bebegimin yuzunde kizariklar var 3 aylik kizariyo ve surekli kasimak istiyo
doktora sorduk zamanla gecer dedi krem vermedi ama cok rahatsizlaniyo
kendim yapabilecegim bi sey var mi?bilgi verirseniz sevinirim.
öpenlerden uzak tutun :) .. benim kiziminda yanaklari yaz ayinda cok kizariyordu putur putur oluyordu sicaktan.. ayrica birisi cok optugunde mincikladigindada oluyor :S
Eltimin bebegindede ayni kizarikliklar oldu ama ayni zamanda kuruyordu ayni bolgeler.. daha sonra eklem yerlerindede cikmaya basladi doktoru gecer dedi ama biz yinede dermotoloji uzmanina gosterdik,gecici egzama dedi,krem verdi ama gecmedi, son kontrolunde atobik egzamaya donusebilir 6 ayi bekleyelim dedi.. sendeki onemsiz biseyde olabilir ama lutfen yinede bi dermotologa gotur bence,icin rahat etsin.. kiyamam ben onlara yaaa,daha cok kucukler kuzucuklar,sinek bile isirmasin onlari.. doktora goturunceye kadar tahristen opucukten kesinlikle koruyun. Opmek isteyen elini opsun.. onlar herseyden kiymetli...
benim bebeğimde de var
doktorumuz egzama oluğunu
6 yaşına kadar bile sürebileceğini söyledi
krem kullandık
şimdi bayağı azaldı
ama ıslanınca falan yine kızarıyor
oğlum devamlı yüzünü kaşıyordu
ve biz hiç öpmedik bebeğimi
kıyamıyordum zaten
o bölgenin kuru olması lazım
sebamedin bebekler için olan nemlendiricisini kullanıyorum
iyi geliyor
sizinki de muhtemelen egzamadır
dr a görünün ve krem kullanın en azından rahatlatır yavrunu
bebegimin yuzunde kizariklar var 3 aylik kizariyo ve surekli kasimak istiyo
doktora sorduk zamanla gecer dedi krem vermedi ama cok rahatsizlaniyo
kendim yapabilecegim bi sey var mi?bilgi verirseniz sevinirim.
cnm benim kızımdada 3 aylıkken kızarıklıklar çıkmıştı doktor önce kan ilacındandır dedi ilacı kestik tekrar çıkmaya devam etti bu sefer kan testi istedi yaptırdık inek sütü alerjisi çıktı. inek sütü vermiyorum diceksin kesin fakat hazır mamalarda inek sütü var bizde anne sütü+aptamil kullanıyorduk şuan pregomin as ve sütsüz mamalar tüketiyoruz. içiniz rahat etsin isterseniz kan testi yaptırın.
dun baska bir doktora goturdum krem verdi 1 haftaya kadar gecer egzama oldugunu soyledi
insallah gecer surekli kasiyodu kantti yuzunu yavrum insallah care olur opme yasagini herkese koydum ama ben gizli gizli yine opuyorum:))))
dayanamiyorum napalim cok tatli yaaaa:))) allah herkesin yavrusunu bagislasin ona gelen bana gelsin o benim herseyim:))