• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamin ailesi

Turk degil yabanci, ve burda kimsesi yoktu bir de birkac bahsettigi sey dogruydu o yuzden bende dost gibi gordum ve zamanla her seye doldum ama 3’e 5 katmis hep. Bana da aynisini yapti sonradan anladim artik is isten gecti
Ne alakası var yabancılıkla kimsesi olmamakla fitne yaymanin

Kendi deneyimlerimden çıkardığım şu; evet dedikodu çok tatlı geliyor hatta sosyal canlılar olduğumuz için bir arada kalmamızı da sağlıyor (ortak dostlar ortak düşmanlar gruplaşma vs). Ama iş aile içine gelince cidden çok dikkat etmek lazım. Hem hakkınıza girilmiş hem de siz önyargılı davranıp hakka girmişsiniz.
Bundan sonra daha akıllıca davranın.
Evet ama bebegime bi hayirli olsun denmeyecek kadar bisey yapmadim ben ayrica sadece bana küsüldü, gunah kecileri ben oldum ona uzuldum

kizlar bana yardim edin.. 1 yillik evliyim ve evlendigimizden beri esimin ailesinden yana hep sorunlar yasadim. 1 tane gorumcem 1 tane de eltim var ikisi de birbirinden zor. Ben nisanliyken eltim surekli bana laf tasidi kim arkamdan ne yaptiysa anlatip durdu acikcasi biraz onun gaziyla ben de kin guttum sonra evlenince bazı konularda hakli oldugunu da gordum. Maddi/manevi her konuda benden ellerini eteklerini cektiler. Surekli arkamdan konusuyorlar ve ben bunu eltimden duyuyorum mesafe koyuyorum ama asla ustlerine alinmiyorlar aksine onlar daha cok mesafe koyuyor. Esimle bu durumu konustuk esim ona karsi arkamdan hep iyi konustuklarini beni cok sevdiklerini soyluyor ama asla oyle bir sey yok :) ve esim eltimin onlari beninle ilgili doldurdugunu soyluyor. Kimse gelip bana sormuyor bile konusmuyor bile. Ben acikcasi beni sevmediklerini ve mesafe koymak icin bahane aradiklarini dusunmeye basladim artik. Esim cok uzuluyor cok arada kaliyor baya yiprandi ama bende yiprandim. Surekli ayrimcilik ve adaletsizlik goruyorum, cocugum olucak nasilsin diye bile sormuyorlar hic. Cevremdeki herkes mutlu ol mesafe koymuslar ne guzel diyorlar ama ben esimin gozunde bu mesafenin sorumlusu gibi görünmek istemiyorum. Onlar gercekten cok fena cok sinsiler ben icimde ne varsa hemen belli ediyorum. Bana lutfen akil verin bu isten nasil sag salim cikarim. Eltim arkamdan onlara ne anlatiyor onlar ne diyor hicbir fikrim yok ama tek emin oldugum sey hicbiri beni ne istiyor ne de seviyor. Aslinda eltimin arkalarından konuştuklarini esim onlara kac kere anlatti ama buna ragmen pek bisey degismedi ona hala hep adim atiyorlar. Durum bu iste hamilelikten mi bilmiyorum ama cok uzuluyorum hakkimi yiyorlar. Bana bir yol gosterin hem esimle iyi olayim hem onlara karsi kendimi evimi koruyayim
Niye dert ediyorsunuz Allah aşkına boşverin geçin seven sever sevmeyen sevmez, bana eşinin ailesi seni hiç aramayacak, sormayacak sadece iki üç sene de bir görüşeceksiniz dese seve seve kabul ederdim. Bırakın mesafeli olsunlar siz de mesafeli olun hayatınıza evliliğinize müdahale etmiyorlar gelip gitmiyorlar ee daha ne olsun.

