bebegimin yanagi kizlar akilll verinnn

busraerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
157
2
26
İstanbul
Kizlar bebehim 3 aylik yanagi tahriş olduu sanirim opulmekten aslinda ckk da opmuyoruz soyluyorum herkese opmeyin diye akil verin lutfenn nasil gecer bu

alerji yapmış ya da yanagına dokunan birşey bu sizin kıyafetleriniz de olabilir tahriş etmiş olabilir.
Am gerçekten öptürmeyin çocuğunzu kimseye.
Büyük cesaret..
Kim kırılırsa kırılsın. Zaten aklıbaşında bir insan minicik bir bebeği öpmemesi gerektiğini bilir.
Bence doktoruna götürün.
En azından alerjik bir durum mu öğrenirsiniz..

Son düzenleme:
cnm bızde oğlumun o sebepten yanağının kızardığını düşünüyorduk oysa kı oğlum atopık dematıtmıs yanın bebek egzaması
eger kuru kırmızı zaman zaman gelıp gıden bırseyse ya çocuk dr n yada cılıyeye gosterın cnm bız ıkı aylıkkn teshıs koyulu

canım aynısı benim bebeğimdede oldu. doktora sordum anne sütü aldığı için normal dedi. gerçekten o zamanlar sadece anne sütü veriyordum ek gıdaya geçince geçti.

bende ilk zamanlar öpmekten olduğunu sanıyordum ama değilmiş.doktor ilaç veririm ama bu ayda gereksiz olur.kendiliğinden geçer dedi.geçti.

çevremizden birileri ise nazardandır dediler.dua edenler oldu.duadan mıdır doktorun söyledikleri doğru mudur bilmem ama zamanla geçti.

yani üzme kendini.

Son düzenleme:
Kizlar bebehim 3 aylik yanagi tahriş olduu sanirim opulmekten aslinda ckk da opmuyoruz soyluyorum herkese opmeyin diye akil verin lutfenn nasil gecer bu

Canım benim kızımin da yanakları çok kötü bir şekilde tahriş olmuştu kaç doktora götürdük test yapıldı farklı kremler verildi ama hiç fayda etmedi o kadar da öpmemeye dikkat ediyorduk artık vaz geçtik büyüdükçe geçer dedik bir gün kızım soğuk almıştı eşimin çocukluk dr götürdük ve dr kendi yanından krem yazdı inanırmisin ilk sürüşde geçti o kadar cildiyeciye boşa gitmişiz adı "TRAVAZOL" mantar kremi ama bizde ise yaradı

eczaneden travacort alın sürün bebeğin yanağına hemen gececek ve cildide yumuşacık olacaktır.

Doktora görünmek en iyisi ama parfümden falan da olabiliyor .
Yada giydiklerinden olabilir .
Kardeşimin metallere karşı alerjisi varmış tabi bilmiyoruz biz giydiklerinin metal yerleri değmiş nasıl kötü olmuştu yavrumun vücudu .
Zamanla geçti tabi dikkatli olmak lazım .
Kimseye öptürmemeye çalış hatta mümkünse kucaklarına verme parfümdür saç spreyidir bebek bu ne olur ne olmaz .

Benimde oğlum 2.5 aylık yanakları tahriş doktora gösterdik öpülmekten dedi, biz nerdeyse öpmüyoruz ama kızımı da durdur durdurabilirsen kızım öpme diyorum çok seviyorum diyor.

Biz SEBAMED kullanıyoruz oğluma biraz iyileştirdi çok şükür..

Yalnız arkadaşlar bebeğinize kullandığınız kremler falan varya onların altları hani böyle bir kat katlanmış gibi ya orayı açın orda siyah kalın çizgi varsa kullanmayın onlarda çok katkı malzemesi oluyomuş bebeklere zararlıymış kullanmayın doktordan duymuştum....

Benimde oğlum 2.5 aylık yanakları tahriş doktora gösterdik öpülmekten dedi, biz nerdeyse öpmüyoruz ama kızımı da durdur durdurabilirsen kızım öpme diyorum çok seviyorum diyor.

Biz SEBAMED kullanıyoruz oğluma biraz iyileştirdi çok şükür..

Yalnız arkadaşlar bebeğinize kullandığınız kremler falan varya onların altları hani böyle bir kat katlanmış gibi ya orayı açın orda siyah kalın çizgi varsa kullanmayın onlarda çok katkı malzemesi oluyomuş bebeklere zararlıymış kullanmayın doktordan duymuştum....

En iyoso doktora götürmek. Ilermeleden goturiyim hepinize tsl ederm

Back
X