• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin yüzündeki kizarikliklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi halin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

halin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2025
3
0
1
36
Merhabalar bebeğim 2 aylık yüzünde bu şekilde kızarıklık oluştu doktorum fındık ceviz yeme dedi. Sütten olabilir dedi ama öneriniz var mı?

Eklentiler

• IMG20251204113548_00.webp
    IMG20251204113548_00.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 28
Atopik dermatit gibi duruyor allerji bölümüne takibe girin

Merhabalar bebeğim 2 aylık yüzünde bu şekilde kızarıklık oluştu doktorum fındık ceviz yeme dedi. Sütten olabilir dedi ama öneriniz var mı?
Atopik dermatit gibi duruyor allerji bölümüne takibe girin
Peki Fito krem etkili olur mu Fito surmemizi önerdi çocuk doktoru. Siz bu durumu geçirdiniz mi?

Tabi tedavinin ilk basamağı çok iyi nemlendirmek. Atopik ciltler için olan nemlendiricilerden alıp sık duş ve günde 3-4 kez nemlendirmek gerekir.

Onun dışında steroidli kremler var hipokort gibi doktor reçete edebilir 3-5 gün ince tabaka şeklinde günde bir kez sürebilirsin. 5 günden fazla kullanma.

Kendiliğinden diyete başlama, mutlaka alerji bölümü görsün.

Ben kendim yaşamadım da çocuk doktoruyum.

Tabi tedavinin ilk basamağı çok iyi nemlendirmek. Atopik ciltler için olan nemlendiricilerden alıp sık duş ve günde 3-4 kez nemlendirmek gerekir.

Onun dışında steroidli kremler var hipokort gibi doktor reçete edebilir 3-5 gün ince tabaka şeklinde günde bir kez sürebilirsin. 5 günden fazla kullanma.

Kendiliğinden diyete başlama, mutlaka alerji bölümü görsün.

Ben kendim yaşamadım da çocuk doktoruyum.
Çok teşekkür ederim

Back
X