kizlar bana yardim edin.. 1 yillik evliyim ve evlendigimizden beri esimin ailesinden yana hep sorunlar yasadim. 1 tane gorumcem 1 tane de eltim var ikisi de birbirinden zor. Ben nisanliyken eltim surekli bana laf tasidi kim arkamdan ne yaptiysa anlatip durdu acikcasi biraz onun gaziyla ben de kin guttum sonra evlenince bazı konularda hakli oldugunu da gordum. Maddi/manevi her konuda benden ellerini eteklerini cektiler. Surekli arkamdan konusuyorlar ve ben bunu eltimden duyuyorum mesafe koyuyorum ama asla ustlerine alinmiyorlar aksine onlar daha cok mesafe koyuyor. Esimle bu durumu konustuk esim ona karsi arkamdan hep iyi konustuklarini beni cok sevdiklerini soyluyor ama asla oyle bir sey yok :) ve esim eltimin onlari beninle ilgili doldurdugunu soyluyor. Kimse gelip bana sormuyor bile konusmuyor bile. Ben acikcasi beni sevmediklerini ve mesafe koymak icin bahane aradiklarini dusunmeye basladim artik. Esim cok uzuluyor cok arada kaliyor baya yiprandi ama bende yiprandim. Surekli ayrimcilik ve adaletsizlik goruyorum, cocugum olucak nasilsin diye bile sormuyorlar hic. Cevremdeki herkes mutlu ol mesafe koymuslar ne guzel diyorlar ama ben esimin gozunde bu mesafenin sorumlusu gibi görünmek istemiyorum. Onlar gercekten cok fena cok sinsiler ben icimde ne varsa hemen belli ediyorum. Bana lutfen akil verin bu isten nasil sag salim cikarim. Eltim arkamdan onlara ne anlatiyor onlar ne diyor hicbir fikrim yok ama tek emin oldugum sey hicbiri beni ne istiyor ne de seviyor. Aslinda eltimin arkalarından konuştuklarini esim onlara kac kere anlatti ama buna ragmen pek bisey degismedi ona hala hep adim atiyorlar. Durum bu iste hamilelikten mi bilmiyorum ama cok uzuluyorum hakkimi yiyorlar. Bana bir yol gosterin hem esimle iyi olayim hem onlara karsi kendimi evimi koruyayim