Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam.sorum ilginc gelebilir fakat 1.5 aylik oglumun yuzu kucuk geliyo bana.vucudu kilo alsada yuzu almiyo.acaba yuz yapisimi boyle.kilo almazmi zamanla.doktor gelisim iyi dedi.uzun boylu bi bebek ama tombis degil.ne zaman oyle olmaya baslar acaba.sadece anne sutu veriyorum
Selam.sorum ilginc gelebilir fakat 1.5 aylik oglumun yuzu kucuk geliyo bana.vucudu kilo alsada yuzu almiyo.acaba yuz yapisimi boyle.kilo almazmi zamanla.doktor gelisim iyi dedi.uzun boylu bi bebek ama tombis degil.ne zaman oyle olmaya baslar acaba.sadece anne sutu veriyorum
Bazı bebekler kucuk yızlu olular bazıları da buyuk kafalı vs. Eger doktor normal dediyse sıkmayın canınızı. Zaten aylar gectıkçe çok degışecek yuzu kafası vs.
Benim kızım 12 yaşında hala yüzü küçük, kafası da. Tıpkı benim gibi. Ben de küçük yüzümden pek hoşlanmıyorum ama küçük gösteriyor beni öyle bir avantajı var. Kimse 35 olduğuma inanmıyor, max 25 gösteriyorum çünkü
Bu sizi üzmesin ben 29yaşındayım ve bende kücük yüzlüyüm o yüzden 29 diyince şok oluyorlar :))ama fiziğim gayet yerinde hatta çok geniş omuzluyim bayan olarak sadece yüzüm minyon