- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşiniz doğru söylüyor bende çaydanlıktan yandım benim derin olduğu için iz kaldı ne yazık ki.Çaydanlık nerde duruyordu ki bebek üstünee düsebildi? Esim diyor hep en cok bizim milletde çocuklar çaydan yanıyor diye. Sorunuza gelince : Yanigin derinliğine bağlı bir durum. Doktor kac derece yanmis dedi
Derece söylemedi yakınımda sağlık ocağı vardı bi koşu gittim
Kızım yandığında yanık ünitesinde özel bir bezle sardılar. 1 hafta kadar kapalı kaldı. Sürekli kontrole gittik, sargıyı açıp tekrar kapatıyorlardı.Ooy geçmiş olsun ya, çok üzüldüm. Yanık acısı fenadır.
Şimdi şöyle ki; bebeklerin hücre yenileme hızı bizden kat kat daha iyi. Yani aynı yanık sizde olsa iz kalabilirken, bebeklerde hiçbir şey kalmayabiliyor. Ama bakımını iyi yapmalı, yarayı açık bırakmalısınız.
Ben de 9-10 aylıkken yakınıma bırakılan sıcak ütüyü kucağıma almışım. Bileğim ve çenem yanmış epey. Çenemde hiç iz kalmadı, çünkü sargıya alamamışlar, açık iyileşmiş. Ama bileğimde hala kocaman bir iz var, çünkü sargıya almışlar, üstelik tombikmişim, bez etimin arasına girmiş filan...
Reçete edilemiyor bildiğim kadarıyla...eczaneden ücretli alabilirsiniz...Contractubex Jel
iz kalmasını engeller..
Açık yaraya sürülmez oContractubex Jel
iz kalmasını engeller..
1 hafta 10 gün sonra baslayacak, alırsa eczane tarif eder diye düşündüm...Açık yaraya sürülmez o
Ewet doktorum da söyledi 14. Günde Gel vereyim drdi1 hafta 10 gün sonra baslayacak, alırsa eczane tarif eder diye düşündüm...