bebeğimin yeni resmi teyzeleri :)

sevtapduzyol

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
3.070
1
116
46
Aydın
bu resim bebeğimin yeni resmi teyzeleri bi bakın :nazar::emir_bebek:

Eklentiler

• $Photo-0009.webp
    $Photo-0009.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 87
aman allahım bende konuna tıklarken normal bi fotograf görücem sanmıstım.allahın mucizesi bu işte.inşallah sağ salim sağlıklı hayırlı bi evlat dünyaya getirrirsin.kaç aylık hamilesin canım bu küçücükte..

aman allahım bende konuna tıklarken normal bi fotograf görücem sanmıstım.allahın mucizesi bu işte.inşallah sağ salim sağlıklı hayırlı bi evlat dünyaya getirrirsin.kaç aylık hamilesin canım bu küçücükte..

:roflol::roflol::)) olsun gördün diymi ama :)amin canım teşekkürler vallahi 10 sene sonra tüp bebek olunca böyle ultrason resmini bile koyası geliyor insanın :))hihoyyythihoyyyt3 aylık hamileyim canım 4,5 cm olmuş bebeğim :):nazar:

allahım canım ya koy tabi resimlerini hayırlı bi hamilleik geçirirsin inşallah.bende hamileyim.benimde 3 ay oldu sayılır.allahım hepimize yardım etsin.elleri bile nasıl belli oluyor ama yavrum benimm

allahım canım ya koy tabi resimlerini hayırlı bi hamilleik geçirirsin inşallah.bende hamileyim.benimde 3 ay oldu sayılır.allahım hepimize yardım etsin.elleri bile nasıl belli oluyor ama yavrum benimm

amin canım seninde hayırlı bir hamilelik olsun inşallah bizimde 3 ay bitmesine 1,5 hafta falan var yok bile o kadar evet bizdeki resimde aha çok belli burda biraz bulanık çıkmış ama çok net seçiliyor artık vücudu

canımcım maşallah miniğine , kocaman olmuş yahu :))))
kollarını bile açmış sanki , ben mi öyle görmek istiyorum acaba :)))
yanlış hatırlamıyorsam aramızda 4 gün var seninle , 12+5 olduğunda tam 3 ay oluyoruz şekerim yerimseniben

canımcım maşallah miniğine , kocaman olmuş yahu :))))
kollarını bile açmış sanki , ben mi öyle görmek istiyorum acaba :)))
yanlış hatırlamıyorsam aramızda 4 gün var seninle , 12+5 olduğunda tam 3 ay oluyoruz şekerim yerimseniben

büyütüyoruz kız miniklerimizi kocaman olucaklar tabii :)):nazar: seninkilerde böyledirler şimdi cicim evet kız dr da dedi kollarını açmış bu diye oynatıyordu zaten kollarını gördüm canım ultrasonda bende evet canım senle benim aramda zaten 4-5 gün var aynıyız yani :CüvCüv:

ayy canim umut oldun bana simdi benimde ilk denemem tutmamisti..insallah ikinci tutar..sana kac embryo transfer etmislerdi??

inşallah canım söz senin içinde dua edicem bana 3 tane transfer edilmişdi zaten 3 tanesi yasal inşallah seninde tutar umudunu asla yitirme senin ne zaman operasyonun

Back
X