- Konu Sahibi busraerdem
Kizlar bebehim 3 aylik yanagi tahriş olduu sanirim opulmekten aslinda ckk da opmuyoruz soyluyorum herkese opmeyin diye akil verin lutfenn nasil gecer bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bebehim 3 aylik yanagi tahriş olduu sanirim opulmekten aslinda ckk da opmuyoruz soyluyorum herkese opmeyin diye akil verin lutfenn nasil gecer bu
en güzeli br dktora götürünKizlar bebehim 3 aylik yanagi tahriş olduu sanirim opulmekten aslinda ckk da opmuyoruz soyluyorum herkese opmeyin diye akil verin lutfenn nasil gecer bu
Benimde oğlum 2.5 aylık yanakları tahriş doktora gösterdik öpülmekten dedi, biz nerdeyse öpmüyoruz ama kızımı da durdur durdurabilirsen kızım öpme diyorum çok seviyorum diyor.
Biz SEBAMED kullanıyoruz oğluma biraz iyileştirdi çok şükür..
Yalnız arkadaşlar bebeğinize kullandığınız kremler falan varya onların altları hani böyle bir kat katlanmış gibi ya orayı açın orda siyah kalın çizgi varsa kullanmayın onlarda çok katkı malzemesi oluyomuş bebeklere zararlıymış kullanmayın doktordan duymuştum....