Bebeğimin xxy kromozomlu doğacak olması

Ayrıca o yaptırdığınız teste hiç güvenmeyin normal çıkan bebeğin Turner olduğuna bizzat ben şahit oldum testi iki defa tekrarlattılar Nasıl olur diye ama olur bu test güvenilir değil
Gerçekten mi yanlış olma ihtimali var yani inşallah bizimde öyle çıkar gerçi doktor kesinleştirmek icin amniyosentez yapalım dedi ben istemedim dusuk riski var diye

O kadar zor günler gecirdim ki bebeğim sapa sağlam hicbir skntisi yok. Akrabalardan aldir diyen oldu ben altı ay tasidigim bebeğimi nasıl aldirayim. Çok üzüldüm bebegimde uzldu tabi.Genetik uzmanı tedavisi var dedi dışardan çok belirgin şeyler de yok dedi. Ama gittiğiniz doktor kadınsı olabilir dedi. Cinsiyet ayrımı olmayabilir dedi. Bi de bu çok iyi bi doktor. İnternette araştırdım. Bu kişilerle evlenen çok ve kimsenin takıldığı yok tek dertleri çocuk.cocuk dogsun bakalm tekrar genetik uzmanina gidip kandan baktircaz. Duadan başka elimden gelen bir şey yok.
bak canım doktorlar bıle olabılı dıo kesın demıyo ole dusun teslerı tertemız cıkıpta hasta dogan bebekler var tamm doktorlara ınanılcak tabı ama senı guzel kalbınle yavrun ıyı bıle olcak belkı bak benım bı arkadasımın bebegı dogana kadar anne karnında hıc kıpırtamadı hep aynı yondeysı bebek suna dogdu ve hiperaktıf bebek doktorlr beynınde kesın damar tıkanıklı var dedıler ama hıcbıseyı yok nasıl bı mucıze dedım yanı sen kesın dıe dunme hıcbıseyı hamılelgınıde kendıne zehır etme ben bu ramazan gununde ınankı her namazımda senın ıcın dua etcem hemde butun kalbımle cunku senı cok ıyı anlıyorum

Gerçekten mi yanlış olma ihtimali var yani inşallah bizimde öyle çıkar gerçi doktor kesinleştirmek icin amniyosentez yapalım dedi ben istemedim dusuk riski var diye
Tabiki var amniyosentez bile maternal kontaminasyon olduğunda yanıltıcı olabiliyor siz içinizi ferah tutun bence inşallah yanlış çıkar. Ama amniyo yu yapan doktor iyi olduğu sürece düşük riski çok düşük yine de karar sizin tabii

Evet cnm bak arkadaşlar doğru söylüyor. Bende çok şahit oldum böyle rahatsız hasta denilen çocukların sapasağlam olduğunu sağlıklı doğduğnu testlerde yanılabiliyor. Sağlıklı denilipte sakat doğan bebekleride çok duydum. İnşallh senin testin yanlış çıkmıştır inşallh bebeğin sağsalim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir hayırlı bir evlat olur inşallh

Kızlar ben doğumumu yaptım. Nur topu gibi evladım oldu. Cok sükür gayet saglıklı görünüyor. Daha test yaptırmadık ama umrumda degil. Onun o tatlılığını masumluğunu gördükçe iyiki hicbir zaman aldırma fikrini düşünmemişim diyorum.

Bebeğim klinefer sendromlu çıktı.Bunu yaşayan arkadaşlar var mı?
canım neden canını sıkıyorsun ki? Bebiş sağlıklı doğsun da önemli olan o bence. Hem bebiş büyüyecek evlenecek derken teknoloji daha çok gelişir ve kısırlığa da çare bulunur :KK54: ya ben konu açılış tarihine bakmamışım hiç bayağı geç bir tarih olmuş :D

Kızlar ben doğumumu yaptım. Nur topu gibi evladım oldu. Cok sükür gayet saglıklı görünüyor. Daha test yaptırmadık ama umrumda degil. Onun o tatlılığını masumluğunu gördükçe iyiki hicbir zaman aldırma fikrini düşünmemişim diyorum.
Gözünüz aydın,Allah inşallah sağlıklı ve sıhhatlı bir şekilde büyütmenizi de nasip etsin inşallah..

Allah bağışlasın analı babalı büyütsün
Hayırlı insan olsun

Allah anali babali buyutsun :)

Oyyy kıyamam ben snaa :) Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğin sağlıkla büyüsün. O bi can evlat 5 cm de olsa 30 cm de olsa kızda olsa erkekte olsa sakatta olsa rabbim kimseye vazgeçme fikrini düşündürmesin. O bi cann..

Yıllar sonra güncelleme. Oğlum 5.5 yaşında. Su ana kadar problem sayılabilecek bir şeyle karşılaşmadık. Yaşıtlarından bi tık daha uzun. Hormonlarına senede bir bakmak gerekiyor dedi doktor. Çocuk endokrini bakıyor bu mevzuya. Bana bazı zamanlar özel olarak mesaj atan arkadaşlar oluyor. Buraya da ekstra yazayım. Fiziksel olarak herhangi bir problem yok. Yaşıtlarıyla ayını gidiyor ve gelişimi gayet güzel. Hatta oğlum iki dil konuşuyor. Bazı kendini bilmez her şey hakkında atıp tutan insanlar yorum yapıyor ya zeka geriliği olur diye hayır öyle bir şey yok. Tek problem ileride çocuğunun olmaması. O da dünyanın sonu degil. Çok güzel konuşuyor. Aktif olarak her türlü aktiviteye katılıyor. İstekleri net karar verme yönü kuvvetli. Ayrıntı merak eden olursa mesaj atabilir. xxy durumu herkesin başına gelmiyor sonuçta bu özel bir durum. O yüzden bu konu hakkında yazılmış her bilgi değerli.

Back
X