Bebeğimiz için en uygun bebek arabası seçimi

Hangi bebek arabası tercih edilmeli?

• Casual cadillac air

OY: 0 0,0%
  • Prego laon 2070

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Mel0d1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
573
831
23
32
Arkadaşlar biliyorum ki herkes bu konuda kararsızlık içinde bebeğimize en uygun bebek arabasını alma konusunda yardımcı olalım lütfen daha önce kullanıp memnun kaldığınız ya da önerilerle beğendiniz ve tercih ettiğiniz bebek arabalarını paylaşır mısınız.Tabiki asla almayın dediklerimizide şikayetimizle birlikte paylaşırsak birbirimize yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum.Ben şu an iki model arasında kaldım fakat bir bebek arabasına 4 bin 3 bin tl veremem.Benim şu an aklımda olan iki model Casual cadillac air ve Prego laon 2070 yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Arkadaşlar biliyorum ki herkes bu konuda kararsızlık içinde bebeğimize en uygun bebek arabasını alma konusunda yardımcı olalım lütfen daha önce kullanıp memnun kaldığınız ya da önerilerle beğendiniz ve tercih ettiğiniz bebek arabalarını paylaşır mısınız.Tabiki asla almayın dediklerimizide şikayetimizle birlikte paylaşırsak birbirimize yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum.Ben şu an iki model arasında kaldım fakat bir bebek arabasına 4 bin 3 bin tl veremem.Benim şu an aklımda olan iki model Casual cadillac air ve Prego laon 2070 yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Aynı konuyu ben açacaktım :)
Ben de bebek arabası bakmaya başladım. Kraftın travel sistem arabalarını beğendim tabi netten, gidip görmedim henüz. Ama arkadaşın ikizleri var ikisine de ayrı ayrı casual aldı çok memnunmuş katlanıyor bagaja giriyor dedi. Kullanımı sürüşü kolay dedi bir de geçen sene Kasım ayı gibi 1000 tl ye almıştı o indirim olmuş o ara markada.

Back