kizlar bana yardim edin.. 1 yillik evliyim ve evlendigimizden beri esimin ailesinden yana hep sorunlar yasadim. 1 tane gorumcem 1 tane de eltim var ikisi de birbirinden zor. Ben nisanliyken eltim surekli bana laf tasidi kim arkamdan ne yaptiysa anlatip durdu acikcasi biraz onun gaziyla ben de kin guttum sonra evlenince bazı konularda hakli oldugunu da gordum. Maddi/manevi her konuda benden ellerini eteklerini cektiler. Surekli arkamdan konusuyorlar ve ben bunu eltimden duyuyorum mesafe koyuyorum ama asla ustlerine alinmiyorlar aksine onlar daha cok mesafe koyuyor. Esimle bu durumu konustuk esim ona karsi arkamdan hep iyi konustuklarini beni cok sevdiklerini soyluyor ama asla oyle bir sey yok :) ve esim eltimin onlari beninle ilgili doldurdugunu soyluyor. Kimse gelip bana sormuyor bile konusmuyor bile. Ben acikcasi beni sevmediklerini ve mesafe koymak icin bahane aradiklarini dusunmeye basladim artik. Esim cok uzuluyor cok arada kaliyor baya yiprandi ama bende yiprandim. Surekli ayrimcilik ve adaletsizlik goruyorum, cocugum olucak nasilsin diye bile sormuyorlar hic. Cevremdeki herkes mutlu ol mesafe koymuslar ne guzel diyorlar ama ben esimin gozunde bu mesafenin sorumlusu gibi görünmek istemiyorum. Onlar gercekten cok fena cok sinsiler ben icimde ne varsa hemen belli ediyorum. Bana lutfen akil verin bu isten nasil sag salim cikarim. Eltim arkamdan onlara ne anlatiyor onlar ne diyor hicbir fikrim yok ama tek emin oldugum sey hicbiri beni ne istiyor ne de seviyor. Aslinda eltimin arkalarından konuştuklarini esim onlara kac kere anlatti ama buna ragmen pek bisey degismedi ona hala hep adim atiyorlar. Durum bu iste hamilelikten mi bilmiyorum ama cok uzuluyorum hakkimi yiyorlar. Bana bir yol gosterin hem esimle iyi olayim hem onlara karsi kendimi evimi koruyayim

Eşiniz size de söylemiş zaten sizin için ailesini eltinin doldurdugunu ama sizde de değişen bir sey olmamis ki es ailesinde de olsun.
Siz başta elti gazıyla aileye cephe almışsınız zaten onların da sizin cephenize mesafe ile karşılık vermesi çok normal değil mi?
Kimse gelip bana sormuyor konuşmuyor bile demissiniz de siz en başta elti sizi doldururken gidip es ailesine sordunuz mu onlarla konuştunuz mu ki karsi tataftan da bekliyorsunuz.

Evlendikten sonra da gördüm ayrilacaliklarini demissiniz ama en başta elti lafına uyup cephe alan siz olmuşsunuz.

Burada kazancli çıkan elti olmuş, hem aranızı açmış hem de sizin kendi evinizdeki ic huzurunuzu da kaçırmış neredeyse.

Ben sizin yerinizde olsam es ailesinden kiminle problem yasadiysaniz gider konusurdum , siz nasil eltinin laflariyla kin guttuyseniz belki es ailesi de yine ayni elti laflarıyla size kin gutmus olabilir.

Hatayı daha nişanlıyken elti kişisine güvenmekle yapmışsın. Şimdi soruyorum sana oldu ki yüzleştin ve söyledikleri konuştukları hiçbirşey olmadığı ortaya çıktı diyelim.Bunca zaman üzüldüğüne mi, üzdüğüne mi yoksa herşeyin bir yalandan ibaret olduğuna mı yanacaksın ? Ben kimseye inanmam kardeşim.Gözümle görürürüm kulağımla duyarım bazen gördüğüme duyduğuma bile tereddüt ederim. Üzgünüm sende elti rüzgarında savrulan birisin bence.Ben senin yerinde olsam tersini yaparım.Uzaklaşmam yakınlaşırım. Elti kişisi kıskandığı için kv ile aranı açmış olabilir. Eltin nasıl kv ile ?

Eltinizin doğru söylediğinden emin misiniz? Bence gidip direkt kendilerine sormanız daha doğru olur. Çünkü üçüncü kişiden duyulan şeyler bazen farklı şekilde anlatılabiliyor. Ben sizin yerinizde olsam sorardım yani. Eğer eviniz ayrıysa bu kadar kafaya takıp dert etmemeye çalışın. Çünkü bu sorunlar evliliğe zarar verip huzur kaçırıyor. Doğruysa da mesafeyi koyun geçin.

Back
X