Bebeğimin velayetini bana verirlermi

İnanın avukata gitmeye cesaret edemiyorum ben o açacak davayı diye düşünürken kendisi hiç oralı bile değil bayağı çekişmeli sürecek bu süreç
canim bende anlasmali bosanacam .cocuk bende kalacak ins.babasi da yirt disinda calisiyor.o ne zamn gelirse o zamn gorecek.daha bosanmadik ama avukattan duyduklarim bunlar.hakim senelik izin bayramda ozel gunlerde izin veriyor babaya .ben ve esim olack adam gorus gunlwrini hakime biraktik.
bu benim isime daha iyi geldi .hakim neneye dedeye gorus gunu vermiuormus.ben onlarin zaten gormek istemiyorum.ben izin verirsem nene dedyle gorussek.
bende nefret ediyom onlardan.
babasina sozum yok izne gelir gorusur.ama nene dede bilmiyorum belki gorurler ama.koylerine gorturmelerini istemiyorum.bi atalataydim su bosanma isini cuma gunu durusma var.

Ailem dışında hiç bir şahidim yok açıkcası hep düzelir belki diye dışarı iyi gözükmeye çalıştım peki şahit olmadan olmazmı? Kendisi belki bulabilir yalancı şahitler beni kötülemek için elinden geleni yapar o işte o zaman biterim ben tek istediğim bebeğimle ondan uzaklarda yaşamak

Bende asla vermem diyorum nene ye dede ye çünki bakacak insan değilker ki olsalar bile vermem kendileri siyasi olaylarla çok içli dışlılar çocuğumuda bu tür şeylere bulaştırmalarını istemiyorum

Aslında nafaka talep etmem gerekiyor ama artık o kadar soğumuşumki ondan gelen hiç birşeyi istemiyorum belli bir zaman sonra kurtulayım yeter diyor insan

yüz kızartıcı bir suç işleyip kayıtlara geçmediği ve sen kendin istemiyorum demediğin takdirde bu mümkün değil
Yok hiç sabıkam filan yok benim kendi halinde bir insanın eşim olacak kişinin bana iftira atmasından korkuyorum yalancı şahit filan ayarlar yapar belki o zaman ne yapacağım bilmiyorum offfff

Şahidim yok ama bebeğimi alıp yepyeni mutlu bir hayat sürebilmek için ne kadar param varsa veririm eğer öyle oluyorsa sizin dediğiniz gibi.

Şahidim yok ama bebeğimi alıp yepyeni mutlu bir hayat sürebilmek için ne kadar param varsa veririm eğer öyle oluyorsa sizin dediğiniz gibi.
avukatın sizi canla başla savunması için bu söylediğim ama şahit yoksa nasıl şiddetli geçimsizliği beyan edeceksiniz..bu durumda eşinizin eli sağlam oluyor ..o yüzden önce bir avukata gidip danışın yetmesin ikinciye de gidin ..ona göre adımınızı atın.

Yok hiç sabıkam filan yok benim kendi halinde bir insanın eşim olacak kişinin bana iftira atmasından korkuyorum yalancı şahit filan ayarlar yapar belki o zaman ne yapacağım bilmiyorum offfff

ne iftirası atacak nasıl kanıtlıcak mahkemede hersey kanıt demek

İçiniz rahat olsun mahkeme çocuğunuzu size verir..ve başka şehir ya da yurt dışında yaşayacaksanız da yaz döneminde 1 ay babanın çocuğu alma hakkı vardır..kanunlar anneden yana..aynı olayı yakın çevremde yaşadım oradan biliyorum üzmeyin boşuna kendinizi..

Bende asla vermem diyorum nene ye dede ye çünki bakacak insan değilker ki olsalar bile vermem kendileri siyasi olaylarla çok içli dışlılar çocuğumuda bu tür şeylere bulaştırmalarını istemiyorum
aileme kalsa ver gitsin diyor.bem cahil insanlik bilmeyen kisilere yavrumu veremem nasil dayanirim..

Şöyle yorumları okuyunca gerçekten çok rahatlıyorum Allah sizden razı olsun.

Sırf bana inat herşeyi yapar gibime geliyor kendi çevreside geniş inşallah sağ salim atlatırım bu durumu

istediği kadar geniş olsun sadece şahitle olsa, ki yalancı şahit illa fire verir, her isteyen istediği davayı açıp kazanırdı

Senin ailenmi diyor canım?
evet canim ailem diyor.bende sundan korkuyorum cocugum simdi bana verielecek ama esim ilerde onu alacam diyor.boyle bisey yapabilir mi? bi iki sene sonra mesela bundan korkuyorum bende.bide soyle durum varmis.. cocuk 12 yasina gelince hakim cocuga soruyormus anne yi mi istiyorsun babayi mi diye.bunu da dusundukce icim aciyor.kizimin gozunu maddiyala boyayip kandirisa ...ins oyle birsey olmaz..

bebeğiniz bu kadar minikken mahkeme olağandışı bir durum olmadıkça babaya vermez.
içiniz rahat olsun. Bu arada davada da Allah yardımcınız olsun

sebep gecimsizlikse elbette size verirler ama baba onayi olmadan yurt disina goturebilirmisinizi onu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…