varmış gibi toplanıyor.sadece orası cok sertleşiyor..

uyandıgımdada aynı şekilde oluyor..ben kahvaltıya baslamadan hemen önce sertlik yeniden kayboluyor..
bunu sadece akşamları yapıyor birde sabah uyandıgımda o halde oluyor

acaba bebeğm kendisine uyumak için orayımı seçiyorkaydirigubbakcemile3

dogruysa çok heyecan verici bişey onu okşayıp hadi uyan kızım diyorum

biz de bu gün 24. haftaya girdik benim kızım da öyle yapıyor tam göbeğimin sol yanında top gibi bükülüp kalıyor.herhalde orda uyuyor canım.

biz de bu gün 24. haftaya girdik benim kızım da öyle yapıyor tam göbeğimin sol yanında top gibi bükülüp kalıyor.herhalde orda uyuyor canım.

meleğimm benimm yerim ben onuopuyorumnanaktan

ne kadar güzl değilmi Allahım tüm isteyenleri bu duyguyu nasip etsin inşallahh..

sağol cnm yorumun için

ben 25 haftadayim ama bebisim fazla toplanmiyo bi yere genelde sagda oynuyo
ama kizima hamileyken yani ilk bebege kizim sizin dediginiz gibi solda toplanirdi çok gulerdik
sonra saga kayardi yine sola şişerdi her halde cani nerede olmak istiyosa oradalar )))))

ben hiç anlamıyorum sağdamı soldamı toplandığını yaaa bu kadar acemilik olurmu offf offf((

benim oglumda sagda tostoparlak oluyo sabahlari karnim yamuk yumuk su dolu balon gibi oluyo...sonra yavas yavas düzeliyo

bakın hele şu miniklere daha doğmadan sığınamadılar yer beğenmiyolar
zeyra ve dlkkcr..kızlar belirgin bir şekilde bir tarafta toplanmıyorsa anlayamazsınız zaten sanırım
demkki siiznkiler ortalarda geziyor ve uyuyor

bi tarafa toplanınca göbek şeklinde değişiyor mu canım... ay ne güzel bişeymiş öyle ben burdayım diyor sanki dimi :ecrin_bebek:

bu benim 2. hamileliğim haraeketleri dışında,ikisinde de böyle bişi yaşamadım.
ne sağa toparlandığını farkettim,nede sola.karnıma baktığım herhangi bir yerde bi yumruluk yada yamukluk yok.arada bi tekmeler okadar birde çok nadir ayaklarınla gerildiğini hissederim.

benim oğlum hiç toplanmıyo aynı anda hem
kasığımda hemde kaburgama yakın yerlerde
hissediyorum hareketlerini geriniyo galiba

öbür hamilelğimde sabah babsının koluna sarılmıştım uyurken karnıma denk gedli babasının kolu ...istemezmiş bebekler başka kol el nasıl tekmeliyordu babasının kolunu ...biz önce rastlantı sandık babası kolunu çekti tekrar koyduu kolunu yine tekmeledi istemedi baası da güldü sıpaya bak benim kolumu tekmeliyor dedi ..Hamilelikle ilgisiz bir babamız var ama o zaman ilk defa iletişim kurduğunu güldüğünü gördüm...

ilk gebeliğimde kızım da hep sağ tarafımda toplanırdı. ama hep benim yorgun olduğum ve uzandığım zamanlarda yapardı ben de çok korkardım. hatta ilk kez 3 aylıkken yaptı. düşünün bebek hissedilmeyecek kadar küçük. ki 5 aylıkken kızımı hissettik. sağ tarafım bir kütle gibi kalktı öyle kaldı. doğana kadar da aynı yeri kullandı kızım.

Bir çok kişinin benimle aynı şeyi yaşadığını duyunca biraz rahatladım.Ben de 20 haftalık hamileyim ve aynı şekilde arasıra benim bebeğimde bir tarafa toplanıyor.Bazı yerlerde bunun kasılma olduğunu ve erken doğum tehlikesi yarattığını okudum çok korktum.Sizleri okuyunca biraz rahatladım.

hamileligin ilerleyen zamanlarında dışardan bakıncada görebilio insan hareketlerini 33 haftamdayım dışardan bakan biri dödü dödü dio komigime gigio önceleri sadece ben hissesdiyorum sanıodum

hamileligin ilerleyen zamanlarında dışardan bakıncada görebilio insan hareketlerini 33 haftamdayım dışardan bakan biri dödü dödü dio komigime gigio önceleri sadece ben hissesdiyorum sanıodum
ay o çok rezil ediyo insanı. ben de kimse görmüyor diye sakin sakin otururdum ta ki bir arkadaşım durmayan çocuğunu durdurmak için o an eline geçirdiği pet şişeyi masaya ritimli vurmaya başlayana kadar bizimki ya rahatsız oldu ya hoşuna gitti bilmem ama çocuk o vurdukça döndü oynadı durdu herkes de gördü kendimi çok rahatsız hissetmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…