Balık beyni yedirirdi bizimkiler
Beyin gelişimini bilmem de artık ek gıdaya geçmeniz gerekmiyor mu?
Zeka geliştirilebilir. Şu an sadece sağlıklı olması önemli. Mutlu ve huzurlu olmanız önemli.
Ceviz beyin icin cok faydalı yiyebilir ve ek gıdaya başlayınca bolca bebeğinize de yedirebilirsiniz . Ayrıca gdo en cok soya ve misirda var , tüketirken dikkat edin .
Haftada bir balık yiyin. Ben bebeğin zeki olmasından ziyade ortalama zekaya sahip şanlı bir insan olmasını istiyorum.
Soya tüketimi hormonal dengesizliklere neden oluyor siz illa zeki olsun diye kolin molin abanırsanız kemik sağlığı ne olacak?
Dengeli beslenmeniz gerekiyor her vitamine ihtiyaç duyuyor ayrıca haftada 3 kere balık tüketin omega açısından ek gıda zamanı gelmiş saten siz ne yerseniz yiyin yetersiz kalacak ek gıda ile desteklersiniz 8 Aydan sonra balık yiyebiliyorlar
Özellikle beyni gelişecek diye erkek bebek ise şakın soya sütü Falan içirmeyin
Bence beyin gelisimi için surkeli konuşun oynayin, kitap okuyun erken sag beyin gelişim kartlari ya da her hangi bir kelime kartlari alin gösterin,
Ay amma çok abartıyorlar
Zeki olması önemli yani yaşıtlarıyla aynı beceri olmalı kişi bunu söylemiş
Sans sağlık ne alaka
Ayrıca sağlık zekanın ıcınde gecen hususlardan biri olmuyor mu
Allah herkesin gönlüne göre evlat versin
Bence ceviz
Ayrıca bu tarz kitaplar var onları okuyun derim
Baligin kapsulunu iceceginize baligin kendisini yiyin. Ceviz yiyin. Ve bunlari bebeginizede yedirmeye baslayin.merhaba hanımlar
altıncı ayına giren bir bebek annesiyim sadece emziriyorum bebeğimi
bebeğimin beyin gelişimi için neler yapabilirim? yediklerim süte geçip bebeğime geçeceği için sütte etken olan dha maddesini artırmak için balık yağı kapsülü alıyorum.
bir çok makalede beyin gelişimine etki eden en önemli vitaminin kolin olduğu ve hamilelik ve emzirme döneminde annenin bu maddeyi aldığında bebeğine faydalı olduğunu okudum.
sorum şu ki; kolin en çok soya lesitini de varmış. bunun kapsülleri var kullanan oldu mu?
birde; bebeğimin beyin gelişimi için neler önerirsiniz bana?
teşekkürler
Bence sağlıyordur bende oğluma 4 aylikken kitap okumaya başladım o çocuk bir kere gik demedi ağlayınca kitap okuyarak susturuyordum hiçbir sekilde yarıda kesmedi , halada oyle simdi 2.5 yaşında günde 10 dan aşağı okumuyoruz...kitap sayesinde erken konustu, algilari her çocuk gibi açık, ben birde anaokulu dergileri vardi onlarda hep resimleri vs gösterdim 8 aylikken başladık disarda görünce kendi neyin ne olduğunu anladi... şuandada hafızası iyi tabiki her çocuk gibi diyorum bende üstün zekali takintisi yok... bence üstün zekali çocuklardada sosyal sorunlar oluyor... ortalamanin üstünde ya da ortalama düzeyde olursa ne guzel zaten zeka herşey degil calisma azmi olsun çalışmayı sevsin herşeyin üstesinden gelirkitap okuoyorum ona hergün. sürekli konuşuyorum. birde resimler göstererek oynuyoruz. umarım katkı sağlıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?